Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyepi
tag
A videóban szereplő motor az R2-es motor, nem az SH, ne keverjük a dolgokat.
Volt itt egy pár fals infó is, megpróbálom összefoglalni, hátha segít.
Amit szerintem érdemes lenne megcsinálnod: be kell menni egy márkaszervízbe, nézzék meg, hogy volt-e olajszivattyú lánc cserélve vagy sem. Ha nem, érdemes kicserélni. Ehhez le kell venni a szelepfedelet. Ahhoz ki kell venni az injektorokat. Ergó a tűzkarika probléma megoldva. Ha lent van a szelepfedél, kiderül, hogy van-e kifújás. Egyúttal rá lehet nézni a vezérműtengelyre, hogy kopott-e. Ha igen, csere.
Ha se kifújás, se vez. tengely kopás, akkor lánc csere és kész. Olajszivattyú szűrőre rá lehet nézni. Ha nincs benne koksz, semmi teendő vele. Ha igen, csere, de le kell hozzá venni a szivattyút. Kicsit macerásabb de nem vészes. Amúgy nem kell cserélni.
Én a vezérműláncot hagynám, nem szokott vele gond lenni. De ha érdekel, élő adatban meg lehet nézni a nyúlást.
Arra figyelj, hogy az olajszivattyú láncot szettben, lánckerekekkel, vezetővel, feszítővel együtt cseréljék!
A gen. szíjat cseréld le, szokott szakadni és az hajtja a vízszivattyút is. Érdemes a feszítő görgőt is cserélni, meg szokta enni, bár azt látni kellene.
Ez mind persze, csak szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest