Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Én részemről baromira elégedett vagyok a fix 200-as Pentaconommal, bár ezt már írtam párszor de most nagyon idevág: szerintem úgy F5.6 környékétől már hozza egy 70-200 F4L minőségét, csak kb. 160000-rel olcsóbb volt
(6900 Ft zsebpénz egy obiért, ennyiért még szart sem kapsz autófókuszosban nemhogy jót, egy szűrő kerül ennyibe). Nem mondom, kell vele vacakolni, hogy kihozd belőle a maximumot mert ami mozog arra erősen korlátozott a használhatósága, pláne a 400D ultrapici keresőjével. Blende F4-re, élességállítás, blende vissza oda ahol használni akarom aztán exponálás. És még így sem mindig sikerül jól belőni a fókuszt. De ha sikerül, akkor nagyon ott van. Amíg nem keresek vele (vagy mással) annyi pénzt, hogy valami L-es USM-re cseréljem, addig köszönöm jól megvagyok vele. Esetleg beruházok egy emulátoros M42 konverterre és akkor élességvisszajelzésem is lesz vele. Még úgy is messze vagyok az L-es AF obiktól pénzben, ráadásul csak egyszer kell megvenni.
Szintén erősen gondolkozom egy törőék csiszoltatáson a tükörbe. Csak még nagyon friss a gép, nem akarom 3 és fél hónaposan buherálni és bukni a garit, legalább közeledjünk a garanciaidő végéhez, hátha addig előjön valami rejtett hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Assetto Corsa Rally
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(6900 Ft zsebpénz egy obiért, ennyiért még szart sem kapsz autófókuszosban nemhogy jót, egy szűrő kerül ennyibe). Nem mondom, kell vele vacakolni, hogy kihozd belőle a maximumot mert ami mozog arra erősen korlátozott a használhatósága, pláne a 400D ultrapici keresőjével. Blende F4-re, élességállítás, blende vissza oda ahol használni akarom aztán exponálás. És még így sem mindig sikerül jól belőni a fókuszt. De ha sikerül, akkor nagyon ott van. Amíg nem keresek vele (vagy mással) annyi pénzt, hogy valami L-es USM-re cseréljem, addig köszönöm jól megvagyok vele. Esetleg beruházok egy emulátoros M42 konverterre és akkor élességvisszajelzésem is lesz vele. Még úgy is messze vagyok az L-es AF obiktól pénzben, ráadásul csak egyszer kell megvenni.