- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Ezeket vettem: [link]
Intex a sóbontó és a szivattyú is, gondolom csak nem lesznek egymással haragban.Szivattyú még gondolkodás fázisban van, amit kizártam, az a Hot Splash, mert még papíron is nagyon hangos, de a YT videókon is annak tűnik. A Steinbach Mini és a Fairland 03 van most a radaromon, mint a kettő jóval halkabb és nekünk bőven elég lenne mind a kettő. Azt majd megnézem sóval mennyire vannak szerelemben, köszi a tippet, hogy erre is figyelni kell!
-
Vesa
Topikgazda
A klórgőz nem barátja a tüdőnek és a légcsőnek (bizonyos szint felett konkrétan mérgező), a túl sok oldott klór pedig a bőrnek. Utóbbi jobban tolerálható, bár allergia hajlam esetén könnyen lehet tőle ekcéma. Klór sokkolás idejére sem véletlenül tilos a vízben fürdeni addig, amíg ki nem párolog a megfelelő szintre a vízből! A megadott határértéken belül kell tartani a klórszintet, amitől csak akkor érdemes eltérni, ha gond van a vízzel és be kell avatkozni egy klórsokkal. Ha jó a vízkezelés, akkor eddig nem kéne eljutni, de a legnagyobb körültekintés ellenére néha előfordul, hogy mégis szükséges beavatkozni.
Ahogy a kolléga írta előttem, a klór fertőtlenít! Ha a víz nincs rendesen fertőtlenítve, abból igen komoly problémák lehetnek, korábban linkeltem ide elrettentő példákat. A legveszélyesebb ilyenkor, ha sérült a bőr, akár egészen apró seb van valahol, ahol a baktériumok bejuthatnak közvetlenül a véráramba. Viszont a "túlklórozás" is probléma lehet, mint írtam, tehát ezt a kérdést érdemes komolyan venni és az előírtaknak megfelelően végezni a vegyszerezést.
-
YAS-dude
őstag
Nekem is pingvin van, nekem is 3m átmérőjű, 1,2 mély medence. Tényleg nem hangos, a keringető/szűrő szerintem hangosabb. Óránként kb fél fokot emel a víz hőmérsékletén. Nyilván kissé visszafogja a víz áramlását, ha megy, ha nem, de így is elég, én nem tettem bypass ágat. Eddig összességében meg vagyok elégedve vele. Ha egy borúsabb hét után jó idő van hétvégén, akkor ezzel hamar használhatóvá tehető a medence mire jönnek az unokák pancsolni.
-
SUPREME7
őstag
Ha lekapcsol, a víz attól még átfolyik rajta, nálam úgy van megoldva, hogy külön ágon van a hőszivattyú egy 2m3/h papírszűrőssel, mert egy 8m3/h -ás homokszűrős van, ha sokat megy a hőszipka, ne menjen feleslegesen a nagy teljesítményű forgató, ami 5x annyit fogyaszt, mint a papírszűrős. Hát remélem még azért lesz medencézős idő szeptermberben és akkor még tesztelgetem. Mikor megvettem, méregettem a fogyasztást, 600W rémlik, de tuti 700 alatt,
ha jól emlékszem 6-os COP-t írtak rá optimális esetbenRosszul emlékeztem, 5-ös a COP
-
SUPREME7
őstag
Nekem Pingvin van, 3m medencéhez, bár idén vettem, még nem nagyon volt használva, de 20 fok feletti hőmérsékletnél, napos időben 3-4 fokot simán emelt a medence hőfokán délutánra és baromi csendes. Jövő héten, ha nem ilyen fos idő lesz, tesztelgetem még. Most 24,5 fokra hült a medence, de nálunk is a csajok 28 alatt bele se mennek, de ilyen esős-borús időben, hiába nem hideg a levegő, nem fűtöm feleslegesen, ha úgyse megyünk bele
-
FőDudu
veterán
Csak azt a szerencsetlen ovet nem lehet mar evek ota kapni a Decathlonban...
Nejem is vett volna, nalunk a 4,2 meteres medenceben tud is uszkalni, de jobb lenne kikotnie magat az erkely korlatjahoz egy ilyennel.Belterre kell a korrekt szelloztetes, kulonben meg a plafonrol is csopogni fog a para...
Jol gondold at, a nagyobb belteri medenceknel nem veletlenul van az ablak elott a padloba sullyesztve a fancoil. A hofuggony szaritja le az ablakrol az oda kicsapodo parat....Jobb elore gondolkodni, mert utolag mar dragabb
-
axioma
veterán
baromira nem ertek a temahoz (csak construman lattam es epitkezes elott jo ha ezt is legalabb megvizsgaljuk alapon mereteket meg felteteleket olvastam), de siman van olyan ellenaramoltatos uszo/masszazs medence amit tud hoszivattyut (sot opcionalisan vasarolhato hozza)
mondjuk az nem biztos hogy a beker. a'r kulonbseg az ara'nyban van a sporolt energiaval -
hakydakillah
senior tag
Sóbontótól én is nagyon tartottam, de tavaly június óta kellemes csalódás. Semmi dolgom nem volt vele azóta, ahogy írod nem mértem azóta semmit, szezon elején öntöttem hozzá egy adag sót. Leginkább az lepett meg, hogy tél után is kiristálytiszta víz várt, szóval itt is maximális az elégedettség.
Nálam mondjuk kevesebbet megy. 32 köb, forgatom napi 5 órát, abból 4et megy a sóbontó. -
luciferc
őstag
Nekem pont az a kombináció van, mint neked, 26646-os homokszűrő és 26664 sóbontó. Én a sóbontóhoz tettem egy bypass ágat. Semmi extra, egy T elágazás aztán össze ugyanez. Ha kb felezi a szűrő vizét, és miért ne ezt tenné, akkor pont jó az átfolyás a sóbontónak, mégis megvan a nagy szűrési áramlás.
-
Janusz001
őstag
Sima homokszűrő, csak a visszatérő lehet ezt a jet fúvókát tenni, az idom medence kívüli részén van egy kis rés, azon keresztül szívja a levegőt, majd fújja be a medencébe a vízzel együtt, ezért lesznek benne buborékok, szűréshez nincs köze.
Ha nem teszik a bubi, ki lehet venni belőle, van hozzá kupak, amivel letakarod a rést, akkor szinte bubimentes lesz
Ahogy nézem, nekem is ilyen van, csak sóbontóval, de ugyanúgy 6m3 -t tud, nálam a 9m3 kristály tiszta. -
Semin
őstag
"...Tehát az általad linkelt golyókat teszed a szűrőkosár helyére [link] Hogyhogy nem szippantja be a motor felé
Ennyivel nagyobb, mint a cső átmérője?..."
Itt mutatja meg a srác a videóban : [link]
A papírszűrő tartó kialakítása miatt nem tudja beszívni."....A brómnál azt írja 1-2 db / 1000 liter / hét, tehát akkor 600 literhez elég heti 1 db. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egyik héten mini kombi klór 1 db, majd a köv. héten 1db bróm?..."
A klórt teljesen elhagytam, csak sokkolni használom a felengedéskor.
(ha nyaralni megyünk az a terv, hogy újra kap 2 tabletta klórt, csak rend kedvéért)
A bróm pedig - az eddigi tapasztalataim alapján - nagyon lassan oldódik, így 2 db tabletta kell az adagolóba, de ezek van hogy 1,5 hetet is bírnak.Csak PH- és bróm tablettát használok, egyelőre ezek elégnek bizonyultak.
-
zodes
aktív tag
Szia! Én is vettem egy Bestway Lay-Z-Spa Miamit. Sehol nem találom, hogy a keringetőnek mennyit kell menni naponta? Tudom programozni a szűrést? Csajomnak van egy rendes nagy medencéje homokszűrővel. Ott mondta a medencés pasas, hogy 2x4 órát menjen a szűrés/keringetés. De a jacuzziban hogyan kell?
Válaszokat előre is köszönöm -
LanyUs
őstag
Délután 15:00-kor a 40cm magas, 3000l víz hőmérséklete elérte a 37 fokot ezzel a két melegítővel + szolár fólia
Gyerekeknek tökéletes. Sóbontó a használati utasítás szerint 2 óra elegendő, de 3-ra állítottam. A medence lefolyóhoz pedig tettem egy dupla szúnyoghálót, így a papírszűrőbe kevesebb piszok jut.
-
Vesa
Topikgazda
Én sajnos a házon belül nem nagyon tudnám hova tenni, ráadásul nekem is van 3 gyerek, szóval nem lehet zajongani este beltérben sem, mert mindenki alszik. Kár érte, amúgy tetszene.
Semin
Házban lakom, a kert és a terasz is nagy, de akkora csend van éjjel, hogy bérmilyen halk működő eszközt hall mindenki. -
Semin
őstag
A golyócskákhoz nem kell semmi extra : [link]
A videó alapján simán cserélhető. Én tegnap raktam össze, és egész nyáron tervezem kint hagyni. Úgyis kb 3 évet fog bírni a “szerkezet”, akkor màr kihasználom rendesen. (Pont azt olvasgattam, hogy a tárolás öli meg, nem a nap. )
Nekem a kombi klór mellé/helyett brómot ajánlottak: [link]
Megpróbálom felváltva, és meglátjuk. -
Gömbike
senior tag
Igen, magunkat kényeztetjük, s akkor használjuk, mikor mi szeretnénk
.
Vettem csövet, mert a macsek kikarmolta a bemenő ágét. Ez is 38-as, csak acéldrót fut benne és sokkal vastagabb a fala.
Ja, s lényegesen olcsóbb, mint amit adtak a medencéhez. Olyat vettem utólag, aminek majd 3 ezer volt métere, akciósan vettem 1.600 ért.Tehát visszatérve a csőre: 10 métert vettem és 10 bilincset, összesen 8.700 Ft-ot fizettem.
A vill.szer. mester vasárnap este jön kinyitni a vill. dobozt
, utána teszek fel képeket az automatizált rendszerről és a csőről.
-
Janusz001
őstag
Műfű jó ötlet, nálam is kezd összeállni a kép mi lesz a medence alá. Először szintbe hozom azt a 4 cm difit, eszembe jutott, hogy van elektromos talaj lazítóm, ezzel remekül ki tudom kapni a füvet és fellazítani a felső pár centit pár lépcsőben, szóval nagyjából szintbe hozom,rá geotextil, majd homokkal tömörítem és tökéletesítem a szintet, erre pedig megy a műfű. Lábak alá taposólemez megy, de gondolkodom wpc -n is.
Xps idén kimarad, egész nap sütni fogja a nap, szerintem nem lesz gond, ha mégis, akkor jövőre csiszolok a rétegrenden. -
hakydakillah
senior tag
Nálam is most került sorra a műfű téma. Tavaly elkapkodtam, azt hittem a gyári "szőnyeg" jó lesz, csak az került az XPS és medence közé, de a nap hamar kivégezte.
Szép műfüvet kellett volna, utólag okos az ember. Most gyors megoldásnak vettem a lehető legolcsóbbat, ami inkább csak szőnyeg, de egyenlőre célnak megfelel. Agyon kellett vágnom így is, ezért nem fáj annyira. Majd ha egyszer leengedem a drágámat, akkor teszek alá rendesen. Most még téli álmon van, de várom már a kicsomagolást[kép] [kép]
-
Gömbike
senior tag
Nehéz a döntés, főleg ha bunkó az eladó.
S abban sem lehet biztos, mikor akcióznak. Így vettem tavaly márciusban az enyémet, augusztusban láttam érezhető akciós árakat.
De mivel már megvan, így nem is szoktam nézelődni. Viszont már kapom itthon, hogy mikor lesz összeállítva😂
-
Gömbike
senior tag
A medence hőszivattyúk kivétel nélkül titán belsővel készülnek, az áruk tükrözi. Bár azt nem tudom, hogy a kis kocka alakú pici hőszipkák mit tartalmaznak belülről.
Évek óta figyeltem az árakat a hőszipkánál, tavaly márciusban csaptam le rá 316-ért. Erre fel augusztusban 260-volt, mist ismét fent van az ára. Augusztusban az inverteresek voltak 330 körül. ( 5 Kw).
Az enyém on-off rendszerű, de nekem elèg ez is.
A zajra visszatérve: Nyilván lehet hallani a működését, de nem zavaró, megszoktam. Nem úgy kell elképzelni, hogy megfájdul az ember feje, csak halk zümmögés mikor dolgozik. -
Fancy-boy
addikt
Idén Én is terveztem sóbontót venni, de külföldön sok a negatív vélemény az Intex gépeiről.
Állítólag 1-2 éven belül meghülyül a rendszer és megbízhatatlanná válik.
Folyton sípol hogy kevés a só, de közben meg van elégséges a vízben. Talán a vízkő lerakódik az érzékelőre. Na mindegy, szóval Én az Intex sóbontót inkább passzolom. -
Fancy-boy
addikt
"mint a klór"
Ez egy általános tévhit. A sóbontós megoldás is ugyanúgy klórozást jelent, tehát vegyszer.
Csak nem kötött formában van jelen.
Hőszivattyúból pedig csak a titán hőcserélős bírja, különben rozsdásodik.
Ahogy a vízforgató gumitömítései, vagy a medence létra sem szereti különösebben a sót. -
LanyUs
őstag
Feleségem is érdeklődik és kiderült az egyik ismerősének van ilyen medencéje... A szemét nem bántja a víz, a bőrének jobb, mint a klór és azt mondja nem büdös tőle. Viszont az igaz, hogy fokozott korrodálást okoz. Ez mennyire kompatibilis a hőszivattyúval
Gömbike: közben azt is megtudtam, hogy a gyári 1200l/óra papír vízforgató még arra sem elég, hogy elinduljon a melegítő. Annak 2-4m3/h áramlás kell. Meglesz ez, ha egyszer összeáll a szett...
Valójában több verziót is felvázoltam a feleségemnek. Szolár fólia, vegyszer és fürdenek, amikor lehetséges. Ez akciós kisebb medence esetén 40-50e induló.
Vagy sóbontós homokszűrő, hőszivattyú és nagyobb medence esetén közel 800e. -
Gömbike
senior tag
A keringető akkor kapcsol be, ha leesik a hőmérséklet. Ezt a rendszert ha igaz, ma fogják bekötni.
A hőszipkán beállítom a hőfokot, amikor eléri, lekapcsol, de ettől függetlenül dolgozik a keringető.Ha elkészült, teszek ide fényképeket a megoldásról, de előbb a medencét is össze kellene raknom. A villanyszerelő mester ettől függetlenül összerakja az érzékelő-kapcsolót.
Tavaly kézzel kapcsolgattam őket külön-külön, most az a cél, ha a kilépő víz hőfoka leesik, kapcsolja be a keringető+hőszipka gépeket automatán.
A hőszipka, ha nincs vízáram, leáll magától( persze hibakódot ír ki), ha érzékeli újra a forgatást, akkor ismét bekapcsol.
-
Gömbike
senior tag
[kép] [kép] [kép]
Nekem ez van, azért vettem ekkorát, mert ha nagyobb lesz a medence, akkor az is vígan “ vigye”.
Most 6,5 köbméter vizet kell neki melegen tartani, azt meg “ zsebből” tudja.
A bekötést így oldottam meg . [kép]
A keringető elbánik vele, nagyobb medencéhez meg úgy is nagyobb keringetőt adnak.
-
Janusz001
őstag
Nem rossz megoldás, nem kellene homokkal szórakozni, xps meg úgyis kell alá. Még a medence tartók alá kellene valami, xps gondolom nem bírja meg a lábakat, colos deszka vagy beton járólap.
Sóbontós homokszűrővel van egész szezonos tapasztalat? Én a 10m3 -es medencéhez ezt néztem ki : [link] , tényleg nem kell vegyszerrel foglalkozni?
-
Harcipocok84
tag
Jakuzziban is gondolkodtam, de bevallom őszintén kicsit félek a csíboroktól
Tudom-tudom, ez nagyon gáz, de fosok tőle, ez van
A medencében is szokott lenni, de ott belenézek és ha van benne akkor kimerítem hálóval. Viszont a Jakuzziban elbújik egy fúvókában és tuti akkor csíp meg amikor éppen sört szürcsölve áztatom magam. Ne ez valahogy nem hiányzik
-
axioma
veterán
random talalat: [link]
covid alatt volt valami videos riport hogy egyik versenyuszonk igy keszult, sima mobilmedenceben, nyilvan a termektipus lehet masik de ilyen rendszeru eszkozzel uszott egy helyben
(ettol fuggetlenul ha nyerne'k a lotton valami combosat, en is belteri ellenaramoltatos medences hazat szeretnek, csak hat bili/kez szitu) -
LanyUs
őstag
Megegyeztünk végre a feleségemmel... Úszni úgyse tud egy 366 cm-es kör medencében, tehát ahhoz kell egy rendes ellenáramoltatós cucc. A következő 1-2 évre veszünk egy felfújható jakuzzit ideiglenesen. Igaz a belső átmérő csak 150 cm, de szeptembertől áprilisig fedett, fűtött helyen lesz, majd vízcsere és nyárra kikerül. A tervem az, hogy állandó 34 fokon temperálom a 900 liter vizet. Van két kisebb gyermek, ezért biztonsági okokból használat után azonnal visszafedjük.
Folyamatosan olvasom a fórumot és megy a küzdelem a vízzel. Gyerekesek mivel oldják meg? Van esetleg tuti kombi tabletta, amivel a legkevesebb a macera? -
Vesa
Topikgazda
Nem lesz jó, mert a felfújható pereműt a víz emeli fel. Ha nincs benne víz -20cm ebbe nagyon kevés-, akkor nyeklik-nyaklik az egész, nem lesz feszes, stabil. És igazából költséget sem fogsz tudni csökkenteni, sőt, növekedni fog, mert abba sokkal több víz fog belemenni, de vízforgató nélkül az is be fog algásodni, tehát cserélned kellene abban is 2-3 naponta a vizet. Ha ferdén rakod le, az kevés víznél még nem gond, de ha netán teletöltötd, akkor már nem igazán szerencsés, mert a fólia bizonyos része sokkal nagyobb terhelést fog kapni, és gyengíti ott az anyagot, ami hajlamosít a szakadásra.
Felfújható gyerekmedencékből is van nagyobb méret, esetleg olyanokat érdemes keresni addig, amíg a gyerekek ilyen kicsik.
-
Vesa
Topikgazda
Ezek nem ilyen kicsi gyerekeknek való medencék. Nekik még felfújható pancsoló kell, amibe töltesz egy kis melegvizet, elpancsolgat benne max. 2 napig és utána vízcsere, tehát ahogy írtad. A fémvázasok nagyobbak és mélyebbek ami érthető, itt a vizet már szezononként csak egyszer kell feltölteni, feltéve, ha nem rontod el a vízkezelést és nem algásodik be túlzottan. Ezeket a típusokat eleve felügyelettel szabad csak gyerekeknek használni, egy 2 éves a 40cm-es vízbe is bele tud fulladni. A vízforgató miatt Fi relé is kell a ház elektromos rendszerére még akkor is, ha ki van kapcsolva fürdés közben.
-
Piftuka
veterán
Hát nem tudtam ennél előbb szólni, mert nem sokkal előtte hozta a futár, én pedig vártam az első esőig, hogy a ponyván összegyűlt vízzel letesztelhessem.
Mindenesetre, ha az AL-KO is jól működik, akkor az a lényeg!
Ami a vizet illeti... tény, hogy én sem gondoltam, hogy ennyi tudatosság, és sok hét gondnélküli medencézés után, éppen itt a szezon utolsó pár hetére borul meg a víz. (És nem is tudni miért.)
De az is tény, hogy egy 3-4 méteres medencét már nem lehet úgy üzemeltetni, hogy "csak teleengedjük vízzel, aztán jól van az úgy"...
A legtöbb esetben elégnek kell lennie a klór + kombi tablettás üzemeltetésnek. Arra gondolj, hogy ez Nálatok is így lesz!
(Én pedig majd keresek info-t még, mert egyelőre rejtély, ami a mi medencénkkel történik...)
-
Piftuka
veterán
Én közben megvettem: EINHELL GC-SP 5511 IF
Megvolt az első üzem is, ahol kiválóan vizsgázott. Egy 32 mm-es gégecsövet csatlakoztattam rá (kiválóan ráillik, a műanyag bilinccsel rögzítettem), és tényleg nagy teljesítményű. Csak úgy "köpte" kifelé a vizet a cső másik végén.
A ponyva tetején összegyűlt igen komoly mennyiségű csapadékot pár perc alatt gyakorlatilag maradéktalanul leszívta. (Egy műanyag tálcát tettem alá, hogy ne szívja be a ponyvát, mert rendkívül erős szívóhatást fejt ki.)
Ami nagyon jó dolog még rajta, hogy manuális módba is lehet kapcsolni. Így nem kell foglalkoznom a beépített úszókapcsolójával.
Már frankón be is regisztráltam a plusz 1 év garanciát.
Bízom benne, hogy sokáig hűséggel kiszolgál!
-
Piftuka
veterán
Még nem döntöttem el. A Stanley a legszimpatikusabb eddig.
Bár ha már szóba jött a téma... sokadszor csalódom a gyártó hazai képviseletében.
Már említettem, hogy az Einhell szervizes emberének a tudása, a kérdéseimnek megfelelése kritikán aluli volt.
De hogy közben a Fieldmann esetében is hasonló játszódott el.
Az "én nem értek hozzá, hívja ekkor és ekkor a kollégámat"... aztán amikor hívtam, akkor egy másik alkalmazottal beszéltem, aki szintén nem értett hozzá, és ugyanazt a tanácsot adta, hogy "hívja a hozzáértőt"...
Könyörgöm... a márka kizárólagos hazai képviseletének szervizével beszéltem mindkét esetben...
A Stanley esetében még nem sikerült szervizes szakemberrel beszélnem, de ott legalább megtudtam, hogy a hazai képviselet palettáján nincsen szivattyú (a honlapjukon sincsen ilyen termékkategória), de amúgy ők is hoznak be rendelésre, vagy ha valamelyik partnerük kéri. Az ő alkalmazottjuk volt leginkább képben.
A "Black & Decker"-t pedig képtelen voltam közvetlenül elérni. Űrlapkitöltögetéssel pedig nem fogok vesződni.
Azért kiábrándítóak a tapasztalatok.
Az "AL-KO" egyébként szintén frankó márka ezen a piacon. Egyik kollégám a saját tapaszalata alapján nagyon dícsérte...
Amit kinéztél pedig igazán klassz darab.És a 3 év jótállás is nagyon korrekt.
-
SUPREME7
őstag
Tejóég. És én még azt hittem, hogy sokat költöttem első körben a medence projektre
A medencének nem az a lényege, hogy hűsítsen?
366-os medencéhez ha nem nyomod tele, szerintem (mint szintén kezdő medencés) feleslegesen túltolod, főleg ezt a 32 fokos vizet nem értem, meg a 70ezres vízforgatót. Meg ha már veszel vízforgatót külön, minek veszel papírszűrős szettet? Lehet külön medence testet is venni.
Nekem többnyire gyerek használja pár napja, 305x76, nem fém vázas, felfújható peremig töltve vízzel.
- Intex medence test 305x76 - 11K
- Bestway homokszűrős vízforgató 2006l/h - 38K + homok 5K
- Dewan-18 vegyszer 10kg (klórmentes, hetente 400ml/m3 - nekem kb 4-5 hétre elég) - 7K
- Algi-Cid 1kg (dewan-hoz kiegészítésként heti fél deci kb) - 4K
- 50-50db tesztcsík dewan-hoz és PH-hoz - 10K
- medence takaró 3K
- Intex medence tisztító szett (teleszkópos nyél, "porszívó" fej, hálós fej) - 4KMedence alá én is gondoltam, hogy veszek xps-t, de arra egyelőre nem költöttem, felástam alatta a füvet, és vastag 4x4m-es takarófólia ment alá.
+ vettem egy kültéri időkapcsolós konnektort az obi-ban 2K-ért, 4x3 órát megy egy nap a forgató. Egyelőre minden penge, kristálytiszta a víz, köszönöm mindenkinek aki segített
Új hozzászólás Aktív témák
- Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- gerner1
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!