Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
Akkor megnyugodtam.
Egyébként azért furcsállom a dolgot, mert diára fényképezve nekem nem tűnt fel ez a jelenség.
''Egy normál zoom is sokkal kontrasztosabb képet produkál szűk rekesz mellett.'' - biztos ezt akartad írni? Csak mert egy EF 28-105 képest mindkét Zuikom (2,8/24mm , 1,8/50mm) lényegesebben kontrasztosabb bármilyen rekeszen.
Miért nem regisztrálsz egy ingyenes tárhelyet? Sokkal egyszerűbben tudnál képeket linkelni, akár teljes méretben. De ha gondolod akár el is küldheted nekem mailbe, aztán felrakom a saját tesztképeim mellé (a teljes méret a lényeg), majd belinkelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged