- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
BalaNce87
addikt
Ez a baj, hogy az utsó évadból ez az agyalás hiányzott. Átment ilyen dolgokba, hogy Sayid feléledt stb. Ha ahhoz hasonlítom, amikor a második évadban elkezdett kiderülni egy-két összefüggés, akkor ez sehol nincs!
És megmondom őszintén, azon kívül, hogy megható a vége (szerintem sokszor volt a sorozatban ilyen megható rész), azon kívül nem igazán elégíti ki az embernek a sorozattal kapcsolatos elvárásait. Mintha csak szükségből zárták volna le. Teljesen elvont hülyeség lett. Ez a létrehozok egy ideális helyet, ahol újra egymásra találhatunk. Miért kéne??? És ha ismerték egymást előtte is, akkor miért kellett újra megismerkedniük? Na mindegy
Kérdem én, hogy akkor miért hitették el velem, hogy az atom felrobbant és amiatt jött létre? Mert ugye 5. vége az volt, hogy Juliet ütögeti az atomot a föld alatt. Szerintem mindenki azt hitte, hogy ez egy alternatív valóság a bomba miatt. De akkor ugyebár a szigeten mindenkinek halottnak kellene lennie...
-
-
plus44
veterán
Spoiler!
Csatlakozom, szerintem Jack lesz a következő "szigetőr", hisz ezt mondta Sayid, bár ő honnan tudja, nem hiszem hogy MIB mondta neki, bár ki tudja. Sajnálom, hogy ennyien meghaltak, bár Lapidusra számítottam, neki nincs nagy szerepe, ráadásul mikor a repülő is kiesett a játékból (egyenlőre...), akkor tudtam, hogy meg fog halni.
-
-
jetimokus
tag
Hát lehet, hogy ők vitték oda, de honnan tudták, hogy oda kell vinni? Mivel azt nem tudhatták elvileg előre, hogy a Locke megjelenik, és felrobbantja a tengeralattjárót, és "akkor ha már ott van, megmutatjuk neki az édesapját"... érted... Mindenesetre a varázsdoboz? Esetleg lehet hogy baleset érte... elájult, és közben kihúzták abból a dobozból. Mivel pont akkor mondták, hogy megszakadt a kapcsolat a külvilággal, mióta lila lett az ég, és ugyanabban a részben a Jacket is úgy küldték volna haza a tengeralattjáróval, hogy mondta Ben hogy csak odaszóló jegye van mert tönkrementek a berendezések, és nincs kommunikáció, tehát nem találnának vissza a szigetre...
A varázsdobozról kül elég érdekes beszélni, főleg hog kihúztak belőle egy embert... mindegy nem tudom mi a doboz, és nem tudom hogy szednek ki belőle dolgokat. szóval maradok ennél a variációnál. -
jetimokus
tag
Ezzel bizony énis egyet értek.
Szerintem (persze ez csak az én megfontolásom) Jack apja, és Widmore között, még fel nem fedett kapcsolat van. Valami közük volt szerintem nekik a Dhramahoz. A Dharma-s Horace építette Jacob házát, Amiben Találkozott Locke Jack apjával...
Közben belekeveredek, ezért sorry...
Widmore azt mondta Bennek, hogy újra az övé lesz a sziget, Szerintem tehát valami olyami lehetett a dolog, hogy Ben, és a sziget őslakosai (Richardék) kiirtották a Dharmasokat,(aminek talán valami fejese lehetett Widmore) és talán elköltöztették a szigetetEzért mondta Widmore, hogy újra meg fogja taláni, és újra az övé lesz...
Persze az hülyeség, csak Locke-vadítás volt szerintem, hogy túristalátványosságot akar belőle csinálni...És Ben tényleg iszonyú jó karakter.... Imádtam amikor elküldte Sayid-ékat a léghajóhoz, és visszaértek... "Az alibije igaznak bizonyult.... Kiástam, de nem egy nőt találtam benne, hanem egy férfit. Egy Henry Gale nevű férfit."
ÁÁ, az egy iszonyatosan jó jelenet volt -
doc
nagyúr
valamilyen szinten mindenki gonosz, hiszen mindenki a sajat, vagy a csoportja erdekeit vedi, es emiatt konfrontalodik masokkal/mas csoportokkal
Ben meg zsenialis szinesz es brutalisan eltalalt karakter, nelkule a Lost feleannyit sem erne!
az mondjuk teny, hogy a joszandektol igen messzire sikerult elkalandoznia
kb. ugyanolyan szinten lehet mint Widmore, hiszen o eleg tevekeny reszt vett abban, hogy kiirtsa a Dharmasokat anno, ugyanugy ahogy Widmore is tenne a szigetlakokkal -
kapcs-ford
őstag
----spoiler----
De olvasd el ismét! Van ami rész már megtörtént hiába 2009-re írja de van ami vitatható sőt!
eztt!!
Christian Shephard, Mr. Paik, Charles Widmore, and Richard Malkin are named as some of the members of the Dharma Initiative.
Tehát még nem fedezték fel hogy kik a Dharmások!
-
VladimirR
nagyúr
respoiler
fejlodik benne az alijen
szerinted miert csak 6-an jutnak ki a szigetrol? a tobbit mind lemeszaroljak, z arcukra ugranak, megfertozik oket, majd kitornek a mellkasukbol
a fekete fust igazabol az alien kiralyno, csak mindig hulye szogbol mutatjak, ezert tunik fustnek, ben igazi neve meg bishop, s a ceg (melynek widmore a feje) megbizasabol folytat kiserleteket, probaljak kitenyeszteni a lenyeket, hogy utana harcaszati celokra hasznaljakvagy valami ilyesmi
-
lesaux
veterán
Bojler.
Végül is ha belegondolunk, az egész előző rész arra ment ki, hogy becsapjanak az írók, Jinnek ugyanis flashbackje volt, míg Sunnak a flashforwardját láttuk. Csak azt hittük, hogy ugyanaz a kettő. Miért volt ez jó? Nem volt jó, csak poén. Na, ebből gondoltam, hogy Kate-nek is lehet egy saját gyereke, elnevezi Aaronnak, alákeverik a húúúhaaa zenét, mi meg hetekig egy irányba nézünk.
Mondjuk ezt rögtön megcáfolja a következő link: következő link. -
Louloudaki
aktív tag
sayid tök jó, őt értem. meg a többieket is, de ez a daniel gyerek olyan motyogós-sustorgós, csutkára tekerem a fejhallgató hangerejét, de akkor se értem mindig.
priviben átdobod, honnan vannak felirataid? én nem találtam külön, és ahonnan én töltök, azokhoz nem jár alapból.
-
1010
őstag
-
attisx
addikt
SP
Most, hogy így megemlítetted, visszanéztem azt a jelenetet és tényleg az a fickó ott a hintaszékben tuti, hogy Jack apja. Bár, mondjuk már Jack is látta egy pillanatra ott a szigeten, még valamikor az első szezon elején.
Amúgy az ilyen összefonódásokból egyre nyílvánvalóbb, hogy nem véletlenül kerültek ők oda. Hanem valakik, már jóelőre, gondosan kiválogatták eme eszement túlélőtábor résztvevőit...
Szerintem.
-
Ősember
őstag
én az ilyenbe sosem tudtam beleélni magam
a mértéktelen cigánykodás nem tesz jot a látiszervemnek.
valoszinü csak azért nem érzem ezt az áthato story-t, mert nem nézem rendszeresen a sorozatotlehet tul elhamarkodottan vontam le egy következtetést, de amit láttam az nem tetszett. nekem ez tul 'merican. eleve rühellem, ha lelkiznek, nem még akkor, ha azt a tv-ben teszik, ahol nem tudok elkussoltatni senkit sem
-
Ősember
őstag
ne forgassuk ki a másik szavait
nem azt mondom, hogy egy kitalácioban sincsen logika. lásd ott van a jurassic park. összehántottak annak is egy kerettörténetet, legalább is a film alapjához, aztán az összes többi rész nézhetetlen lett
köszönhetöen annak, hogy abbol állt a téma, hogy odamentek-megették öket-visszajöttek és ezt háromszor ha jol tudom
nem azt vitatom, hogy a lost-nak nincs története, mert van. csupán az olyan eszementségeket nem értem, hogy amikor a kopasz gyerköc az orvos gyerköcre éles löszerrel töltött fegyverrel mutogat akkor miért nem merül fel egyikükben sem az, hogy tisztázzák a helyzetet?egyik megmondaná miért kell telefonálnia, másik megmondaná miért nem kellene, kiegyeznének, esetleg közben leesik a már emlitett hütöszekrény az égböl, hogy azért a film drámaiságához hüek maradjunk és máris sokkal több észt vittünk volna a dologba
nem is az a legnagyobb baj, hogy nem mindent tud meg a nézö elsöre, ez lényegében egy alap filmes trükk. a fürészben is volt ilyen, na de az aztán az egyszerüség minden határán tulmenttehát a problémát én abban látom, hogy vannak durván gondolkodtatonak beállitott jelenetek, amik tul vannak füszerezve. visszakanyarodván az elözö példához (nem a hütö) simán meg lehetett volna oldani a konfliktust egy tea mellet, de inkább mindenki hallgatott és keménykedett. ezt ugy hivják életszerütlen. olyan mint a barátok közt, micimacko, hirado vagy az esti mese és még a türkmenisztán helyszinelök, ahol az égö izzora tapadt ujjlenyomatot is a zseblámpájukkal vizsgálnak meg
Adrián29: különbözünk
szerintem a kiszámithatatlanságnak is van egy határa. ebben a sorozatban már tulzásba viszik. amikor a zsirgéb beszállt a hippifurgonba és a semmiböl a gangxsterek közé hajtott... volt egyáltalán jogsija? miért volt golyoállo a személygépjármü?
szoval érted mire akarok kilyukadni
-
Ősember
őstag
hogy tudsz valamit átélni, amiröl azt sem tudod mi az? ezt hivják ugy, hogy fanatizmus
ha elrogaszkodsz a valoságtol, akkor abban már nem lehet logika, mert azt mesének hivják.
azt viszont megint nem érte, hogyha ez egy érzelmi csöppenés, akkor a bemutatokban miért akciofilmsorozatnak van beállitva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest