- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
na próbáltam visszaolvasni és hát ilyen épkézláb magyarázatot találtam de azért jó lett volna minden szálat elvarni :/
Spoiler...
a maffiózókat is most fejeztem be és hát finoman szólva azok is elmennek a pi**ába, hogy nem tudtak egyértelmű véget csinálni...
-
CsiguszMaxim
senior tag
hát én ezt nem értem
-
CsiguszMaxim
senior tag
Én is nagyon vártam már az új részt főleg hogy cirka egy hónap alatt dúrtam végig az első ötöt. Sokáig hanyagoltam de aztán rávettem magam, hogy megnézzem mi is ez a LOST. Aztán hatalmas volt a pozitív élmény. Ez a sorozat nekem lett kitalálva. Az érzelmi szálak és az izgalmas cselekmény eltalált egyensúlya. A legjobb amit eddig láttam és pont emiatt én nem fogom hetente nézni. A premier-t nem bírtam ki, azt meg kellett néznem de ennyi volt. Ellenben mivel mostmár pontosan tudjuk mikor lesz a vége, előtte egy hónappal elindulok megint az elejétől és úgy csavarom hogy amint vége az utsó előtti résznek épp meglegyen a felirat az utolsóhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Autós topik
- Yettel topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest