- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Én részemről baromira elégedett vagyok a fix 200-as Pentaconommal, bár ezt már írtam párszor de most nagyon idevág: szerintem úgy F5.6 környékétől már hozza egy 70-200 F4L minőségét, csak kb. 160000-rel olcsóbb volt
(6900 Ft zsebpénz egy obiért, ennyiért még szart sem kapsz autófókuszosban nemhogy jót, egy szűrő kerül ennyibe). Nem mondom, kell vele vacakolni, hogy kihozd belőle a maximumot mert ami mozog arra erősen korlátozott a használhatósága, pláne a 400D ultrapici keresőjével. Blende F4-re, élességállítás, blende vissza oda ahol használni akarom aztán exponálás. És még így sem mindig sikerül jól belőni a fókuszt. De ha sikerül, akkor nagyon ott van. Amíg nem keresek vele (vagy mással) annyi pénzt, hogy valami L-es USM-re cseréljem, addig köszönöm jól megvagyok vele. Esetleg beruházok egy emulátoros M42 konverterre és akkor élességvisszajelzésem is lesz vele. Még úgy is messze vagyok az L-es AF obiktól pénzben, ráadásul csak egyszer kell megvenni.
Szintén erősen gondolkozom egy törőék csiszoltatáson a tükörbe. Csak még nagyon friss a gép, nem akarom 3 és fél hónaposan buherálni és bukni a garit, legalább közeledjünk a garanciaidő végéhez, hátha addig előjön valami rejtett hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon 20-35mm f/3.5-4.5
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest