Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzerker83
csendes tag
Én az f1.8 ast használom ugyanilyen vázon, teljesen elégedett vagyok vele. Az 1.4re én is vadászom már egy ideje, de ritkán látok, és nekem is a 600.000 feletti szériaszámúakat ajánlották itt a fórumon, állítólag jó üvegek. Az f1.8at egy működőképes OM10-zel vettem együtt valamivel egy tizes alatt, az eddig egyetlen általam talált megfelelő szériás f1.4est pedig 25ért láttam, köbö ilyen árban kell gondolkodni. Az f1.8at is idő volt nagyvonalakban kiismerni mikor és hogyan használhatom, nem tudom megérne e nekem annyit az f1.4, miközben a 45f1.8 már 60ért is kifogható használtam... Mondom ezt úgy, hogy a manuált használom legtöbbet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dying Light Beast
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Microsoft Outlook topic
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Smallrig cage x t5 fujifilm ketrec
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív + UV / Újszerű /
- Sony SEL 24-105mm F4 G objektív !Garancia: 2027.05.26!
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest