Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
t.imi
üzenetére
Ha az én példányom nem lett volna decentralizált, valszeg a kedvenc objektívem lenne. Nagyon szép, fém tubus, tényleg éles volt, a színek is rendben...
Fel is ajánlották a cserét mert még 14 napon belül voltam, csak lakásfelújítás is elhúzódott és mivel láttam, hogy a tedd próbára példánya bár szép egyenletes képet adott, csak sokkal életlenebbet, így nem mertem bevállalni, mert nem volt ennyi időm. Ezeket a teszteket elég sokáig szoktam, aprólékosan csinálni, nem fért volna bele.
Ilyen ez, azért voltak elsőre is hibátlan objektíveim, pl. az M.Zuiko 60 az valami brutális, milyet karcol és akárhogy is nézem, nem tudok belekötni, a 9-18 pedig nyitva is annyira éles, hogy egymás mellé raktam a 12-es képeit, amit rekeszeltem is és komolyan élesebb volt még úgy is az a zoom. Szóval abból meg valami átlagon felüli példány kerülhetett hozzám.
Vigyázok is rá rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Xbox Series X|S
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vigyázok is rá rendesen.