- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Archon
addikt
Hali!
Na, én hasonlót szeretnék csinálni, mert eddig a medencéből szívtam a vizet a melegítőhöz, ami viszont a fészer tetején van, tehát külön vízforgatója van.
Gondolom, a medence szívócsatlakozásánál kellene ehhez egy T-idom. A visszatérő jó nekem is csobogósra. Intex medencém van, 38 mm tömlővel, ILYEN készlet cuppan rá a medence kiállásra. Mit vegyek?

-
Steady74
addikt
-
nessh
tag
-
nessh
tag
-
Dark Archon
addikt
-
kicsi kecske
tag
-
Tony21
tag
-
Tony21
tag
-
Tony21
tag
-
kory24
őstag
-
kory24
őstag
Köszi.
Ha már Neked is 3,66os a medence had kérezzem meg, hogy a kerékbeállításon változtattál vagy hagytad a standard C-A állásban (ehhez írja a használati hogy legtöbb medencéhez jó.) vagy áttetted B-C állásba ami a nagy medencékhez való?
Csak ugye relatív a kicsi és nagy kifejezés.
Hiszen ez a tisztító max 10négyzetméter területig ajánlott és a 3,66 medence területe már 10,5 négyzetméter, ebből gondolva lehet már nagynak számít neki?
1 órát futtattam én is, de igazából nemnagyon volt dolga, 1 hete van csak még felállítva medence, nemigazán volt piszkos még alja.
-
Donki Hóte
veterán
Egészen biztosan a napsütésnek köszönhető a víz felmelegedése, hiszen a napkollektorba befolyó víz hőmérsékleténél kb. 3,5 fokkal melegebb az onnan kifolyó víz. Du. 4 óra körül mértem, akkor a napkollektorba befolyó víz olyan 32 fokos volt, az onnan kifolyó pedig 35,5 fokos
Kb. 60 méter fekete cső van a napkollektorban, mivel más fűtés nincs benne, így tényleg csak a nap melegítheti fel a vizet
Szolár takaró ma került rá, a szomszéd lefedte a saját medencéjét, kimaradt neki valamennyi, 4 csíkból ragasztottam össze, amit rátettem a mi medencénkre. Kicsi is lett, kb. 15 cm-el nagyobb kellett volna, de nem volt több
Majd veszek egy rávalót...
-
Devil Smile
őstag
Lehet kapni Intex átvezetőt külön, ha elég bátor vagy, ki lehet vágni, és komplett átszerelni 38asra.. ugyan nehéz találni mert elég sok helyen most hiánycikk.. Yt-on van elég sok "how to" video..
Áhh ,vmiért nem frissített az oldal, előttem linkelve lett a szett.. van kisebb és nagyobb teljesítményű szűrőhöz..
-
Big_Boss
senior tag
-
Devil Smile
őstag
-
Dorian
félisten
-
FőDudu
veterán
En 2db fel colos csovel kezdtem - mert eddig ugye siman kiengedtem a csatornaba a sajat szivattyummal 1-2 ora alatt - de locsolo csovekkel lassu volt. 1 ora alatt ment le 5 centi.
Azert volt igy, mert megkerdeztem a szomszedot meglocsoljuk-e a medence vizevel az olajfait. Persze. Igy most nem a csatornaba eresztettuk le.
Aztan amikor latta, hogy lassu, akkor elo hozta a buvar szivattyujat.
Nos az Einhell buvarszivattyut bedobtuk, aztan a tomlovel korbe locsolta az olajfak aljat.
A funyirast is elhalasztottuk, eleg nedves volt utana a terulet. -
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
-
balojazz
senior tag
Köszönöm a választ. Mivel már végigmentem az összes lehetséges megoldáson, kivéve a csodazsákot, és mivel azonosítottam, hol hibáztunk a kezdeti kezelésben, már csak egy kis matek kellett. A medencébe 9.5 m3 víz fér, annak a víz- és csatornadíja 5760 forint (kicsit kevesebb, mert a csatornadíjból lejön 10% locsolási kedvezmény, de anélkül számoltam). Úgyhogy leengedem, megtisztítom, és újratöltöm a medencét. Ennek költsége töredéke a további sokkoló vegyszerezésnek meg a csodazsáknak, és sanszos, hogy még az sem lenne megoldás. Tanulság: az első zöldülő jelekre gyorsan kell reagálni: medencefal-kefélés, vegyszeres sokkolás és nappali letakarás a fotoszintézis ellen már 1 db zöld pöttynél, és ha már a víz is elkezd zöldülni, azonnali leeresztés és újratöltés. Ennyi.
-
Márton
nagyúr
-
Márton
nagyúr
-
bugizozi
őstag
Minimális klór volt benne, most adtam egy klórsokkot. Amúgy 2 db kombi tabletta van egy kis úszóban és szemre 0.5 mg/l volt az értéke, tettem bele még egyet.
Egyébként néha érdemes levenni róla a szolár takarót? Egy hete nem használtuk kb (csak tegnap este 1 órát) és le volt takarva, és holnaptól megint nem fogjuk legalább 4 napig. Ma reggel levettem róla.
A 4 m³/h homokszűrős vízforgató napi 3 órát megy délelőtt. (medence 2 m³)Köszi!

-
Janusz001
őstag
-
FőDudu
veterán
Meleg ellen nem tudsz mit tenni.
Ha takarva van es suti nap, ott nyalkasodas lesz.
Javaslatom: ne takard. (ha nem sok hullik bele, nem lesz gond. Csak igy tobb klor kell, mert ejjel az osszes elszall.)Szomszedomban is ez ven, hiaba jaratjak a szivattyut egesz nap - 08-21h - ha nincsenek egy hetig a vikend haznal levo letakart medenceben, akkor takaro levetele utan borzalom a viz. 1 napig jaratjak a pumpat, bele hajitjak a robotot, utan jo megint.
-
yoee74
csendes tag
-
volandy
senior tag
-
yoee74
csendes tag
-
LanyUs
őstag
Fogantyúra? De az vezérli! Amikor elbillen egyik irányba, akkor elindítja a sugarat, amitől elindul a szerkezet az ellentétes irányba. Amikor nekiütközik a medence falának, akkor átbillen a fogantyú és irányt vált a sugár. A rákötéssel lehet akadályozva volt, hogy átbillenjen a kapcsoló, ezért megállt a falnál, majd felborult a folyamatos nyomástól. Heti háromszor járatom körbe a 300-as kör alakúban. Egy megváltás
-
volandy
senior tag
-
Janusz001
őstag
-
bigrob
őstag
-
bigrob
őstag
-
j.bravo
addikt
Bő 4 m3, szűk 4,5 m3 vízhez?
Ne már. Távolról sem elengedhetetlen. Még a lepkepuki erejű legkisebb papírszűrős forgató is áttekeri a teljes mennyiséget naponta többször.Nerazim: felmerült pár napja. Ha van pénz lóvéra, és/vagy vagy a minél kevesebb karbantartási időt igénylő módszert akarod, akkor a homokszűrő remek dolog, csak egy ilyen kis medihez nem indokolt a medence árának másfél-kétszeresét ellocsolni egy homokszűrőre már az elején. Szvsz ráérsz megvenni akkor, ha nem boldogulsz a papírszűrőssel.
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
-
luciferc
őstag
-
föccer
nagyúr
-
Márton
nagyúr
-
Hunfiu12
tag
Na igen, ez a másik. Én is nagyon gondolkodok egy ilyenen, de még mindig félek kivágni a medencét. Tegnap a medence boltos srác is azt mondta, hogy nem ajánlja mert ott meggyengül az anyag stb... Mondjuk aki meg megcsinálta annak mindenkinek jó lett, szóval ki tudja. Most egyszer megnézem mit tud a belógatós az új szivattyúval aztán meglátom.
-
csudri
őstag
Oké-oké. Meg gondolom pár napig só nélkül elvan a víz, hátha addigra kireklamálom a cuccot az Emagból.
Erre valami tapasztalat valakinél:
Holnap délelőtt felállítom a medót, viszont valami kellene a lábak alá. Nagyon gáz, ha teszek alá 2 centis deszkát, ami miatt ugye elvileg nincs szintben a láb? Intex fémvázas cucli. -
Janusz001
őstag
-
Big_Boss
senior tag
-
Big_Boss
senior tag
-
Vismajor01
addikt
-
Dorian
félisten
Klórstabilizáló alatt ciánursavat értesz?
A "teljes lugossag fogalma" nem igazan érthető nekem. (anyam vegyész, neki sem) Mi a különbség ez meg a PH közt? Kell ezt beállítani? Ugyanúgy savval kell megtenni, mintha a PH-t akarnánk lejjebb vinni? De akkor a PH is full savas lesz, nem?
Tavaly pl folyamatosan magas volt, megsem volt ezzel semmi problémám. -
luciferc
őstag
-
Vismajor01
addikt
-
Janusz001
őstag
Nagyjából kiszámoltam, olyan 62m 16mm lpe -t tudok feltekerni, lézerrel kilyugattam 1m -es körben milis lemezt, kapott merevítést, most kap fekete porfestéket, aztán ha megjön a cső, feltekerem rá, visszatérő ág kap még egy leágazást, kíváncsi vagyok a szivattyú mennyire mozgatja meg benne a vizet, másik beömlőn lévő jet fúvóka folyamatosan fog menni, max az elzáró szeleppel játszom kicsit.
-
bakker_old
csendes tag
-
Janusz001
őstag
-
Dorian
félisten
-
YAS-dude
őstag
-
FőDudu
veterán
Csatlakoztatod a gardena csonkot a leeresztojehez, aztan fogsz 2 kerti szeket es szepen egyik oldalrol elkezdesz a szekekkel emelve a muanyagot a csonk fele kozeliteni. A vegere 1-2 liter viz marad majd ha jol csinalod.
A szekekkel emeld az aljat az ellentetes oldalrol, hogy a maradek a csonk fele menjen...
A szekek nem fogjak kiszurni az akjat, viszont megemelik annyira, hogy a viz arra menjen amerre szeretned.A femvazat se kell szetszedni, a szek altalaban atfer a perem alatt. Oldalrol nyomod be, a szek hattamlaja nezzen a csonk fele. Ugy nem borul fel...
-
Gömbike
senior tag
-
Gömbike
senior tag
-
Gömbike
senior tag
-
Gömbike
senior tag
Ennél jobbat most nem találsz.
Tavaly vettem akcióban 316-ért, + posta.
Most 300 ingyenes szállítással, ami egyáltalán nem “ nem drága”ilyen(
szándékos,brutális forint tönkre tétel)gazdasági viszonyok mellett.Ha azt nézzük, hogy legalább 15-20 évre veszi az ember, ( mivel nincs gyilkolva, fagyban nem dolgozik, napi pár órát megy ), nem is annyira vészes. A komolyabb hőszivattyúk igen, azok zsebbenyúlósak, de itt is az igény és a lehetőség ( pénztárca) uralja a piacot.
Számomra ( és utána olvasva ) ezek a mini hőszipkás cuccok, amik a kínálat kezdő szegmense, úgy vélem, de legalábbis az én értelmezési világomban, hogy pl. a suzuki stifttel sem lehet havi 15-ször autópályán tempót menni, mert nem arra alkották a mérnökök. Az előbb, utóbb megköszöni, hogy e világban létezett s nem kér belőle többet.
-
Gömbike
senior tag
Pontos részeredményt tudok írni:
Ma reggel 7- kor lett bekapcsolva a fűtés , 26,5 Celsius volt a víz. 10 óra után levettem a tetejét és a kék bubis fóliát telibe sütötte a nap, délben néztem, 32 Celsiusra sikerült így felfűteni, bár fontos tényező, hogy most 30 Celsius a külső levegő, így a hatékonysági mutató igencsak pozitív irányban van.
Nos, ez idő alatt 3 kWh áram fogyott el, ami egy fél doboz sör ára.
Mint említettem, igen fontos tényező a képletben, hogy zárt udvar, nem fújja körbe a szél, megszorul a levegő.
-
Gömbike
senior tag
A medence 6,5 m3-es, a víz ilyenkor nem hűl vissza, reggelre kb. 28-29 Celsius.
Szerencsés helyzetben vagyok, mert kicsi az udvar és magasak a falak, ami a szomszédoktól zár el, így megszorul a meleg. A medence alatt 3 cm-es xps van, hogy a beton minél kevesebb hőt vonjon el.
Egyszer néztem, mértem, hogy mennyit fogyasztott a gép, 4-500 Ft körül állt meg 26 Celsiusról 32 Celsiusra, a külső levegő kb. 26-28 Celsius volt.
Van H tarifám, s mivel ez hőszivattyú, így arra van rákötve. Nem adódik hozzá a hétköznapi limithez.
Mikor megvettem a hőszipkát, akkor még nem sz@vattak bennünket ezzel az áram hisztivel. A világon ez a számolási rendszer is csak nálunk van, mily érdekes
-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
Gondolkodtam en is iluyenen, de nem jott ki a matek.
10m3 vizet futeni egy ~5KW teljesitmenyu valamivel nem egy gyors folyamat.5KW teljesitmeny eseten, a viz fajhoje 4200j/kgxK, azaz kb 1000 liter vizet melegit 1000s alatt 1 fokkal - azaz orankent 3,6 fokkal. vagyis 10e litert orankent 0,36 fokkal. Jo esetben. Ez viszont szerintem l...sz. Nem fogom reggeltol estig futeni.
Nincs napelemem, napi 12-15KWh azert mar latszana a villanyszamlamon. Es meg maceras is. Igy telen inkabb elmegyunk oda, ahol van futott medence

-
Flowtation
őstag
A szkimmer az oké, jövőre azt is veszek. A porszívó is oké, most egyelőre csak kézi van, csak ezt a homok visszaküldést nem értem.
Dorian:
Persze, 0,4-0,8-as homokot írnak, az van benne. Lehet, hogy nagyobb méret kellene? -
Gömbike
senior tag
Ezt vettem fűtésre. Most is megy, ma du. is fürdünk.
Két éve akciósan 316-ért vettem, + posta. Ez most nagy jó ár, + ingyenes szállítás.
Ez egy on-off gép, az előítéletekkel ellentétben ilyen időben egy sör áráért felfűti a vizet. Igaz, tettem a medence alá xps lapokat, hogy a beton ne vegye el a meleget a víztől. Most is dolgozik, ez a dolga, mi meg elviseljük hűvösben a 36 Celsiust
-
kory24
őstag
Van ott O gyűrű igen, lehet akkor elmozdult picit, vagy sérült?
Nemtudom érdemes-e ennyi vízszökés miatt szétszednem, meg ha gumi sérült tudok olyat venni?
Akkor ott hiába teflonozok?
Első állapothoz képest egész jól alakul , akkor kb mindenhol csöpögött ha üzemelt ha nem.
Mostmár csak itt ha nem üzemel…
A szűrő tartály tetejére ami rá szorítja fekete bilincs azt nagyon nehéz volt rá szorítani (azt hittem túlzás mikor vélemények között többen írják gumi kalapács szükségét, de nem….)
-
Janusz001
őstag
Pár napot rajta volt a befúvó ágon ez a csodazsák, napi 12 órát megy nálam a homokszűrő mióta össze lett rakva a medence.
Eddig is kristálytiszta volt, csak kíváncsi voltam, hogy a több százszoros szűrési hatékonyság mit fog meg, szemmel láthatólag nálam semmit, gondolom ganésabb medencénél látványosabb a hatékonysága. -
Flowtation
őstag
-
johnny82
őstag
-
FőDudu
veterán
-
LanyUs
őstag
Köszönöm, így már világos!
A te homokszűrőd rendszer teljesítménye 5678 liter/óra. Milyen sóbontó üzemel nálad?Az enyém Intex Krystal Clear Sóbontó víztisztító berendezés - 26664
Maximális medence méret: 17413 L
Szükséges vízforgató teljesítmény: 1136 – 3785 l/óraHa koszolódik a papírszűrő már dobja is a hibát. A tartomány felett is hibára kapcsol a leírás szerint.
-
LanyUs
őstag
Leírásban úgy olvastam, hogy adnak hozzá légbefúvó idomot és azon keresztül jön a levegő. Gyakorlatban nem tudom hogyan működik és azt sem, hogy ezt tudja-e az összes homokszűrő. De ha már lecserélem a papírszűrőt gondoltam legyen ilyen.
Vagy ez is csak egy mezei homokszűrő és adnak mellé egy fúvóka szettet? Elnézést, ez még zavaros nekem...
-
Gömbike
senior tag
-
FőDudu
veterán
-
cOxeR
Ármester
-
Janusz001
őstag
Úgy néz ki, bár mérget nem vennék rá, hogy a homokszűrő csonkjánál, amire az előszűrő megy, ott tud fals levegőt szívni, van ott 2 "O" gyűrű, adtam nekik bőven szilikonzsírt, összeraktam, lassan egy órája megy az automata porszívó, valami pici levegő még bejut, majd még szétszedem, kipattintom ez egyiket, aztán benézek skf -be, hogy mik a lehetőségek.
-
luciferc
őstag
-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
Takaratlan medencebol elmegy a klor. Ennyi. (Deutsch Tamas fele balfasz valasszal elve.)
Szoval vagy megfeleloen klorozol - mondjuk szivattyu eloszurojebe rakod a multi tablettat es az van jol idozitve - vagy a sobontodat idozited. De szerintem a sobonto valamiert mindenkinek problemas. Vagy nem tudja amit rairnak - vagy valamilyen egyeb parametertol is fugg a tejesitmenye. Nem csak a so szint szamit, hanem ..... (nem ertek hozza).
Szamoljunk kicsit.
Nekem a 10m3 vizre kell 5-7 naponta egy nagy (200g) kombi tabletta.
Annak ugye kb 70 szazaleka klor. Azaz kb. 140g.Ha 5 napra szamolunk az egyik fenti posztban linkelt sobontoval ami 7g/h teljesitmenyu, akkor az ugye 20 ora uzemidot jelent 5-7 napra elosztva.
Napi 3-5 ora, de ugye azt meg neked el kell osztani a napon belul. Eleg korulmenyesnek hangzik.
Nalam bekerul a kombi tabletta, jaratja a pumpat a nejem, ennyi.
Ha utana szamolsz, akkor a 10m3 vizre napi 20g vagy meg tobb klor jut. Nem azert, mert az 1mg/l eleg lenne....

Szerintem azert szivnak ssokan a sobontoval, mert hozzam hasonloan a jo vizminoseghez tobb klor kell mint amit az 1mg/l kiad napi bontasban. Nalam a duplaja sem sok.
(vicces modon, a mert klor szintunk sosem magas, azaz valoszinuleg a viz kemenysege es a hofoka meg a parolgas annyival megnoveli a klor igenyt, hogy kb az ajanlott napi adag duplaja sem sok).
-
Janusz001
őstag
Feladom, tegnap szétszedtem a szívóágat, fent említett alkatrészeket beépítettem, a lehető legkevesebb kötést alkalmaztam(bypass szelepet ki is hagytam, mert a medence falán átjövő idomokon van elzárási lehetőség), egyszerű "T" idomot raktam, naszóval, ha simán a skimmeren vagy a másik víz alatti szűrőn szív, akkor szép levegőmentes az egész, szivattyú előszűrőjén 1-1 apró bubi látszik, de szépen, hangtalanul szív. Felrakom az automata porszívót a skimmer csatlakozójára és elkezdenek megjelenni a buborékok, aztán kb. 5 perc alatt lelevegősödik
,ha csak simán a nyeles porszívót használom, akkor nincs ez, szóval a porszívó tömlője se lehet ludas. Én már arra gondolok, hogy az intex zx50 -nek 3-6m3 van megadva a csatlakoztatható szivattyú mérete (enyém 6m3 -es), aztán annyira lefogja az átfolyást a porszívón keresztül, hogy valahol azért be be lóg kis levegő. Ma még kap kis "fbs" -t a csatlakozásoknál, aztán ha nem lesz jó, marad a "kézimunka" 
Jó pár vizes dolgot összeraktam már (házi vízművek, automata öntözés rendszer, stb.) , de hogy ez a 5 kötés ki fog rajtam.. X akta. -
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
-
FőDudu
veterán
-
Janusz001
őstag
Eláll az eső, átkenem borotvahab/szappanhabbal a csatlakozásokat szívó oldalon, hátha kiderül valami, de a vége szerintem az lesz, hogy a tömlőket lecserélem valami ilyenre [link] legalább a szívó oldalon, mindenhol menet teflonnal, awab bilinccsel, lehet a csoda obi -s tömlő lyukas valahol, úgyis utálom őket, merev szarok.
-
Vesa
Topikgazda
Azért ez nem egy hermetikusan zárt rendszer. Apró buborékok nálam is vannak, nem igazán érdekel mert nem szív direkt levegőt sehol, nem ereszt, nem csöpög. Egyszerűen ezek az eszközök nem igazán alkalmasak arra, hogy 100% légtelenítve legyenek. Ha nem csöpög, nem ereszt, nem szív fals levegőt, akkor szvsz ne foglalkozz vele. Persze így látatlanban nem lehet megítélni, hogy ami nálad van az hiba, vagy csak olyasmit vársz, amit ez a rendszer nem tud.
-
havri1
félisten
-
Big_Boss
senior tag
Én leginkább a víz hőmérsékletének növelése miatt járatom a szűrőt. Szolár takaró alatt 30 fokos a víz, a felső 10 cm-en. Miután bekapcsolom a vízforgatót, kb. fél óra és 26 fokos a víz. Ezt jó lenne megismételni kora délután is.
Nem egy nagy összeg az időkapcsoló, szerintem veszek egyet és kipróbálom. -
Big_Boss
senior tag
Sziasztok,
kezdő medencés vagyok. Van egy Intex 8 m3/h-s homokszűrő, ami minden nap 10-kor bekapcsol a gyári időzítőjével és üzemel 2 órát.
Az lenne a kérdésem, hogy tudnám automatizálni, hogy délután is bekapcsoljon 2 órára? A gyári időzítő ennyire nem okos, ha vennék egy digitális időkapcsolót az működhet? -
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
-
FőDudu
veterán
Mert az a felhasznalo megvette a 2 collos szivattyut a 32mm-es csohoz. Azt ha sziman egy csoatmenettel osszekoti, akkor megfojtotta volna a szivattyut.
Igy a 2x32mm-en mar kap annyi vizet ami a nagyobb ereju szivattyunak talan eleg. Bar meg az atmenet ha jol latom mindig eleg karcsu.... szoval ennek igy kb. semmi haszna nincsen.
-
Janusz001
őstag
Még egy probléma előjött. Az egyik medence átvezető idomot sajnos ki kell cserélnem, a medencén 67mm átmérő a kivágott rész, ez a szivattyúra csatlakoztatott ág.
Szerintetek ez feltöltött medencénél cserélhető?
Még nincs teljesen tele, de a vízkezelést el akarom kezdeni, mert szerda csütörtök környékén hozzák meg az új idomot. -
Gömbike
senior tag
-
Gömbike
senior tag
-
Janusz001
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videós, mozgóképes topik
- Fogyjunk le!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Saját fejlesztésű processzort kaphat a Xiaomi 18 Ultra egyik változata
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
Ne már. Távolról sem elengedhetetlen. Még a lepkepuki erejű legkisebb papírszűrős forgató is áttekeri a teljes mennyiséget naponta többször.

Vesa