Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Nézegettem ezeket a képeket, szín ügyben nekem sem annyira begyere. Tetszik hogy élességben, széleken így muzsikál a régi üveg A7-en, viszont a Nádas, Gyopárosfürdőben a barnás felhők és a semmilyen színek egyáltalán nem. A repcés sem, már majdnem jó az ég, de a témának viszont teljesen rossz a zöldje és sárgája, lehet hogy az alulexponáltságtól van. Repcevirágnak olyan ütősen világítós citrom a sárgája, nincs benne vörös picit sem, de mégis elkülönül a szár zöldjétől ami szintén elég markáns. A tulipánosok rendben vannak azokon nem jön elő ilyen színprobléma, meg jól elkülönülnek a színek. Mint a Panám csak máshogy

Lehet olyan házitesztet csinálni, hogy egy citromot, egészségesen vörös paradicsomot, uborkát, meg valami kéket, áfonyát együtt fotózol, valami fehérrel, darab papír... Lehet még több cuccot is odatenni. A citromnak egy csepp vöröset sem szabad tartalmazni, a piros paradicsom se csússzon se a vörös túlcsordulásba se ne legyen fátyolosan narancsos, mint az ehetetlen téli paradicsom... meg a többi. Lehet nehezíteni hogy nem csak napfény hanem műfénynél. Ha ezeken állja a helyét akkor valszeg más képeken is ki lehet hozni jó színeket. Meg ugye a portré talán a legjobb, érzékeny az ember az emberi arcbőrre ha nem tetszetős. Ilyen kukacos vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest