- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
hát az ránézésre is sokkal jobb
MrChris-2000ft ért vetttem vázzal együtt,egyedül a gyutáv ami jó benne-erősen lágy nyitva,bokeh sem meggyőző-nagyon ritkán veszem elő.
Most is azért próbáltam hogy reducer-el jobb e.Jobb egy fokkal de nem hiszem hogy sokat használom ezután se -
-
törölt tag
Köszi mindenkinek, igyekszem
Nem akarok márkaháborút kirobbantani, de mint tudjáttok, ez előtt a Sony A5000 előtt Canon Eos 700D-m volt, amit + obikkal tartozékokkal kb 360.000Ft-ra bővítgettem pár hónap alatt (ebből az alapgép volt 18-55 kitobival 167), s közel sem voltam elégedett a képeimmel, mint most ezzel a 100.000-se Sony géppel. pedig akkor is volt már Helios-om, de valahogy, nem, na
Valahogy a Sony színeit, dinamikáját érzem magaménak, ráadásul (nem tom a nagyobb érzékelő, jobb RAW-JPG motor) sztem a Sony 100%-os belenagyítás mellett szemmel láthatóan szebb képeket készít kisebb zajjal mint a Canon.
Kérdésekre visszatérve: a FocusPeak folyamatosan be van kapcsolva, valamint a belenagyítás a súgó gombra téve. De ez csak tegnap óta. Amik fent vannak képek, azok még csak sima FocusPeak-al készültek. Belenagyítva még frankóbb, sztem ki lehet hozni a maximumot velük a fókuszálásból. Ja és belenagyításnál ha megnyomom a jobbra nyilat, igen, még tovább nagyít.
Ja, és A5000-nél semmi lag nincs se belenagyításnál, se FP-nél, se együtt a kettőnél
-
daniduke
tag
Bár nem nekem cimezted: nexen megy a belenagyitas és a peaking egyszerre. Azt mondják a nexeké az egyik legjobban használható peaking, és bár mást még nem próbáltam, de valóban praktikus. Nem mindenható, de jól jön pl ha olyan a helyzet, hogy belenagyitva sem vagy biztos hogy mikor éles. Vagy mikor nincs ido belenagyitgatni. Ritkán használnom csak a peakinget, belenagyitas nélkül, annyira nem bízom benne. Mondom ezt úgy hogy csak manualjaim vannak egy pár éve
Ui: NXnél azért meg kell emliteni, hogy amellett hogy hallott rendszer, a bazistáv miatt se C-mount obikat, se focal reducert nem tudsz rárakni, már ha ez szempont, nekem nagyon is az.
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Na, gyorsan rendeltem egy ilyet: [link] (Ez amugy is kell a gereknek a tavcsore, meg ha ra akarom csavarni a fenykepezo gepet... akkor jol johet. beszivja a gep a sok fenyt...
)
A baratom ad kolcsonbe egy... nemtudom milyen 50mm f2.8-at a Zenit geperol. Szerintetek ez mi lehet?
Ezeket a dolgokat ossze tudom hazasitani a N1-emmel? Jol mutatna rajta... Meg talan vennek is egy-ket regi fixet, ha talalok olcson. Viszont ha megveszem, jo lenne, ha rogton fel is tudnam csavarni a gepre, es kiprobaszni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Horizon Forbidden West
- Autós topik
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest