Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Szia !
Lehet élek a lehetőséggel, amit alúl írtál )
a kicsinyítés azért van, mert így is elég sok képet teszek fel galériákba ide oda fórumokba... Sok esetben Jó a kicsi... az igazság viszont tényleg ott van, hogy full méret teljes felbontás ... ott jönnek elő az igazán apró képi szösszenetek
A zoom-ok, főleg amiket már a digikhez terveztek, viszonylag egyenletes kontrasztot ad, mégis, a Tamron 28-75 /2,8-asom, a legtágabb rekeszeken lágyabb, viszont tűéles... pár rekesszel lentebb beáll egy olyan kontraszt ami utána végig megy... A Zuiko-k, élményben adhatnak mást, DE és ezzel nem magam akarom védeni... Szóval, elképzelhető, hogy lerekeszelve az ember, hajlamos alúlexponálni, Én momentán hajlamos vagyok Lehet hogy egy Újszülöttnek minden vicc Új, ezt most magamra értem, mert úgy vettem észre, hogy az alúl exponált részekből, PS-ben hipp-hopp vissza lehet nyerni a fényviszonyokat az eredetire, viszont, ha kiég egy rész legyen bármilyen kicsi, azt már csak kontraszt szegényítéssel lehet ''kozmetikázni'' és ettől még kiégett rész marad A lényeg, hogy lehet, hogy közösen amit érzünk pont ezért van, mert az ember manuális objektívnél hajlamos picit alexpózni, nem?
üdv,
Fecó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest