Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
"Szerintem nem attól lesz jó egy portré, hogy az orra hegyétől a tarkójáig éles a modell"
Nem tudom mitől jó egy portré, de ha az orra, a szeme és a füle nem éles akkor az nálam kuka. Akkor az egy rossz kép.
A divat meg más téma, van aki igazodik hozzá, van aki nem. Nekem egy karóráról készült makró sem jó, ha nem éles minden. Nem műalkotásokat szeretnék létrehozni, hanem a valóság másolatát fotón. Ha egy fotó nem olyan mint a valóság, akkor az műalkotás, mint egy festmény. Van egy 3d->2d konverzió sajnos, de van lehetőség 3d fotók készítésére is. Szerintem közelíteni kell a kép látványának a valódi látásélményhez, és én nem látom az óra egyetlen részét sem homályosnak. Hogy egy képpel nem lehet megoldani az meg egy szakmai feladat. Van aki meg tudja oldani, van aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro FX570
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest