- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Természetesen van ajánlás rá. A nagylátószögű tartó 77-es szűrőmenetig jó, de a látószögre most nem emlékszem. Ugyanakkor a 8-18-nál nem volt baj, a 8-25-nél igen. tehát de, tervezéstől is függ a dolog, mégpedig szerintem a frontlencse görbületétől, és a látószög önmagában nem elégséges infó. És amúgy a lencseprofil nélküli képeken látható, hogy a lencse vignettál elég rendesen, amit a profil tart kordában. Ugyanakkor megint elkanyarodtunk a témától -úgy látszik nem hangsúlyoztam eléggé
-, hogy nem is a vignetta ténye a fontos, hanem a nem szimmetrikus volta. Tegnap nem voltam otthon, de ma este rápróbálom a másik gyűrűt is, hátha csak ez okozza a problémát, valamint felcsíptetem rá a rugós rögzítővel rendelkező Raynoxot (az elvileg behúzza a szűrőmenet geometriai közepére). Meglátjuk, de ennek mindenképpen a végére akarok járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-, hogy nem is a vignetta ténye a fontos, hanem a nem szimmetrikus volta. Tegnap nem voltam otthon, de ma este rápróbálom a másik gyűrűt is, hátha csak ez okozza a problémát, valamint felcsíptetem rá a rugós rögzítővel rendelkező Raynoxot (az elvileg behúzza a szűrőmenet geometriai közepére). Meglátjuk, de ennek mindenképpen a végére akarok járni.