Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CollectoR
aktív tag
válasz
voriae
üzenetére
A kínainak nem szabad elhinni semmit. Az a bizonyos 24/1.4-es CCTV objektív valójában kb 35/2 körül van minimum, méréseim alapján (APS-C szenzorral). Viszont rendeltem most egy 8mm-es m4/3-ra készült C-mountos halszemet, erős vignettálásra számítok, de ha tényleg kiadja a 180 fokos látószöget, akkor nem lesz rossz ár a 17 ezer forint érte.
[link] -
MrChris
nagyúr
válasz
voriae
üzenetére
A Sonnar mindig a legélesebb
azt kell venni. Linkelhettem volna a mappát is. Használatra az tűnt fel hogy érezhető volt a rövidebb gyutáv miatt könnyebb/kevésbé nehéz az élesség állítás. Talán a 85/2 lenne az ideális számomra, csak az nekem nagyon drága. -
MrChris
nagyúr
válasz
voriae
üzenetére
OM 100/2.8 40ezerért vettem ebayen uk-ból. Nyitva is éles, itt egy összevetés 4/3-os szenzoron OM100/2.8, Sonnar135/3.5, OM135/2.8 és Pentax135/3.5. Pár milliméterrel nagyobb mint egy 50-es.
-
jjeahh
nagyúr
Fn2-vel bele lehet nagyítani? Az frankó, talán annyira nem vész mert közel van az expógombhoz. Oly fronton nekem csak e-p1-em volt, azon a kurzorgombok között lévő ok-val lehetett belenagyítani meg kilépni a nagyításból, m*rha kényelmetlen volt. No, csak gyűjtöm az infókat lassacskán, nagyon vágyok vissza olympusra már a szép bőrszínekkel járó kevés utómunka és az olympusosan "tank" felépítés miatt, pont az e-m10 a kiszemelt.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem inkább a 100-assal és180-assal nehézkesebb a fókusz.
+sok fix használat után volt hogy a zoom objektível is lábzoom-ot használtam 
)

Nekem a g6-ban van, az sem jó semmire...