- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mv
aktív tag
Bojler!
Kialakulóban van egy új Jack - Sawyer ellentét. Jacob és barátja is megtalálta a maga jelöltjét.
Tényleg laposak a részek, többet vártam.
-
Hát ez elég löttyedt rész volt
-
joshua7
veterán
Smoke monster Budapesten!
Bocs...
[link] -
eastsider
nagyúr
válasz
Balinov #4884 üzenetére
én is...
mintha még így is irányítana "mindent"...
azért az kemény, hogy változtatta meg Jacob midnenkinek az életét, hogy hozta őket összede elvileg mindenkinek ott kell, hogy legyen a neve a barlangban nem?mármint mindenkinek aki a 815-ösön ült...
és akkor, mi van a számokkal?
mert locke sem mondott konkrétumokat a számok mivoltjára... -
Armahun
addikt
SPOILER!
Engem jobban érdekelne, hogy ki volt az a fiatal srác.
-
Dashes
őstag
SPOILER!
"Referred to simply as "The Monster" or "The Smoke Monster" by the survivors, the Monster appears be known by other names as well. The DHARMA Initiative appears to refer to it as "Cerberus", however, according to Ben, the Others have no name for it at all. The entity's black smoke form is most commonly known to fans as "Smokey." Rousseau and Robert referred to it as the "security system." (This is possibly a reference to the cult TV series The Prisoner, which had a balloon monster which played that role.)"
Mikor hívták Cerberusnak a szörnyet?
-
glutamin
őstag
Tegnap fejeztem be az 5. évadot. Nagyon ott volt. Azt hiszem a 6.-at megvármo míg lefut az egész és tömbosítve nézem meg.
-
Armahun
addikt
Igen, de ha nincs sziget, nincs rajta Jacob se, és nem megy megmenteni, hogy a szigetre zuhanhasson.
Kérdés, hogy mikor fog a sziget elsüllyedni. -
Petya25
őstag
válasz
eziskamu #4867 üzenetére
Spoiler
Itt elég furcsa fordulatot vett a történet, mert akkor ugye nem arról van szó, hogy mi lett volna, ha nem zuhant volna le a gép, hanem, mi lett volna, ha nem is létezik a sziget.
Innentől meg kb semmi köze az eredeti történethez, pedig Jack reakcióiból úgy tünik, hogy benne mégis megmaradt az élmény, de minek...
-
eziskamu
addikt
Szpojler:
Benő bátyó mint töriTANÁR
, kár, hogy nem mutatták buktatás közben
, vagy legalább adott volna egy taslit valamelyik büdös kölöknek
-
Petya25
őstag
Hát egy kicsit talán tartalmasabb lett a 4. rész, mint ez előző 3.
-
keIdor
titán
Hát a mai részre én is azt mondom, hogy nem volt nagy durranás. (a vége mondjuk nem rossz)
-
Petya25
őstag
Én is csak a fanyalgók táborát tudom csak szaporítani.
Nincs meg benne már az az érzés, hogy hoppá vége a résznek és LOST logo.
Szirintem ebben nincs már az a lendület, hogy újabb és újabb dolgok derülnek ki, rém gyenge a történet. Kár hogy arra kell várni részeken át hogy hátha fog történni valami.
Esetleg az elvárás volt túl magas a sorozattal szemben.... -
plus44
veterán
válasz
bagyulajuve #4854 üzenetére
Szerintem sem az igazi, de van még pár rész a végéig, hátha.
Valaki meg tudja mondani, Amerikában mikor adják az új részeket? Kedden, vagy hétfőn?
-
bagyulajuve
addikt
hát nem tudom, de a befejező évad eddig elég gyenge, sokkal többet vártam
-
mv
aktív tag
SPOILER
Jó volt újra látni Ethent és Aldót. Claire meg a csöves fizimiskával über alles.
[ Módosította: #65675776 ]
-
keIdor
titán
Nagyon fasza lett a 3. rész is.
Van néhány újabb kérdés.
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
A télre való tekintettel újra szeretném nézni a LOST-ot, de sajnos nem tudom, hol jártam...
1.-2. talán még a 3. évadot is láttam, szóval a többi a lényeg...
Meg van valakinek minden évad dvd-n? Feliratosan érdekelne az összes....
Ha valakinek adnék üres dvd-t, lenne szíves nekem kiírni? Fölöslegesnek tartom most letölteni a 2-3 évadot, mert nincs sok seeder és így nagyon soká jön le, stb... Szóval, várom olyan valaki jelentkezését, aki szívességből kiírná nekem...
Omega lemezeim vannak...
Köszi előre is a válaszokat!evko
-
plus44
veterán
Na megnézve a E00-01-02. Nem ezek voltak a sorozat legjobb részei, de elmentek, remélem utolsó záró évadhoz hűen, egyre jobbak lesznek.
-
-XadAnuX+
őstag
Bahuskarika, meg jo, hogy megkerdeztem
En meg azt hittem, hogy biztos kicsit csuszni fog... Este akkor mar megvan a program. Adrenalin szint beiundult, remelem kegyetlen jo reszeknek nezek elebe.
Es koszi nektek a gyors valaszt!!!
Udv!
-
-XadAnuX+
őstag
Hu de reg voltam mar itt....
Mikor kezdodik a 6 evad? En februarra emlekeztem, remelem ebben a honapban mar nezhetem. -
CsiguszMaxim
senior tag
Én is nagyon vártam már az új részt főleg hogy cirka egy hónap alatt dúrtam végig az első ötöt. Sokáig hanyagoltam de aztán rávettem magam, hogy megnézzem mi is ez a LOST. Aztán hatalmas volt a pozitív élmény. Ez a sorozat nekem lett kitalálva. Az érzelmi szálak és az izgalmas cselekmény eltalált egyensúlya. A legjobb amit eddig láttam és pont emiatt én nem fogom hetente nézni. A premier-t nem bírtam ki, azt meg kellett néznem de ennyi volt. Ellenben mivel mostmár pontosan tudjuk mikor lesz a vége, előtte egy hónappal elindulok megint az elejétől és úgy csavarom hogy amint vége az utsó előtti résznek épp meglegyen a felirat az utolsóhoz
-
attisx
addikt
Szerintem nem halt meg. Legalábbis volt az a jelenet, mikor Hurley elbúcsúzik tőle, és mondja neki, hogy ha beszélgetni akar, akkor hozzá jöhet. Na ekkor mutatják Miles arcát, mintha próbálna kapcsolatba lépni Sayiddal, de mintha nem sikerülne neki, mert még nem halt meg. Hurley még rá is kérdez, "hogy mi van", amira Miles azt feleli, hogy "semmi"...
-
mv
aktív tag
Sayid zavarodottsága talán annak a mellékhatása, hogy a templomosok megfürdették a sörrel teli medencéjükben.
Ha jól emlékszem a fiatal Ben is furcsán viselkedett, miután a Templomba vitték Otherék.
Érdekes összefüggés: az előző évadban Sayid lelőtte a fiatal Bent, akit a Templomba vittek, majd az évadzáróban Ban apja lelőtte Sayidot, akit szintén a Templomban hoztak helyre. (Lostpedia nyomán)
-
RexpecT
addikt
C
"A másik, az Ál-Locke egy ősöreg lény, aki időtlen idők óta a szigeten él Jacobbal, és egy évszázadokon át tartó sakkjátszmát játszanak a szigetre érkező emberek segítségével, akiket a céljaik érdekében manipulálnak. Jacob a jó, a másik a rossz oldal képviselője, és ez a gonosz már régóta ki akarja nyírni Jacobot, csak ő maga nem teheti ezt meg - így Jack apja bőrébe bújva addig manipulálja a szerencsétlen Locke-ot, míg az le nem lép a szigetről és meg nem hal, hogy aztán az alakját felöltve közel férkőzhessen Jacobhoz, és Ben segítségével ki nem nyírhassa." -
t1
veterán
Szerintem nem volt valami nagy durranás, megint annyi kérdést tettek fel amire nincs válasz.. de amúgy végre LOST
Az alternatív világ lehet azt mutatja, ha bejött volna minden számítás az lenne a jövőjük?
-
doc
nagyúr
nekem bejott, csak nem igazan ertem hogy ezzel az 'alternativ' ill. 'parhuzamos' jovovel mi a hohert akarnak kezdeni
-
Lacika001
aktív tag
Én tuti nem bírnám kivárni hogy leadják mindet és úgy nézzem meg egybe, pedig jobb lenne úgy tényleg. Amikor még a 4 évad ment nem volt netem egyben kaptam meg az egészet vinyón, na azt kegyetlen jó volt úgy megnézni.
Áááá,de most meg hétről hétre várni, lehet inkább lefagyasztom magam mint Cartman -
keIdor
titán
válasz
Fortissimus #4821 üzenetére
Már a 2. évad elején.
-
Fortissimus
őstag
eszrevettetek a viz alatti resznel a capa farkan a dharma logot?
-
RexpecT
addikt
Jó volt,de őszintén én ettől még jobbat vártam ....
7/10 -
dy_nmq
aktív tag
hát ez elég sulyos volt... lenne már jövő szerda
-
joshua7
veterán
Én még csak 25 percet láttam reggel, de eléggé ott van a szeren.
-
keIdor
titán
Nem csalódtam, hatalmas! Ismét gratula a készítőknek és a színészeknek! Remekmű sokadszorra bizonyították már, most megint sikerült!
-
Buldozer99
senior tag
-
keIdor
titán
Nah most kezdem mindjárt!
Mióta várok már erre, el sem hiszem, hogy a 6. évadba kezdek bele mindjárt... -
doc
nagyúr
mi ez a 6x01-02? ez igazabol a 6x00 es 01, vagy tenyleg ket reszt adtak le?
-
mv
aktív tag
A 720p-s verziót néztem. A zene a beszédhangokhoz képest hangos volt, helyenként nehezen lehetett érteni a szöveget. Más is találkozott ezzel a problémával?
A készítők megint nagyot alkottak.
Bővebben még nem írok, sokan még biztosan nem tudták megnézni.
-
Zoli1222
őstag
Isteneeem! De vártam már ezt a napot.
-
siriq
őstag
A kitartas gyumolcse. Megyek es sasolom az uj reszt.
Kellemes szorakozast mindenkinek! -
tlac
nagyúr
LOST 6x00 magyar felirata holnap reggel 07:00-kor lesz elérhető.
[link] -
Dylen
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- LEGO klub
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest