Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Remélem nem bánjátok, hogy idepofátlanokdok kezdőként a topikba, gondoltam itt biztosan tudnak nekem segíteni.
Most ismerkedek a MILC kategóriás gépekkel, eddig a nagy álmom egy tükörreflexes gép volt szép nagy objektívvel, amit ide-oda lehet csavargatni és hosszú tanulás után értékelhető képeket készíteni. Mára ellustultam, és rájöttem, hogy egy-egy kirándulás, túrázás során nem szívesen cipelném magammal a teljes fotóapparátust inkább legyen egy kicsi, de profi gépem, amit ugyanolyan (vagy majdnem ugyanolyan) szabadon használhatok.Most összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy vehessek magamnak a régi ultrazoom-os gépem helyett egy használt m4/3-as gépet.Ez a kicsike egy Pana Lumix G3-as lenne, 14-42 es obival. Szerintetek ez mennyire jó vétel? Tesztek alapján nagyon tetszik, de olyan véleményét is szeretném olvasni, aki már hosszabb ideje él együtt ezzel a masinával.
Mennyire kezes a jószág? Mennyire használható az objektív?
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Sorozatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most ismerkedek a MILC kategóriás gépekkel, eddig a nagy álmom egy tükörreflexes gép volt szép nagy objektívvel, amit ide-oda lehet csavargatni és hosszú tanulás után értékelhető képeket készíteni. Mára ellustultam, és rájöttem, hogy egy-egy kirándulás, túrázás során nem szívesen cipelném magammal a teljes fotóapparátust inkább legyen egy kicsi, de profi gépem, amit ugyanolyan (vagy majdnem ugyanolyan) szabadon használhatok.Most összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy vehessek magamnak a régi ultrazoom-os gépem helyett egy használt m4/3-as gépet.Ez a kicsike egy Pana Lumix G3-as lenne, 14-42 es obival. Szerintetek ez mennyire jó vétel? Tesztek alapján nagyon tetszik, de olyan véleményét is szeretném olvasni, aki már hosszabb ideje él együtt ezzel a masinával.