Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
voriae
tag
válasz
MrChris #12899 üzenetére
És azt is tegyük hozzá, hogy 1,4-en iszonyú vékony a tartomány, ahol éles, következésképp baromi nehéz jól behúzni a fókuszt. Nekem emiatt most több képem rossz, mint az obi 1,4-es teljesítménye miatt, pedig vagy 1500 kép óta direkt 1,4-en használok egy Takumart. Persze az is igaz, hogy az én toleranciám sokkal nagyobb, mint a baromi élesszemű MrChris-é
Pl. a Pana GX80 EVF-je egy rakás sz@r, én meg most ezt használom. Maga a kereső optikája ismert, hogy nem nagy szám, de az elhelyezkedése miatt is hamar beszűrődik a szembefény, akkor meg szem legyen a talpán, ami meglátja a tökéletes élességet.
Ezt most csak azért írom, hogy ne csak az objektívre fogjuk, ha lágy-ótvar, számít még pár fontos dolog. (szerk.: természetesen nem vitatkozva az 1-2 egységnyi rekeszelés üdvös hatásával!)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest