Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
Hello
SPOILER:
Elég lapos volt ez a rész. Ki az volt az az Eathan, ismerős a neve de nem ugrik be.
Mit keresett Jack Puketben?
Ott a naplementében a háttérben az az a hjó volt amin a végén Jack meg a csaj is van?
-
Dylen
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Spoiler
Ben mondta Jacknek, hogyha megműti akkor elengedi. (Mert az, hogy majd kivárják míg Jack bízni fog bennük, az nem jött össze.) De ezt Jack nem hitte el és jól lekiabálta, hogy persze, biztos... és nem ment bele. Aztán beküldték Katet, hogy kicsit puhítsa meg, de így se ment bele.
Majd amikor Jack látta Katet és Sawyert a monitoron és megjelent a háta mögött Ben, akkor mondta, hogy oké, megműti, de akkor már megvolt a terve, hogy nem ő fog hazamenni a műtét után, hanem szépen kijuttatja innen Sawyert és Katit. És többé kevésbé össze is jött.
De lehet, hogy rosszul emlékszem

-
Woodslave
félisten
télleg mikor várható a 9. rész?
-
commanDOS
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
De a kód beírása és a rendszer vészleállító gomb kicsit más.
Azért írta be nagy sietve a kódot, mert rázkódott az egész bunker, meg ugye sejtette, hogy baj lesz, (nyilván nőtt a mágneses erőtér és ettől zuhant le a repülő) de mégis sikerült neki időben, mert egybenmaradt minden.
A katasztrófa előtt meg leállította a kulccsal és abban a pillanatban szállt el az egész. Másrészt meg abban igazad van, hogy rájött, hogy gáz lesz és miatta volt a repülőszerencsétlenség is, amikor ez bevillant neki, rá akarta venni Lock-ot, hogy nyomják meg gombot, de a hülye meg földhöz csapta a gépet
De nemhinném, hogy nemtudta mire való, mert igen félbe fordította el a kulcsot, meg előtte lepergett az élete is...
Remélem nem hagyják nyitva ezt a szálaz és a teljes Dharma sztorit ismerni fogjuk mielőtt véget érne a Lost.
Bocs, kicsit hosszú lett
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
commanDOS
üzenetére
respoiler
''Miért állította le Desmond a rendszert? miért nem menekültek ki és várták meg, amíg magától robban fel az egész?''
mert ugy velte, nagy baj lesz, ha nem teszi - legutobb is, mikor kesett, lezuhant egy repulo
a tobbit passzolom - amennyire tudom, ezek a kerdesek meg (?) nyitva vannak
[Szerkesztve] -
commanDOS
senior tag
Pontosan tudja valaki, hogy mi történt a hattyú állomással? Én úgytudom elpusztult az egész, de ezt a mágneses dolgot nem teljesen vágtam, vagyis a magyarázatát: miszerint a diafilmen a dharma-s csávóka egy incidenst említett, aminek következtében nyomogatni kell a gombot, erre mondták, hogy az incidens egy vezeték hiba volt, aminek következtében a mágnes 108 percenként feltöltődik és ha nincs kisütve, akkor túltöltődik és elszáll az egész.
Kérdés, hogy ezt miért nem automatizálták, ahogy Desmond is kérdezte Kelvintől?
Pontosan mi lehetett ez a vezetékhiba és mire kellett ez a mágneses cucc?
Miért állította le Desmond a rendszert? miért nem menekültek ki és várták meg, amíg magától robban fel az egész?
Lehet, hogy apróságok de engem érdekelne
-
Woodslave
félisten
na a 8-as elég mellékszál, de a vége sokatmondó

-
t1
veterán
árulja már el vki mit kell Jacknek megtenni hogy elhagyhassa a szigetet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
azt kérdezném, lehet lemaradtam valahol, de megkérdezte valamelyik túlélő ''azokat'' hogy ki a fenék vagytok ti?

-
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én csak most néztem meg, de eddig ez az egyik kedvenc részem
spoiler
ui:
az ékszerboltos jelenet az idős nénivel jobb
Balinov
szerintem egybe nem jó megnézni, mert összefolynak a részek
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
nem akarok spoilerezni, de
ha kiderül a végén, hogy az egész egy őrült milliomos gerincbeteg kreálmánya, hogy megszerezze Jacket, akkor.......áhhh

-
Woodslave
félisten
ez a harmadik évad nem jön be. Nem igazán szeretem a foglyulejtős, kínozós filmeket, valahogy agressziót vált ki belőle. De azért néha jó utálni pl. az undorító ''azok'' főnökét''
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk arra kivi leszek, hogy derül ki hogy ők a jó fiúk... -
Balinov
titán
voltál te már pölö Tihanyban vagy Füreden a vitorláskikötőben?
elárulom,még a többszörös Kékszalag győztes Nemere 2 [link]-ben is van 2db böszme Volvo Penta moci,hogy kikötőből ki/be és szélcsend esetén is lehetssen vele haladni.
Személyes tapasztalatból (3 órás sétahajózás) mondom.
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
Hali!
Én szeretem a lostot, és eddig minden AXN-en leadott részt láttam, azonban a tegnapi(03*02)nem volt valami nagy szám..úgy alapjában elviselhető volt, azonban az AXN feliratozhatta volna a koreai vakert, mert így nem igazán értettem a visszaemlékezés felét. Másik gondom meg egy baki lenne, ami szintén érdekes. Mikor Sun lelötte a többiek közül azt a csajt a hajón, akkor kimászott és leugrott. Mind ez alatt a hajó motorját beindították, és elhajóztak, ami habzó vízzel ját a hajó után, és ezt nagy valószínűséggel a hajócsavarnak köszönhető... már csak egy érdekes kérdésem lenne...vitorláshajón motor és hajócsavar? nem vagyok egy hajószakértő, de valahogy nem tudom összerakni a kettőt. Vagy ha még is így van, akkor eddig miért nem használták Sayidék? vagy Desmond miért nem használta, vagy csak tett rolla említést? Nem értem... -
eastsider
nagyúr
SPOILER
Szegény Charlie
azé durva, h azé mentette meg a csaj életét h megmentse Charliet...
ja a mikrós rész ütött, azt hittem majd felrobban
elolvastam sok mindent lost.hu-n így sok mindenre rájöttem, jó kis leírások vannak ott, mivel az 1. évadból nem sok részt láttam. viszont a 2ik évad egészét láttam
-
Csapi007
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én nem.

-
Csapi007
veterán
Hello
SPOILER:
Hát ez a rész télleg egyhangú volt, de tartalmas. Végre kiderült arra a kérdésre a válasz hogy ki volt a csaj akinek telefonáltak a 2. évad végén. A bunker nagyon durván nézett ki, jól megcsinálták. Ja meg a festékes rész is nagyon ott volt.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
SPOILER
Úgy a 20. percig néztem rendesen, utána egyre többször pillantottam le az órára, hogy mennyi van még hátra, hátha nem Des-ről szól végig a rész...nekem nem tetszett annyia, sokkal inkább kíváncsi lennék Sawyer-ékre
szerk: azért a mikrós rész nem volt gyenge
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Ez a 8as rész gyerekek!
Kész, bár hasonlatot vélek felfedezni a Final Destination-nel bizonyos szinten
. Érdekes...
Bele se merek gondolni milyen kavarodás lesz az 5.Season-ban vagy lesz még több is? -
eastsider
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
már utorrent dolgozik rajta

-
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
most lestem bele a HiRes CTU release-be,hát,basszuskulcs,hihetetlen minőség!

-
rétisün
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sőt, már felirat is van hozzá (a hozzámhasonló angolulnemtudóknak
) -
Motion_Blur
félisten
Már elérhető a 3. évad 8. része is

-
Dylen
senior tag
válasz
eastsider
üzenetére
Amikor lezuhant a gép, és Ben meg Juliet, meg még több ember nézte az égen a repülőt, az a szigeten volt, ugyanazon, mint amire lezuhantak, már ha erre gondolsz. Mivel ''Otherville'' ugyanazon a szigeten van, ahová a gép zuhant.
Jackék pedig azért nem látták a kis szigetet, mert az nagyon-nagyon kicsi és azon a partrészen még nem jártak.
A lost.hu-n vannak térképek, azokon látszik a kis sziget, a nagytól délre van. Az van mellé írva, hogy Alex. -
eastsider
nagyúr
megnéztem a 7-es részig (vis amennyi kijött
) elég durva
de nemértem, h hol volt az a rész, amit az elején mutattak, h a repülő letzuhant és Ben beszélt azzal a csajjal, h az hol volt?
és hh nme látták a másik szigetről (ahova lezuhantak) az kisebb szigetet, ahova elvitték Jackéket.... -
Csapi007
veterán
A 0-ás rész összefoglaló volt.
-
hétvégén jártam pesten és nagy plakátokon azt hirdették h ma lesz a 3. évad elsö része. valaki feltudja venni a hangját mp3-ba???? vagy van olyan elit klubb akik felveszik és lelehet majd tölteni? mert vannan olyan helyek, emberek, akik a szinkront felveszik, és késöbb felhasználható.
-
Rover623
félisten
válasz
Manitou
üzenetére
Ez komoly, tisztázandó kérdés...

Az AXN-en állítólag vasárnap kezdődött a harmadik évad...szokás szerint megint lemaradtam róla...
De...
Szintén szokás szerint, előbb lenyomták az előző évadot...vasárnap délután sok részt egyszerre...viszont furi az epizódok számozása.
Az AXN weboldala szerint:
február 9: 219, 220
február 11: 221, 222, 225...
A 223-ast utoljára tavaly augusztusban adták...?
Ma este pedig a 301-essel kezdenek...miközben ''kinti'' fájlcserélőkön láttam S03E00 és S03E01 részeket is...
Esetleg látta valaki a vasárnapi AXN adást?
Akkor most pontosan mit adtak le?
Segítség...
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
a tv-ben nem néztem, mert péntekenként dolgom volt, de most megadózisban bepótolom, tisztára rákattantam, még a prison break 16-ot se néztem meg. És még csak a 2. évad 6. résznél vagyok.

-
szepi79
őstag
annyi évad lesz, amig lesz nézetsége. asszem eredetileg 3nak indult, de aztán a kezdeti sikereket látva gyorsan megtoldották 5-6ra. persze ha az 5. évad is fenntartja az érdeklődést, akkor 8-9ig lazán el lehet menni.
egy sorozatnál a 10 évad iszonyat jó eredménynek számít, csak kevésnek sikerült idáig elérni. (most ne vegyük ide a dallas meg gazdagok és szépek tipusú saga-kat.) -
kgbrg
tag
A 3x08 mikor jön?
-
lorcsi
veterán
tegnap azt RTL-en a Lost hanyadik évadja volt?
és itt egy évad hány rész?
[Szerkesztve] -
Dylen
senior tag
válasz
Csapi007
üzenetére
Ben egész életét a szigeten töltötte (legalábbis ezt mondja), Rousseau pedig már terhesen érkezett a szigetre, sztem egyértelmű, hogy ezek alapján nem lehet Alex Ben lánya.
Alex pedig azért nem ment Sawyerékkel, mert ha Ben megtudja hogy Alex Karl miatt ment el, akkor nem fogja annyiban hagyni és inkább kinyírja Karl-t, csak hogy Alex vele maradjon. És hogy megmentse a fiú életét Alex inkább maradt. Kicsit nyakatekert, de ezt mondta Juliet.
Nekem nagyon tetszett a rész, még sok furcsaságra lehet számítani a promok alapján, már alig várom
-
Csapi007
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt tudom, de mégis.
Jégkokó ezt honna veszed? (nem bántó szándék, csak kíváncsiság)
És ezen okok egyike se zárja ki azt hogy velükmenjen. -
eastsider
nagyúr
már a 3ik évadot nézitek?
-
Jégkokó
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
SPOILER
Nem az ő lánya maximum csak azt adták be neki,igazábol a francia nőnek a gyereke. -
rétisün
veterán
van már hozzá felirat valahol? sajna az angoltudásom (vagy inkább nemtudásom
) gyakorlatilag nulla. 
-
nRu3
addikt
de lassan akarozik ennek letöltödnie
most épp iztos csúcs idő lehet és kevés a célforás,na ezt a már nem nézem meg. -
Csapi007
veterán
Hello
SPOILER
Nagyon jó rész volt, méltó folytatás. Remélem a többi is legalább ilyen lesz.
Az az Alex tulajdonképp mért nem mehetett velük? MI van azzakl a nőcivel akit a második évad legvévén felhívnak a ''földrengés'' miatt?
A többieket mért nem mutatták? -
LOTR
addikt
[link]
már nem kell sokat aludni -
Csapi007
veterán
Hello
Mikor is kezdődik amerikában?
-
jakewyler
senior tag
Sziasztok
Múlthét pénteken hanyas rész ment??már nem bírok várni péntekig,inkább letöltöm
-
Pompi
nagyúr
Sokáig mellőztem ezt a sorozatot a hype ellenére, de nemrég nekifogtunk a párommal és megnéztük egymás után az eddigi összes részt.
SPOILER
Tudom nem mai téma volt, de kicsit hozzá szeretnék szólni ehhez a másik sziget / átjáró / hajó témához.
A 3. első részében amikor a többiek nézik, hogy lezuhan a gép és elkezdenek intézkedni és Ben kiküldi Eatont és a Goodwint a lezuhang gép darabjaihoz, akkor azt mondja nekik, hogy 1 óra alatt oda értek futva! Ezért szerintem tuti, hogy van alagút vagy átjáró és nem hajón mennek át. Persze az is lehet, hogy ugyanazon a szigeten vannak, de ha 1 óra futótávolságra vannak a lezuhanás helyétől, akkor már rájuk találtak volna a túlélők szvsz. Persze van itt bőven talány... -
Messa
tag
Sziasztok!
Mivel Prison Break és Heroes szünet van
Január 22-ig
úgy döntöttem, hogy beszerzem a Lost-ot és megnézem azt is. Tudnátok nekem segíteni pár linkkel,hogy hol juthatnék hozzá az eddigi összes évad minden részéhez a jól megszokott HDTV minőségben? Ha valakinek esetleg megvan BP-en és kiírná nekem ha viszek lemezt az is érdekel jelképes összeg fejében 
Ha wareznek
minősül a kérésem akkor elnézést kérek és vegyétek semmisnek a postom.
U.I.: Főleg eredeti angol hangos érdekelne magyar felirattal.
Minden segítséget előre is köszönök

-
Algieba
őstag
Egy aranyos klipp:
[link]
-
eziskamu
addikt
Nem tudom mit hoznak ki ebből, de remélem nem az lesz a vége mint a Külügyi ügyeknek annó 10+ éve. A Külügyi ügyek ha jól emléxem a címére, nem egy misztikus sorozat volt, hanem egy szimpla már-már családregény család nélkül, persze titkokkal bűnügyekkel, HIV pozitív barátnővel, és minden egyébbel. A végén maradt pár megoldásra váró probléma pl valami nagykövet, aki eltünt és halottnak hitték, még holtestet is találtak, hogy került elő, és mi a francot látott az őserdőben, amit mások nem akartak hogy közöljön. Ami miatt mai napig emlékezetes volt a sorozat, hogy gyerekfejjel megnéztem 150 részt csak azért hogy a végen egy fogadáson az összes főszereplő meghaljon egy robbantásos merényletben. De az írók annyira köcsögök voltak, hogy még a robbanást sem élvezhette az ember, hanem csak a nulla felé közeledő visszaszámlálót mutatták a stáblistával párhuzamosan, és valahol 2-3 másodpercnél vége lett a stáblistának. Szerintem ha a Losttal is ilyet játszanának akkor nagy lincselések lennének. Mondjuk lenne valami önmegsemmisítő a sziget(ek)en és annyi, vagy akár felrobbanna az egész Főld, vagy itt csapódna be egy meteorit, de inkább nem adok több tippet az íróknak

-
Arnold2
őstag
Hű de meg fognak páran haragudni rám,de én azt mondom hogy remélem már nem sokat.
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele,de ha én egy olyan filmet nézek hogy csak adják a misztikát és egy rakat kérdést akkor egy idő után elunom és belepörgetek s úgy nézem végig (vagy egyből a végére pörgetem).
Nálam ez volt a határ ahol már megszünt érdekesnek lenni a sorozat s átcsapot puszta ''ha már ennyit megnéztem...'' dologgá.
Lehet hogy az lesz mint pl a Szökéssel csináltam.Megvárom míg lemegy teljsesen és utána egyben megnézem.Ha érzem hogy nyújtják a rétest pörgetek.
De azért remélem hogy még vannak akik majd meg hallnak a sorozatért és írnak jó sok spoilert amit el tudok majd olvasni (s ez most nem írónia vagy hasonló volt). -
Troy.
addikt
Nekem egyaránt tetszik az eredeti nyelvvel, és magyarral is. Nem tudom mi bajotok vele.

Sikeresen végignéztem a 3. évad hat részét. Sajnálom, hogy a folytatás már csak február 7.-én lesz.
Arra viszont kiváncsi leszek, hogy hány évadot sikerül belőle lehúzni.
[Szerkesztve] -
TriackFeri
aktív tag
Most megy az AXN-en a Lost 01x03.

Az elejét úgyse láttam
-
Motion_Blur
félisten
[link]
-
lord_m
senior tag
Az milyen már, hogy a pénteki retek részben a korábbiakhoz képest más volt Jack szinkronhangja?!?

-
IRON STORM
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
az első részben
-
Motion_Blur
félisten
Lenne egy kérdésem:
Melyik részben van az, amikor Jack megkérdezi Juliet-től, hogy boldog-e a volt felesége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nemhinném, hogy nemtudta mire való, mert igen félbe fordította el a kulcsot, meg előtte lepergett az élete is...