Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Remélem nem bánjátok, hogy idepofátlanokdok kezdőként a topikba, gondoltam itt biztosan tudnak nekem segíteni.
Most ismerkedek a MILC kategóriás gépekkel, eddig a nagy álmom egy tükörreflexes gép volt szép nagy objektívvel, amit ide-oda lehet csavargatni és hosszú tanulás után értékelhető képeket készíteni. Mára ellustultam, és rájöttem, hogy egy-egy kirándulás, túrázás során nem szívesen cipelném magammal a teljes fotóapparátust inkább legyen egy kicsi, de profi gépem, amit ugyanolyan (vagy majdnem ugyanolyan) szabadon használhatok.Most összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy vehessek magamnak a régi ultrazoom-os gépem helyett egy használt m4/3-as gépet.Ez a kicsike egy Pana Lumix G3-as lenne, 14-42 es obival. Szerintetek ez mennyire jó vétel? Tesztek alapján nagyon tetszik, de olyan véleményét is szeretném olvasni, aki már hosszabb ideje él együtt ezzel a masinával.
Mennyire kezes a jószág? Mennyire használható az objektív?
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most ismerkedek a MILC kategóriás gépekkel, eddig a nagy álmom egy tükörreflexes gép volt szép nagy objektívvel, amit ide-oda lehet csavargatni és hosszú tanulás után értékelhető képeket készíteni. Mára ellustultam, és rájöttem, hogy egy-egy kirándulás, túrázás során nem szívesen cipelném magammal a teljes fotóapparátust inkább legyen egy kicsi, de profi gépem, amit ugyanolyan (vagy majdnem ugyanolyan) szabadon használhatok.Most összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy vehessek magamnak a régi ultrazoom-os gépem helyett egy használt m4/3-as gépet.Ez a kicsike egy Pana Lumix G3-as lenne, 14-42 es obival. Szerintetek ez mennyire jó vétel? Tesztek alapján nagyon tetszik, de olyan véleményét is szeretném olvasni, aki már hosszabb ideje él együtt ezzel a masinával.