Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aginor
üzenetére
Értem, ez így teljesen korrekt vélemény, sokmindenben egyet is értek veled.
Végső soron, amit írtam korábban, hogy FF 4-5.6, az m43-on mélységélesség szempontjából akkor 2-2.8, nem? Tkp én az 1.7-es is rekeszelem 2-re vagy 2.8-ra (20-asról van szó), mondjuk az az obi 1.7-en is használható (portréra is).
APS-C-n jártam úgy mostanában, hogy erőltetni próbáltam az 1.4-2 közötti tartományt és nem jött be (mélységélesség szempontjából). Hozzá tartozik a képhez, hogy az adott váz (szerintem) nem erős ami az AF-et illeti. És a szűkebb rekesz egy kicsit jól jött, míg kitapasztaltam az AF beállításokat.
Az elképzeléseim szerint a közeljövőben lesz nálam egy FF váz ideiglenesen, és azzal kipróbálom majd a régi manuális objektíveimet (nikon). Igaz azok között mind F/2, annál fényerősebb optikám nem volt, meg hát a filmes manuális korszakban készült obik voltak, így szerintem nem fognak hasítani egy FF vázon, de egy próbát megér majd. Majd ott megnézek pár portrét hogy mennyire jók az emlékeim a 4-5.6-ról és akkor megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest