- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Nézegettem ezeket a képeket, szín ügyben nekem sem annyira begyere. Tetszik hogy élességben, széleken így muzsikál a régi üveg A7-en, viszont a Nádas, Gyopárosfürdőben a barnás felhők és a semmilyen színek egyáltalán nem. A repcés sem, már majdnem jó az ég, de a témának viszont teljesen rossz a zöldje és sárgája, lehet hogy az alulexponáltságtól van. Repcevirágnak olyan ütősen világítós citrom a sárgája, nincs benne vörös picit sem, de mégis elkülönül a szár zöldjétől ami szintén elég markáns. A tulipánosok rendben vannak azokon nem jön elő ilyen színprobléma, meg jól elkülönülnek a színek. Mint a Panám csak máshogy
Lehet olyan házitesztet csinálni, hogy egy citromot, egészségesen vörös paradicsomot, uborkát, meg valami kéket, áfonyát együtt fotózol, valami fehérrel, darab papír... Lehet még több cuccot is odatenni. A citromnak egy csepp vöröset sem szabad tartalmazni, a piros paradicsom se csússzon se a vörös túlcsordulásba se ne legyen fátyolosan narancsos, mint az ehetetlen téli paradicsom... meg a többi. Lehet nehezíteni hogy nem csak napfény hanem műfénynél. Ha ezeken állja a helyét akkor valszeg más képeken is ki lehet hozni jó színeket. Meg ugye a portré talán a legjobb, érzékeny az ember az emberi arcbőrre ha nem tetszetős. Ilyen kukacos vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest