- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
1. Nagy csodák nincsenek az optikában mostanában, így szerintem nagy olcsósítást csak kompromisszumok árán lehetne kivitelezni, azt pedig pont ne a PRO szériánál kezdjék, mert akkor pár éven belül végleg elvándorol a felhasználói bázis. Kisebb mondjuk talán tudna lenni, de attól pont nem olcsóbb lesz, plán ha Fresnel lencsével oldják meg.
2. A Pana szerintem semmiből nem ad el többet, aminek van 1-1 Oly megfelelője. Mondjuk az tény, hogy az igények változnak, leginkább a videós funkciók felé, de azt meg nem szereti az Oly.
3. Vagy inkább csak azt gondolják, hogy majd jól ránevelnek minket arra, ami nekik jó..
4. Én ebben látom a legtöbb rációt, bár, hogy a képstabon kívül mit lehet még javítani a lencsén optikailag, azt nem tudom. Esetleg beépített telekonverter?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest