- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe9
tag
Szép estét.
Porondon vannak a Helios-ok, én is bedobnék két témakört, ugyanahhoz az objektívhez kapcsolva.
Az alany egy Helios 44M-4, úgy került hozzám, hogy nem működött rendesen a rekeszállító mechanizmusa. Próbálkoztam, de sajnos nem sikerült helyrehozni, ezért úgy döntöttem, megtartom amolyan játszósnak.
Kipróbáltam a megfordított frontlencsés variációt, íme az eredmény: Flickr link.Viszont csak nem hagy nyugodni ez a rekászállítós buli, mivel maga az obi nagyon jó állapotú.
Ezért segítséget szeretnék kérni: keresek komplett, működő rekeszállító mechanizmust, csak 44m-4-hez valót. Ha valakinek van elfekvőben, kérem, keressen meg, privát üzenet formájában, valahogy megegyezünk.
Egy kép a keresett alkatrészről, ilyenre lenne szükségem: [kép]
Remélem, ez nem minősül ebben a körben hirdetésnek, ha mégis, természetesen töröltetjük egy modival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged