Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
en a jpgbe is bele szoktam nyukalni, de hogy elerjem a jpeg szinhelyesseget, es dinamikakezeleset, ahhoz kepenkent marha sokmindent at kell tekergetni, a jpegnel meg alig kell belenyulni. lightroomban probald ki gyors modszerkent (ket katt - meg export)... eressz ra az osszes jpegre egy auto tone majd kozvetlenul utana egy punch presetet. a pl2 jpegjeinel nagyon jol mukodik, ha elcseszi, akkor korrigalom. pl rawra, vagy az xz1bol kipotyo kepekre nem jo (se raw, se jpg). az elejen en is rawba kezdtem el fotozni ezzel a vazzal, aztan veletlenul jottem ra, hogyha jpegbol indulok ki, gyorsabb es gyakran jobb eredmeny szuletik. elegge meglepett.
em5nel majd akkor tudom, ha lesz

ps: akkor bejott a 45os tippem gyerekhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest