- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
madgie
üzenetére
Én is az AE lock-ot programoztam, csak először nem vettem észre hogy van olyan beállítás, ahol nem kell folyamatosan nyomva tartani hanem elég csak egyszer megnyomni, úgy meg kényelmetlen volt. Az eget akartam szépen megjeleníteni a képen és ez volt a legegyszerűbb módja.
Lehet nem pont ez a topic témája, de tudtok ajánlani valami boltot ahol ND grad szűrőt találok? Az a megoldás tetszene, ahol az 52mm-es szűrőmenetes objektívre rakok egy átalakítót és abba rakhatom bele a négyzet szűrő lapokat és a google még a magyar szavakra is szinte csak angol oldalakat dob ki. Vagy inkább menjek be egy fotós boltba? Ilyen átalakítóba lehet kapni sima ND szűrőket is? Tetszene, mert amit kinéztem következő objektívnek, annak is 52mm-es a szűrőmenete, így elég lenne ezeket mind csak egyszer megvegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest