Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- potyautas: Aktiviti
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loopus
tag
Sziasztok
Több részletben elolvastam az egész topicot, sok hasznos dolgot tudtam meg, ezért köszönet az itt levőknek. Nem túl régóta van saját DSLR-em (egy használtan vett 350D), és mivel tudom, hogy obikat egyelőre nem nagyon fogok tudni venni hozzá, ezért úgy gondoltam, kipróbálom az M42-eseket. Egy Helios 44-em volt is, vateraztam egy nem af visszajelzős adaptert és elkezdtem használni.
A probléma, ami miatt ezeket ide leírtam az, hogy jó néhány esetben előfordul, hogy a kész képen az élesség közelebb van, mint amit beállítottam. A képet árnyalja, hogy szemüveget használok fényképezéshez is, mert a dioptriakorrekciót nem tudtam beállítani úgy, hogy anélkül jó legyen. A kérdésem, hogy okozhat-e ilyen frontfokuszhoz hasonló dolgot (azért írtam hasonlót, mert a képek nagyobb részén nem tapasztalom) a rosszul beállított dioptriakorrekció, esetleg az objektív hibája lehet vagy az adapteré (vagy csak egyszerűen rutintalan vagyok még ehhez
).
Üdv és köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Huawei Watch GT 6 41mm, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).