- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leeza
tag
Nah, megnéztem... Paff vagyok teljesen... Ez a rész mindent vitt. Én is tervezem a maratont!
-
-XadAnuX+
őstag
Ahogy látom mindenki újranézésbe fog kezdeni
-
mv
aktív tag
Ez megvan.
Úgy emlékeztem, hogy a készítők ígértek róla egy FB-t. Egyébként sose tudhatjuk, lehet, hogy ő lesz a következő évad egyik kulcsfigurája. Hiszen senki sem kerül a szigetre cél nélkül, véletlenül.
Csak annyit tudunk Henryről, amennyit Ben elmondott és mint tudjuk ő nem mindig mondott igazat.
Ezért kérdeztem, hátha van valakinek több infója.
Az újranézés következő héten indul.
-
keIdor
titán
Hát ő érkezett a léggömbbel, de meghalt, gondolom Ben megtalálta, az iratait szintén, és azt a mesét adta elő, hogy ő érkezett a léggömbbel... ezzel a mesével azt remélte, hogy jobban be tud majd "illeszkedni" a túlélők közé...
De ha valaki nincs valamivel tisztában ezért érdemes újranézni az egészet.
-
jetimokus
tag
Hát ez a finálé odarakott az életérzésnek...
ááá, csak most január...
Henry Gale? kiderül ki volt a Zárlat című részben (2x17) -
mv
aktív tag
válasz
Zoli1222 #4387 üzenetére
Szerintem Jakob ugyanúgy utazgatott, mit Mr Alpert, hajóval, repülővel, nem hinném hogy teleportálna, vagy lenne egy repülő szőnyege.
Ha jól értettem, az egyik részben Elois magyarázta, hogy a bolygónkon számos nagy energiával bíró, különleges pont található, az egyik a sziget. A szigetet a Lamp post állomással találták meg.
Szerintem a hatodik évad után is maradnak elvarratlan szálak. Különben ki venné meg majd a tucat Lost könyvet, videojátékot, stb? A készítőknek is meg kell élni valamiből.
-
Zoli1222
őstag
válasz
Zoli1222 #4386 üzenetére
Váááá.
Már el is kezdtem őszülni.
Meg még 1-2 kérdés. Jákob mivel ment az USA-ba, meg ide-oda? Honnan jön ez az energia? Honnan tudták a Darmások, h ott van ez az energia? Hogy találtál meg egyáltalán a szigetet?
További 5 évad se lesz elég, h ezekre választ kapjak. Igaz az se zavarna, csak fejezzék majd be normálisan. -
Zoli1222
őstag
Ááááááááááááááá. Ezt nem hiszem el, h így lett vége.
Fú de nagyon sok kérdésre nincs még válasz. Jákob miért Sawyer-ékat kereste meg(választotta) anno? Ki is valójában Jákob? Miért van a szobor? Miért volt "halhatatlan" Jákob? Ha halhatatlan, h hogy meghalt? És még sorolhatnám. Én teljesen beleőszülök majd a várakozásba.
-
keIdor
titán
-
-XadAnuX+
őstag
SPOILER
Na most néztem meg, nagyon izgalmas volt.
Őszinte leszek!: Nem sok mindent értettem ebből a két részből, vajon a rendező értett valamit?Ha valakinek tiszta a kép elmagyarázhatná, hogy értsem, de szerintem senki nem tud semmit...
-
keIdor
titán
válasz
Motion_Blur #4372 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Hihetetlen, hogy mostanában nem tudják normálisan megcsinálni a feliratok időzítését. Most is 30 perc után már úgy csúszik, hogy élvezhetetlen az egész...
-
keIdor
titán
SP
Ő azt mondta, hogy beszélhet Jacob nevében... de egyre valószínűbb, hogy ő volt Esau, aki most Locke is. Övé volt a kunyhó, Illanáék őt akarták elkapni. Jacob ellensége a faviskóba volt bezárva, ház körüli porral. De túlélőink kiszabadították! (SEASON 4-Hurley a faviskónál.)Persze ezek egyelőre csak tippek "szakértőktől"
még bármi lehet, de nagyon jó eddig!
-
mv
aktív tag
válasz
KillHates #4369 üzenetére
SPOILER alert!
Az nem hidrogén bomba volt, "csak" a fúzió beindításához szükséges plutónium bomba. Ha jól emlékszem Sayid mondta is, hogy a plutónium mag is bőven elég lesz a célra. Egy plutónium bombát azért nagyobbnak képzeltem el.
És megint ugyanaz a befejezés, mint a második évad fináléjában. Fehér fény+Lost felirat. Hogy mi is történt? A válasz januárig várat magára.
Julit és Sawyert sajnálom, szvsz a legjobb szereplőpáros a sorozatban.
Amúgy lehet, hogy én értettem félre valamit, de nem úgy volt eddig, hogy Jack apja Jakob?
-
Hát ez aztán egy jók kis "nesze semmi fogd meg jól" rész volt.
Ezek után lövésem sincsen merre megy majd tovább a sorozat.
Fel is robbanhatott a bomba meg nem is (illetve nem, mert nem ekkora egy hidrogén bomba, főleg nem egy 1957-ben gyártott, de még a maiak is jóval nagyobbak, mert a hidrogénbombához egy atombomba kell, hogy pukkanjon, egy 40 évvel ezelőtti atombomba pukkanásához, meg jó pár mázsa TNT, de tegyük fel ez egy szuper mini zseb-hidrogénbomba) mert Desmond is mikor elfordította a kulcsot akkor is ilyesmit villant a sziget. Hehehe; vicces lesz majd ahogy egy szál semmiben rohangásznak majd a szigeten, mint anno Desmond. Szóval most sok kérdőjellel várhatunk...
-
CocooN-z
őstag
SPOILER
Valaki magyarázza már meg nekem hogy imdb.com on miért nem találok rá a cast ban jacob re? elviekben Mark Pellegrino játsza ha jók a megérzéseim, és szerintem ő az. De sehol egy jelenetben való szereplés, ÉS én mintha ugy emlékeznék, Miles t is ő akarta beinvitálni az új rezes bandába, mikor a furgonnal eléjük vágtak (de lehet rosszul emlékszem, megnézem ujra).
-
keIdor
titán
szpojlőr.
Szerintem nem változott meg a jövő, mivel amikor Jack bedobta a “magot” a Swan-nál, akkor alakult ki ez a mágnesesség, ami végül 2004-ben Desmond miatt le is “húzta” a gépüket a szigetre. Ez ugye láthatólag minden fémet vonz. Ha nem dobták volna be, akkor valószínűleg semmi se történt volna, de Jack okozta az Incidenst. Ez az energia+a hidrogénbomba magja mágnesességet hoz létre, és ezért kellett a gombot mindig megnyomni, hogy ezt kordában tartsák. Nem tudom hogyan, de valahogy mintha “lenyugtatták” volna azzal a gombal ezt az energiát. Ez lett a végső célja a hattyúnak, pedig mondta is Chang, hogy eredetileg nem erre a feladatra épült, de az incidens miatt ez lett a fő célja.Juliet-et nagyon sajnáltam, én szeretem is a karakterét, semmi gondom nincs vele, de szerencsére nem fog meghalni, legalábbis mintha ezt írták volna. Jacob-ot is sajnálom, úgy néz ki, hogy ő már egyszer visszahozta Locke-t az életbe a zuhanása után. De nem értem, hogy a kunyhót miért gyújtották fel, meg Locke akkor most ki is lehet valójában?:S Sok kérdést megválaszoltak, de sok az új is, ez egy soha véget nem érő körforgás.
Jézusom messze van még 2010…:S
-
CocooN-z
őstag
válasz
-XadAnuX+ #4364 üzenetére
Szerintem nézd újra az egészet addig fullhd ban
ui: spoiler: Most mi lett végül? felrobbantottak, nem zuhannak le tovább mehetnek L.A. be, vagy épp emiatt fognak lezuhanni mert muszáj lesz a hatch et megépíteni? kicsit megkavart. Mert ha az utóbbi az igaz, és sztem az lesz az, akkor ez nagyon ördögi kör szagú, vagy csak megint egy zsákutcát találtam
-
attisx
addikt
"Son of a bitch..."
Mi lesz még itt?! Ez nem igaz. Nem találom a szavakat. Áhh és most majd' 8 hónap várakozás...
-
-XadAnuX+
őstag
Késő este én is meg fogom nézni, a kometeket nem olvastam, nehogy valaki lelője a poént!
-
mv
aktív tag
Huuh, ezt még fel kell dolgozni.
Azt hiszem, hogy ez volt az eddigi legütősebb szezonfinálé.
-
keIdor
titán
Megnéztem, és ÁÁ!
-
Hehehe! Igazi LOST FAN-ok vagytok! Olvasom, hogy hogyan vágjátok a centit...
Sajna nekem holnap korán kell kelnem, de reggel beizzítom a torrentet, hogy mire haza jövök, a gépen várjon az új rész!
Nekem is nagy kedvencem BEN, de LOCKE is bejön; nagyon hasonlít egy barátora, kinézetben is meg stílusban. -
Zoli1222
őstag
Ilyenkor lenne jó amcsinak lenni.
-
-XadAnuX+
őstag
Na mi ez a punyhadás itt?
Várjátok velem együtt az évadzáró befejező részt! -
keIdor
titán
Kiváncsi vagyok a Ti kérdéseitekre is: [link]
Írjatok! Nem kell regisztrálni. -
dy_nmq
aktív tag
Sawyer az abszolút kedvenc, főleg azóta mióta a 3 évad végén a térdepelő rosszfiút egész egyszerűen lelőtte mint egy kutyát. Plusz a beszólások szerintem totál el van találva a karakter.
A másik kedvenc Desmond, jók a szövegei("We have to left this bloody island brotha" - birom a kiejtését), meg elég érdekes karakter(mondjuk ez a többségre igaz)
-
Zoli1222
őstag
Alpert-et én is komálom. A cukorbáróban is játszott. Ott is ki volt húzva a szeme.
Sawyer-t(remek karakter) nagyon jól játsza Josh Holloway
Kate kezd nagyon unszimpi lenni
Locke az öreg róka jó fej én nagyon bírom
Desmond a skót akcentussal haláli
Igazándiból mindegyik szereplőt kedvelem. -
keIdor
titán
Ki a kedvencetek amúgy, és miért?
Nekem több is van
-Richard Alpert: sok mindent nem tudni róla, honnan jött, miért nem öregszik, mi is a feladata... (bár utobbit sejtem) meg egyszerűen bejön a karakter, normális...
-Sawyer: szerintem ez egyértelmű, tetszik a humora
-Locke: mindig ő volt a legkíváncsibb a dolgokra, amikor akció volt, szinte mindig ott volt
-Ben: Michael Emerson nagyon jó színész, szerintem miatta szeretem a karaktert isŐk a kedvencek, de nagyon szeretem még Sayid-ot, Jack-et, Kate-t, Juliet-et meg Desmond-ot is.
Nekem ők a kedvenceim, nem is igazán tudom 1-2-nél, hogy miért, de bírom őket. -
Dylen
senior tag
Spoiler
Nagyon nem bírom Julietet, de mikor beszállt Kate a tengeralattjáróba, sajnáltam. Egyébként mindig olyan fejeket vág, hogy adnék neki egy pofont.
Szerintetek mi lett Aaronnal?
-
-XadAnuX+
őstag
Na most kezdődött el nállam a Lost hiány
-
válasz
Armahun #4311 üzenetére
Szerintem elkezdik buzerálni a bombát, amiben persze pirosan villogós visszaszámláló lesz
és mivel sem Kate sem Jack nem fegyverszakértő atomfizikus, biztosan valami elbaxarintanak, a bomba nem azonnal, hanem pár nap alatt fog majd felrobbanni.
Ekkor természetesen felmerül a lehetősége, hogy elmenjenek a szigetről vagy visszazökkentsék az idő kerekét és ezen fog menni a nyűglődés.
Közben a jelenben, Locke megtalálja Jacob-ot, akiről kiderül, hogy ő maga és egy anomália során sokkal korábbra visszakerült a sziget idejében, a "rendes" világba nem kerülhet vissza mert már ott meghalt, és így a szigetnek meg kell maradnia.
A bunker építésénél persze az a robbanás meglesz, (amit hamarabb eseményként említettek már) és az 1977-es 815-ösök közül (feltételezem Kate, mert ő a pánikkeltés nagymestere) visszakerül a Locke-os jelenbe és elmondja, hogy felhúzták az időzítőt 77-ben, Tehát Locke mégsem öli meg Jackob-ot, hanem karöltve azon fognak kavarni, hogy visszaállítsák a rendet. Vagy Lock megöli mégis Jackob-ot és neki kell majd szívnia, hogy rendbe tegye a dolgokat. Ergo találnak valami bigyulát amivel tudnak matatni az időben....
Ahh, leírni is fárasztó.... Szerintem kicsit zagyvaság lesz majd a hatodik évad. A szálak elvarrásáról fog szólni és az egy ilyen kesze-kusza történetben nem egyszerű feladat. -
Armahun
addikt
válasz
jetimokus #4310 üzenetére
Remélem csak válaszok lesznek.
Kik a többiek, és hogy kerultek a szigetre.
Mik ezek az ösi romok és kik építették, miért.
stb, van mitBiztos, hogy nem csak vaktábban írogatnak. Régebben az egyik készítövel volt riport az axn-en.
Ő mondta, hogy valamikor a hetvenes években elkeztek adni egy lost szerö sorozatot, de az akkor megbukott.
Ennek a mintájára csiálták az első évadot, és amikor látták, hogy sikeres akkor megírták az egész sorozat kerettörténetét és jöttek az évadok.
SP:
A hidrogenbombat nem a bunkerbe fogják beépíteni véletlenül?
Ugye most egy robbanással akarták lezárni az energia kitörést. Amikor viszont nem nyomták meg a gombot a bunkerben és kezdett összeomlani akkor elég szépet villant az önmegsemmisítő.Vagy azt ígérték, hogy a lost lesz a sorozattörténelem legnagyobb durranása.
Egy hidrpgén elég szépet durran. Időparadoxon saját farkába harapó kígyó amit eddig néztünk meg sem történt -
jetimokus
tag
Nem tudjátok különben miről fog szólni az utolsó évad? Mert nincs cél a sorozatban.... Eddig ugye volt, hogy kijussanak a szigetről, aztán vissza, de most?
-
-XadAnuX+
őstag
Remélm a befejző rész jobban fog tetszeni.
-
-XadAnuX+
őstag
Lehet mert álmos vagyok, de voltak már jobb részek is ennél, annyira nem jött be
-
jetimokus
tag
Szerintem ez a rész ért 2-szer annyit mint az előző
Legalább izgalmas volt, nameg a vége
Az évadzáró megint jó lesz, aztán pihi januárig.... -
Motion_Blur
félisten
spoiler
ez a kate jól belerondított sawyer terveibe... én is inkább julietet d.gnám
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest