Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
MrChris
üzenetére
De ha - szép magyarosan - ekvivalizálod a Lajkát fullframe-re, akkor az f/5.6 - f/8 (ráadásul nagyon hamar sötétedik). Tudom, nem az van ráírva, de a képen mégis azt a szeparációt látod, az ISO-t mégis fel kell tolnod, stb.
Lehet, hogy csak a G9 fogdosása mondatja velem, de szerintem egész nyugodtan el lehet engedni ezt a kis méret és tömeg témát mikronégyharmadéknál. Itt van fél mérerre tőlem a fullframe-es Sony 35mm f/1.8, ami kb. akkora, mint a Lumix 25mm f/1.7, és ha lebontod MFT-re, akkor ez biza 18mm f/0.9. Meg ott van az A7C váz, az is mekkora már? De egyébként az A7III is egészen kis méretű és tömegű.
Szóval én a helyükben nem erre mennék rá, hanem, hogy más fejlesztésekkel, felfogással kicsit közelebb kerüljenek a nagyobb szenzoros rendszerekhez, konkurenciát állítsanak nekik. Megtartva persze a m4/3 meglévő előnyeit, pl. a most is jobb IBIS-t, a könnyebb szenzor kiolvasás miatti gyorsaságot, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest