- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1 hete én is azt vettem észre, hogy nem sikerül kristálytisztára szűrni a vizet. Azt gondoltam, azért, mert többen voltunk a medencében, de sehogy sem sikerül tisztára varázsolni. Obi-s tablettás elemzővel van beállítva a ph. Volt klórsokk, több multitabi, majdnem 24 órán keresztüli folyamatos szűrés, de csak ilyen fehéres, homályos, nem teljesen átlátszó a víz. Az alján barnás foltok vannak. Tegnapelőtt alaposan felporszívóztam, majd a homokszűrőt szétszedtem, a szűrőlabdákat legaláb 8-szor átmostam. De ez nem akar kristálytiszta lenni. Mi a fene lehet? (366×74-es medence, 5700l/h-s vízforgató, szűrőlabdával)
-
Sziasztok! Most szeretném kitakarítani és majd száradás után elrakni a medencét. Mivel, hogyan érdemes normálisan kitakarítani? Van valami jól bevált szer/módszer?
-
Nálam a homokszűrős vízforgatóból visszajut a nagyon apró homok a medencébe. Eléggé zavar, nem számítottam erre. 0.4-0.8 szemcseméretű szűrőhomok ment a szűrőbe. Nálatok nincs ilyen gond? Van erre valami megoldás? Vagy cseréljek homokot? Néztem a csodazsákot de azt sem akarom, hogy az benne legyen a medencében állandóan, ha megy a vízforgató.
-
Sziasztok!
Bestway steelpro 366*76-os medencét tegnap tudtuk csak felállítani. Feltöltéskor vettem észre, hogy egy gombostűnyi lyuk van az oldalán alul. Kicsivel afölött, ahol össze van ragasztva az alja az oldalával. Egyelőre bokáig érő víz van benne. A medencéhez kapott öntapadó foltból vágtam egy darabot, de nem lett jó, engedi a vizet. Mit ajánlotok a javításra? Még meg tudom oldani, hogy szárazra törlöm, ha kell. Olvasgattam, de kicsit elvesztem, hogy mi lenne a jó megoldás. Csak belül ragasszam, vagy kívül-belül? Jó lenne, ha Auchanban, Obiban, vagy Aqualingben meg tudnám venni.Köszi!
-
Én ugyanekkora medencéhez az eggyel nagyobb, előszűrős modellt vettem az itt olvasottak után. Találsz homokot is és jó áron Kokido Telsa 5 akkus porszívót is. Ha van Auchanos ismerősöd, aki odaadja a dolgozói bizalomkártyáját, akkor mindből még lejönne 12%.
De én is csak kérdező vagyok itt!
-
Auchanban van még 10% kupon is:
10% kedvezmény az áruházi vásárlás végösszegéből
A benzinkúti árkedvezményes hétvégéken (2023. június 2-4., 2023. június 9-11. és 2023. június 16-18.) bármely üzemanyagtípus bármilyen mennyiségben történő tankolása után a fizetéskor kapott blokkon lévő kóddal 10% kedvezménnyel lehet vásárolni az Auchan hipermarketekben. A kódok legalább 15.000 Ft értékű vásárlás esetén használhatók fel, június 2-31. között. -
Sziasztok!
Ez a porszívófej (alulról) ezzel a rúddal milyen lehet vajon? Tavaly vásárolt medencéhez a ti javaslataitok alapján megvettem nemrég a Bestway 58497-es homokszűrős vízforgatót és a homokot a gyári gyenge papírszűrős helyett. Ezek passzolnak egymással méretben? Összeszerelhetők? 2 m ilyen 32-es gégecsövem van, de tavaly kevésnek bizonyult, így gondolom kell belőle 4 m, hogy kényelmesen lehessen takarítani. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz jobb...
Köszi!
-
Üveg jobb, mint a labda és a homok? Miben más/jobb?
#2605havri1: ennél szinte biztosan nem lesz nagyobb, ez fér el és elég is nekünk. Akkor ehhez a mérethez elég ez a legkisebb homokszűrő, ugye?
#2606Vesa: a vegyszerezés tuti jó, mert 2 naponta nézem, abból gondolom, hogy édes kevés a szűrő, mert mindig barnás a papírszűrő. 32-es csővel "porszívózok", amennyire tudok, de elég sokáig tart... :-)
A papírszűrőt, ahogy írtam, most minden nap cserélem, így azért szép tiszta a víz. Amikor 2 naponta cseréltem, nem volt ilyen jó. Meg az sem tetszik, hogy ennek a szűrőnek egész nap mennie kell. Jobban örülnék, ha mondjuk csak pl 3×2 órát kéne mennie.
-
Ok, akkor ezt a nyomáson látni fogom. Homok, vagy labda a jobb? A mostani szűrővel az a gondom, hogy gyenge porszívózásra (medence alja homokos) és nagyon barnul a szűrőbetét, így naponta cserélem. Jól gondolom, hogy a homokszűrővel nem lenne ilyen fátyolos a víz, amitől barnás a szűrő? PH és Cl értékeket jól beállítottam.
-
Köszi szépen! Nagyobb medencét biztosan nem szeretnénk egyelőre. Ezt a homokszűrőset láttam legolcsóbban, akkor ez lesz valószínűleg. Vagy más, jobb ez helyett van 50K-ig? Ezt milyen sűrűn kell tisztítani? Meg a másik kérdésem még, hogy homokkal érdemes használni, vagy labdákkal?
-
Sziasztok!
Idén vettünk egy 366×76-os fémvázas Bestway medencét. A hozzá kapott papírszűrős vízforgató nagyon gyenge. Medencés boltban a 3m3/h-s papírszűrős vízforgatót ajánlották helyette. A kérdésem, hogy jó az, vagy érdemesebb lenne egy homokszűrőset venni, pl egy ilyet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest