Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Manual, analóg, filmes, MF objektívek 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

berzerker83 csendes tag Én az f1.8 ast használom ugyanilyen vázon, teljesen elégedett vagyok vele. Az 1.4re én is vadászom már egy ideje, de ritkán látok, és nekem is a 600.000 feletti szériaszámúakat ajánlották itt a fórumon, állítólag jó üvegek. Az f1.8at egy működőképes OM10-zel vettem együtt valamivel egy tizes alatt, az eddig egyetlen általam talált megfelelő szériás f1.4est pedig 25ért láttam, köbö ilyen árban kell gondolkodni. Az f1.8at is idő volt nagyvonalakban kiismerni mikor és hogyan használhatom, nem tudom megérne e nekem annyit az f1.4, miközben a 45f1.8 már 60ért is kifogható használtam... Mondom ezt úgy, hogy a manuált használom legtöbbet.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Vicces képek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest