- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Macika66
üzenetére
Szia!
Én az "Otthon ki" profil kapcsolását a wifi-hez kötném, amikor lecsatlakozik az otthoni hálózatról. Persze ha ragaszkodsz a cella alapú kapcsoláshoz, az is maradhat, de szerintem a wifi-re hivatkozás pontosabb. Az még segíthetne, ha feldobnál egy képet a makróidról, illetve átnézném a cellákat, hogy nincs-e átfedés, vagyis nem szerepel-e mindkét cellacsoportban ua. a cella.Nálam egy kicsit más elven működik a profilváltás. Amikor bekerülök az Otthoni cellákba, akkor 5 percenként megpróbál csatlakozni a telefon az otthoni wifi-hez.. ha tud, akkor vált az Otthon profil. Ha nem tud, marad Utcai vagy Bt. Amint eljövök otthonról és leszakadok az otthoni hálózatról, akkor váltok Utcai profilra..stb...
Nálad hasonlóképpen lehetne konfigurálni a Munkahelyi profilt is."Tulajdonképpen igaza van, de miért fordított sorrendben fut le?"
Valószínűleg az lehet a "gond", hogy a Cellába lépés esemény előnyt élvez a Cella elhagyása eseménnyel szemben, és amikor Te belépsz a Munkahelyi cellába, akkor hagyod el az Otthonit. Ez még akkor fordulhat elő, mint ahogy fentebb is írtam, ha mindkét cellacsop-ban szerepel ugyanaz a cella.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mcrazy
Oldman2