Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
en a jpgbe is bele szoktam nyukalni, de hogy elerjem a jpeg szinhelyesseget, es dinamikakezeleset, ahhoz kepenkent marha sokmindent at kell tekergetni, a jpegnel meg alig kell belenyulni. lightroomban probald ki gyors modszerkent (ket katt - meg export)... eressz ra az osszes jpegre egy auto tone majd kozvetlenul utana egy punch presetet. a pl2 jpegjeinel nagyon jol mukodik, ha elcseszi, akkor korrigalom. pl rawra, vagy az xz1bol kipotyo kepekre nem jo (se raw, se jpg). az elejen en is rawba kezdtem el fotozni ezzel a vazzal, aztan veletlenul jottem ra, hogyha jpegbol indulok ki, gyorsabb es gyakran jobb eredmeny szuletik. elegge meglepett.
em5nel majd akkor tudom, ha lesz

ps: akkor bejott a 45os tippem gyerekhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon Fire TV stick/box
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Eladó egy Pixel 7a
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest