- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
Igen, épp ezt néztem én is, hogy gyakorlatilag adnék egy pofont a MILC-élménynek a 12-50-el.

Azt hiszem, a váz után egy 20 1.7 lesz (anno Pentaxon is 35 2.4 volt az első, és mindvégig nagyon kedvel(t)em). De sokat lőttem a 28mm 2.8-al is (Pentax A) , tudom, sokan nem bírják az APS-C 28mm-t de nekem bejött az a gyutáv.
SZóval emiatt talán nekem a 20-as lesz a legjobb kezdő, hogy segítsen meghatározni, mire van szükségem később. Mercutio képei is csak megerősítettek ebben.
Lehet csak ügyetlen vagyok, de Pentax DSLR-en nekem nem nagyon ment az 1/30 - 1/40-nél hosszabb záridő kitartása, E-M5-ön ez (ahogy a teszteket olvasom), ez azért a szuper stabi miatt javulni fog, főleg ugye nagylátó irányában. Kíváncsi vagyok nagyon, remélem karácsonyig elmegy a pentax cucc (sírva válok meg tőle , de túl sok, nehéz, kényelmetlen) és jöhet az Oly.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SkyShowtime
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen autót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Path of Exile 2
- Gitáros topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest