- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Archon
addikt
-
Flowtation
őstag
Nekem is idén ment szét 3 bordás cső. Épp hogy hozzányúltam és meg is repedt. A szivattyúnál lévő rövid is, meg a előremenő-visszatérő hosszú csövek is. Sajna ennyit bírnak. Az a szerencse, hogy megmaradtak a régi medencéhez adottak, illetve a szivattyúhoz is adtak, ezét volt tartalék.
De én a minap konstatáltam, hogy magát a szivattyút is megette az UV. A tetején lévő szelepet már nehezen tudom használni, mert nem zár rendesen, minden állásban folyik a leeresztő, fennakad a szelepkar...
Úgy kell sakkozni, hogy jó legyen. Jövőre újra tervezem az egész medence sztorit, mert kinőttük, rendes alap is kell majd, meg másik szivattyú, takarítási megoldás...Idén már el is kezdem tervezni, mert remélem szezon után lehet majd olcsóbban beszerezni ezt-azt. -
Ramoskaa
senior tag
-
FőDudu
veterán
A medencehez adott cso ha 1 szezont kibir, akkor mar szerencsed volt.
En az uj medencenek ki se bontottam a csovet esz a szivattyujat.Szomszed kapott valami homok szurot a Hidrium 5x3,66,1,22-es fem palastoshoz - lehet azt elkerem tole es beuzemelem a meglevo Steinbach melle a csodazsakkal.
Nekem kicsinek tunik a mostani medencehez adott szivo es befuvo csonk. Szerintem ott kb 25 mm-re szukul a viz utja. Kellene valami jobb megoldas - de feltoltott medencevel nem sokat lehet tenni. Talan kivulrol belogatott szivocso lehet a megoldas.
-
Vismajor01
addikt
-
venom8888
őstag
-
j.bravo
addikt
Nálunk is a csak vízszigetelő funkciót betöltő alsó fóliával van gond (ott a súlyt ugye az aljzat/talaj tartja), az oldalfal, aminek meg kell tartania a víztömeget, teljesen rendben van. Ezért is van rossz érzésem kidobni
Most hogy mondod, a múltkori, felfújható hurkás medencét mi is akkor tettük ki, de nem tudom ez-e a szabályos módszer. Illetve, a következő ilyen alkalom augusztus végén lesz; ha valahova szabályosan le lehet adni mostanában, akkor oda vinném. Utánanézek az FKF-nél illetve a hulladékudvarok listájánál.
-
FőDudu
veterán
-
Vismajor01
addikt
-
luciferc
őstag
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
-
Vismajor01
addikt
-
korcsi
veterán
"(ha nem lenne gond a vízzel, nem írnál ide)"
Az, hogy van egy PH-t érintő jelenségem, nem jelenti, hogy hagyományos értelemben problémám van a vízzel.
Pont azért írtam, mert nincs gond a vízzel, ha tejesedne, zöldülne, tudnám hol kezdjem, és erősebben dolgoznék a PH-n, de nem látom értelmét agresszívebben fellépni.
-
Dorian
félisten
-
Vesa
Topikgazda
-
FőDudu
veterán
-
bigrob
őstag
-
hcol7
senior tag
-
robag93
aktív tag
-
FőDudu
veterán
Akkor nalad a medence kornyekerol kerul bele annyi homok, hogy saros legyen a kiontott szuro golyo? Nem keves homok volt a kepeden, mas opciot nem nagyon latok.
Nekem kb homokos viz szinu le volt kicsavarhato a szezon vegen a golyokbol (nem saros, hanem amolyan sargas barnas) - igazabol nem voltak koszosak.
Nejem 2x kimosta oket moso gepben (moso zsakban), aztan szaradas utan mentek vissza a gyari dobozukba. Iden csak elo vettem es mentek a szurobe.
Lehet, hogy a nagyobb dozsiu klor a titok? (nalam a szuron megy at a szivattyu elo szurojebe rakott tablettan atkuldott viz, igy gondolom ott nagyobb a klor koncentratum. Bar annak a sarassaghoz nincs koze).
-
FőDudu
veterán
Ez eleg rettenetes. Dzsuva megy a golyokra egybol? (elo szuro, skimmer?)
Nalam 3 honap hasznalat utan majdnem feherek voltak. Mondjuk nekem a skimmer kiszedi a bogarak nagy reszet is, az elo szuro meg a maradekot. Talan ez a titok.
A tied egy saros kinezetu cucc. Kifejezetten saros. (nekem homok max a levegobol kerul bele, olyan tomor a foldunk, hogy felasni sem lehetne

Nem mosni kell 4 hetente, hanem ellenorizni a szurest.
Ha megfelelo, nincs tenni valod. Legalabbis az enyemre ilyet irtak.
(ergo ha jo a vized - tiszta, jo a pH, jo a klor szint, akkor tok felesleges szetkapni a szurot).Ahogy mar mondtam, nalam a multi tabletta eloszor a szuro golyokon megy at - talan azert nincs benne horror (a tomeny klor azert eleg eros fertotlenito). Homok meg azert nincs, mert nem homokos a kornyek.
(klimasok is azt mondtak regen, nem kell szarakodni a draga fertotlenito habbal. Domestos 1:10 higitva mehet a klima belteribe a spray-bol).
Nalad lathatoan elkel a tisztitas, bar nem tudom mitol ilyen csunya. Ez tenyleg gaz.
-
Vismajor01
addikt
-
Vismajor01
addikt
-
Harcipocok84
tag
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
-
axioma
veterán
-
yoee74
csendes tag
Sziasztok,
ma szétszedtem a medencét, a képen látható a Steinbach Comfort 50 szűrőtartálya egy szezon (június közepétől a szeptember elejéig, nem kisgyerekes használat) után. Azt hozzá kell tennem, hogy ez a szűrőfedél levétele utáni állapot. Csodák nincsennek, amikor megnyomkodtam a golyókat, akkor nekem is olyan dzsuvás, piszkos lé jött ki belőle, mint YAS-dude képén látható.
-
kory24
őstag
-
FőDudu
veterán
-
yoee74
csendes tag
-
FőDudu
veterán
-
2thletme2day
őstag
1db csatlakozást meg megbontani össze vissza az én szűrőmnél. Amúgy műszaki ember vagyok, szóval nem probléma az ilyen számomra.
A csodazsákot is mosni kell gondolom és akkor még ott van maga a zsák ami akadékban van a medencében meg a plusz cső amire rácsatlakoztzatod. Nekem egyszerűbbnek tűnik a szűrőlabda. Aztán lehet megváltozik a véleményem használat közben ha amellett döntök. De mostmár mindenképp megvárom FőDudu beszámolóját.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- BMW topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy kell sakkozni, hogy jó legyen. Jövőre újra tervezem az egész medence sztorit, mert kinőttük, rendes alap is kell majd, meg másik szivattyú, takarítási megoldás...Idén már el is kezdem tervezni, mert remélem szezon után lehet majd olcsóbban beszerezni ezt-azt.

Vesa