- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
Most már többé kevésbé szilárd az elhatározásom hogy venni fogok egy K110D-t. Nézegettem FZ50/FZ8/S6500 képeit és mindegyik mosott
, és legalább annyiba kerülnek mint a K110D. Hát azthiszem ezek után nem is lehet kérdés, főleg ha hosszabb távra veszem, hogy a pentax lesz a nyerő.
Viszont a manuális obikkal fénymérés nem tiszta vmi: Volt egy ilyen üzenetváltás h Mulder vett egy makrólencsét, és nem mért fényt a gép, és exponálni sem engedte.
sabeur válasza MUŁĐER (#217) üzenetére
Pentax-okat nem ismerem, A Canonnál ez autómatikusan manuális objektív ként kezeli azt aminél nem ''találja'' a csatlakozó lábakat.
Ez azt jelenti ha felismeri manuálisként, akkor EF emulátor nélkül is mér fényt ? Ez csak canon obiknál van ugye ? Mert eddig arról volt szó hogy M42-vel emulátor nélkül nincs mérés, sem fókuszvisszajelzés.
as_Rock válasza MUŁĐER (#219) üzenetére
Épp írni akartam, hogy menüben engedélyezed és láss csodát van fénymérés és záridőállítás, hiába na, ez Pentax az obihoz meg sok szerencsét
Pontosan melyik menüben, hol ?
Pentaxot vagy canont akarok, inkább pentax, de csak vázat vennék, és M42-kkel használnám. Pentaxra ugye a régi K bajonettes obik is jók, amiken nincs elektronikaEsetleg vennék ilyeneket is hozzá, ha kapok olcsón. Ha nincs elektronika akkor itt is megmakacsolhatja magát a fénymérés, vagy a manuális K-val 100% h menni fog ?
Pl [link] ezekkel.
Nikon az elvileg kiesik az M42 (un)kompatibilitás miatt, de kiváncsiságképp megkérdezem mit tapasztaltatok, mér fényt a régi(filmes) manuális nikon bajonettes obikkal?
[link] ezekre gondoltam, már ha rá lehet tenni nikon dslr-re átalakitó nélkül.
Bocs ha sokat kérdezek, de nem akarok 100K-t beleölni egy bridge-ba, ha tudom hogy úgyse lesz az elvárásaimnak megfelelő. Inkább belevágnék egy dslr-be, ha a zenittel megy, akkor azokkal is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fogyjunk le!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest