Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
Fura kérdésem lenne. Valaki próbálta már az E-M1 és az E-M5 stabilizátorát CSAK függőleges irányban? Tudom, hülye kérdés, de elmagyarázom. van nekem évek óta egy Oly 520-om, pár objektívvel. Eddig szinte ideális utazós gép volt, egy hátizsák alján annyit nyomott és akkora helyet foglalt el, mint egy rendesebb Canon L-es közepes tele, de most kezdek belefutni a korlátokba és váltani kéne.
Kéne nekem nagyobb érzékenység, ez rendben van, megfogható váz, ez majd kiderül, az 520-on is amióta megvan rajta maradt a pótakkus markolat, jobb élességállítás, nagyobb sorozat, ez is stimmel, meg az, hogy viszonylag vacak fényviszonyok között is tudjak lőni ilyen képeket:
Ez speciel egy Canonnal volt, amit ilyesmi fotózásokhoz tudtam kunyerálni, de most megszűnt ez a lehetőség. A lényeg az, hogy az ember együtt fordul a kocsival, tehát vízszintes stabi nem kell, de függőleges jól jöhet, ha működik, de működik? Ilyen szituban nem mindig lehet nagyon szabadon bánni a rekesszel, az idővel meg semennyire és néha miden fényre szükség van, szóval az a nem blendenyitással elért plusz is jól jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest