- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
SP
ez tényleg szemétség volt
de tényleg a két hónap a kulcsszó
uu és közbe keverték a jövőt
-
t1
veterán
válasz
Woodslave #3493 üzenetére
SP
Jajj érdekes , egyből rájöttem h az a múlt.... azt mondta Jin h 2 hónapja házasok és ha vissza gondoltok több hónapja vannak a szigeten és nem ott házasodtak és a gyerek is több hónapos mikor még a szigeten voltak.... egyértelmű hogy back volt és nem forward csak félre akartak vezetni
-
Woodslave
félisten
Sp
Ezt én se igazán vágtam, de sztem ugyanolyan köcsög félrevezetés volt, mint amikor Jack az apját emlegette, hogy ne jöjjünk rá hogy flessforvard. Sztem a Jin flessback volt...
-
1010
őstag
SP
hát már megin szerelmes történet volt
meg az szép néni a vízbe ugrottmeg ben megrendezte a balestet
hát lesz mit megmagyarázni a sorozat végén -
eastsider
nagyúr
SP
szóval akkor Sun a 6.?Jinnek gondolom azt kellett hazudnia, hogy meghalt(valamiért), de akkor miért kellett Sunnak felhívnia?
az a Johnoson az a Walt apja? (csak eltűnt a faintos Afro haja?
)
-
eastsider
nagyúr
válasz
Louloudaki #3486 üzenetére
-
Woodslave
félisten
még nem értem a végére, de nem bírom ki, hogy ne írja be, hogy ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
-
1010
őstag
a felirati párt nevében követelem a feliratot
az új részhez -
1010
őstag
sp
és azt a sok halottat majd mind ben szedi össze
persze
aza gödör már meg is telt amibe annak idején a darmáskat tette -
Dylen
senior tag
válasz
Louloudaki #3481 üzenetére
ment
-
Louloudaki
aktív tag
sayid tök jó, őt értem. meg a többieket is, de ez a daniel gyerek olyan motyogós-sustorgós, csutkára tekerem a fejhallgató hangerejét, de akkor se értem mindig.
priviben átdobod, honnan vannak felirataid? én nem találtam külön, és ahonnan én töltök, azokhoz nem jár alapból.
-
Dylen
senior tag
válasz
Louloudaki #3474 üzenetére
Én meg pont ezt bírom
Ahogyan beszélnek. Ilyen pl Sayid, Charlotte, Naomi, meg Desmond
Ha meg esetleg nem értek valamit, ott a felirat.
-
Woodslave
félisten
válasz
Louloudaki #3476 üzenetére
el akarom rontani azok szórakozását, akik nem fogják az amerikai tv adókat és fel vannak háborodva, hogy nem folytatják a Lostot a 3. évad után
-
Pompi
nagyúr
válasz
Louloudaki #3476 üzenetére
SPOILER
Faradayék a szigetre Ben miatt jöttek. Ben el tudja gázosítani a szigetet ha akarja (valahogy bárhogy). Ezt akarták megelőzni, azzal, hogy hatástalanítják a gázt, ezért mentek a bunkerbe, ahol emiatt betörtek a rendszerbe és erre indult be a gáz. Vágod már?
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Woodslave #3475 üzenetére
szpojler
nemtom, az honnan derül ki, hogy betörtek a rendszerbe, és emiatt kezdett melegedni. kolléga alább tud valamit, amit más nem?
annyi volt, hogy elindultak a központba, útközben leütik kate-et, aztán juliet is odaér, és addigra már meleg a helyzet. de hogy előtte mit ügyködtek odabent, azt nem tudni. útközben beszéltek volna erről danielék, csak nem tűnt fel? vazz, megnézem újra.és te mér nem írod ki, hogy spoiler, hm?
-
Woodslave
félisten
válasz
Louloudaki #3474 üzenetére
ja, tehát nem volt közvetlen veszély, csak odamentek, hogy egy későbbi gázszivárgást megakadályozzanak. Betörtek a számítógépes rendszerbe, erre jött a melegedés és vészhelyzet. Tehát nem arról van szó, hogy Ben megnyomott egy gombot a házában
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Woodslave #3472 üzenetére
szpojler
juliet kérdezi a sráctól, hogy ki akarja-e engedni a gázt, hogy mindenki meghaljon, erre az aszongya, hogy nem, épp az ellenkezője. jön charlotte, leüti, bunyó, és közben mond valamit, hogy ben már használta a gázt egyszer. de hogy hogy kezdett túlmelegedni a cumó, az rejtély. bár asszem ezt nem is mondta senki.
azér lehetett volna olyan szereplőket összehordani, akik jobban artikulálnak... vagy nekem kell gyakorolni az angolt.
-
Ati007
őstag
válasz
Louloudaki #3469 üzenetére
szpojler:
azért indult be mert betört a számitógépes rendszerébe .
-
Woodslave
félisten
válasz
az amerikai tvadás, amit néztem,
abban kicsit elcsúszott a hang a végén, de én se igazán értem, hogy pont időre mentek a bunkerhez? Vagy mivan?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Azért, mert nem mindenki az
És ha valaki még nem látta az adott részt akkor ne olvassa el a hozzászólást ha jót akar.
-
Louloudaki
aktív tag
szpojler
azt mondja meg nekem valaki, hogy az a gyilkos gázt tartalmazó konténer hogyan kezdett túlmelegedni? csak úgy magától, vagy ben indította be? mert valami ilyesmit dumált a faraday gyerek julietnek, csak szegénynek olyan hülye a kiejtése, hogy nem mindig értem.
mod: amúgy miért is kell kiírogatni, hogy spoiler, mikor úgyis mindenki advanced torrent júzer?
-
lacko81
tag
Bojler!
Charles Widmor, aki meg akarja találni a szigetet és kiszipolyozni, nem más mint a Cég főnöke a prison breakből. Azért hozatta ki Wistlert a börtönből, mert meg akarta tudni a koordinátákat, a sziget koordinátáit. Wistler halász volt így talált rá Desmondal a szigetre , aminek koordinátáit le is írta a madarászkönyvecskéjébe. Ez magyarázza meg Wistler csodás gyógyulási képességét is amikor az utolsó részekben kificomította a lábát, majd pár perc múlva háztetőkröl ugrál, szaladgál.
A következő évadokban T-bag érkezik a szigetre annak reményében, hogy visszanől a keze. -
1010
őstag
sztem hülyeség az egész
simán lehetne folytatni,egyszerűen lusták
akkor menjenek 2hónap szünetre és sztán legyen 16 rész -
attisx
addikt
-
1010
őstag
-
törölt tag
válasz
RexpecT #3451 üzenetére
Hát a grafikára te vagy az első aki panaszkodik. Ha nem lenne Crysis nevű csodajáték akkor is ezen a véleményen lennél? vagy te is erősen a hatása alatt állsz?
Nekem a képekből és a videokból nagyon tetszett. Hangulatos , felismerhető. (nekem ennyi elég). Mondjuk én Doom2 -vel is simán elvagyok manapság is -
X@b3e
addikt
Az ABC hivatalosan bejelentette, hogy visszatérnek az eredeti ötlethez, és a 8. rész után tartanak egy hónapos szünetet. Így az évad további vetítési dátumai a következők:
4×05: február 28.
4×06: március 6.
4×07: március 13.
4×08: március 20.
–szünet–
4×09: április 24.
4×10: május 1.
4×11: május 8.
4×12: május 15.
4×13: május 22. (évadzáró)- www.lostspoilers.org -
-
Dylen
senior tag
válasz
Ősember #3438 üzenetére
De tudjuk az okát, hogy mért szegezett fegyvert Jackre. Mert Locke szerint mindenki okkal került erre a szigetre, nem véletlenül, hanem ez a sors keze. Sőt, a sziget hozta őket ide. Ezért robbantotta fel a tengeralattjárót is, leütötte szerencsétlen Sayidot, aki épp az adóvevővel próbált vmit ügyeskedni. Ennél jobb és bővebb magyarázatot maga, Locke se tudott adni soha. Ezek után azt gondolja mindenki, hogy bolond. És ennyi.
Gyuri27: Jacob nem egyenlő Jack apjával, csak ott volt a házába. Szerintem.
-
proper
őstag
ezeket a teoriákat kár szövögetni mert már annyira csürik csavarják a dolgokat hogy nem tudja az ember mit hova tegyen
igy hogy ki halt meg vagy nem is halt meg értelmét veszti
mert emlékezzünk csak vissza a 3 évadban mikor ben bácsi gyermek volt és kiszökött ugyanazzal az emberrel találkozott aki lock-nak adta oda a dossziét kivel is ölesse meg az apjátigy a halál kissé értelmét veszti a szigeten de az orosz kommunikációs tisztünk is megmondta hogy a szigeten kicsit másképp mennek a dolgok mikor "megsérült"
ha vége lesz a sorozatnak addigra csak csak lassacskán majd kiderül a turpisság és mindenki boldog lesz, vagy csalodott
-
Gyuri27
félisten
Teória. Valami rendszert és értelmet próbálok vinni a dolgokban. Ha Jacob Jack apja akkor tovább bonyolódik a dolog. Mert ha meghalt akkor, hogy került a szelleme a szigetre és Ben miért tartja fogva? Ha nem halt meg, hogy lett belőle szellem? Illetve, hogyan kerül vissza a kórház élére mint orvos?
-
Ősember
őstag
és te olvastad a 3380-as hsz-em?
akármennyire is különbözöek vagyunk, le merném fogadni, hogy egy olyan helyzetben, ahol lényegében a szenvedésednek vethetsz véget és egy sorstársad meg akar ebben akadályozni, felvetödik pár kérdés. vagy ha nem is ilyen sorsdöntö a helyzet, csak éppen valaki rádszegez egy fegyvert, akkor is tudni akarod majd, hogy mi vezérelte az iletöt és ezt nem lehet megcáfolni sem a bezártsággal, elkülönitéssel, távolléttel, ellenségeskedéssel. a kiváncsiság egyszerüen ösztönös.
többet nem áll modomban megmagyarázni miért döntöttem ugy, hogy az életszerütlen jelzöt használtam. aki ezek után sem érti meg az álláspontom az egyszerüen fanatikus aka. lostbuzielnézést a kifejezésért
-
attisx
addikt
válasz
Gyuri27 #3425 üzenetére
(SP és vagy teória)
Ha valakik (szvsz Dharma Kezdeményezés v. a helyébe lépett titkos szervezet) egy komplet álroncsot, hullákkal oda tudtak csempészni Bali partjaihoz, akkor a balesetett is meg tudták rendezni. Vagyis elhitették a "túlélőkkel", hogy lezuhantak...
Túl sok az egybeesés, hogy véletlen legyen.
Jack apja elvileg ott volt a gépen, ugyanis a doki azért utazott Sidneyben, hogy a halott apját haza vigye LA-be. A koporsót asszem' meg is találták a roncsok között, de üres volt. Én azon sem lepődnék meg, ha valójában meg sem halt volna. Ez kapásból megmagyarázná a 3. évad végi "Menjen fel az apámhoz..." dolgot. Szerintem ő is kapcsolatban áll(t) a Dharmával.
Egyébként idősebb Shephard doki ott van a s04e01 stáblistáján... azaz ő volt a hintszékes ember Jacob házában.
-
X@b3e
addikt
válasz
Ősember #3402 üzenetére
Ez sztem hülyeség, hogy életszerűtlen. Az emberek különbözőek, másképp reagálnak. Másrészt movel el vannak zárva mindentől, nem tudsz megbizonyosodni arról, hogy amit valaki állít, az tényleg igaz-e, vagy csak a fenyegetés miatt mondja...
Másrészt ha nem nézel minden részt, akkor elveszel az egészben, mert itt gyakorlatilag olyan apróságok is számítanak, mint néhány elejtett félmondat, tele vannak a részek mindenféle utalásokkal a Bibliától Assimovig..
Ha meg egyszerűen nem tetszik, ne nézd -
Adrián29
aktív tag
Na most megint megnéztem ezt a részt
Remélem a következő is igy le fog kötni.Üdv:
mindenkinek! -
Adrián29
aktív tag
Spoiler
Na most néztem meg a 6-ik részt.Mit mondjak?:Nagyot ütött megint.
Mindig izgalmassá tudják számomra tenni a részeket.Ez ritka.
Ez a Ben figura a legösszetettebb karakter a sorozatban,útánna Desmond jön nállam.
Ben,nagyon megmondta Locknak a frankó,kicsit tovább ül a kelleténél,De az a kis Pimaszság Ben részéről,hogy odaszólt,hogy vacsorán találkozunk
Egyre érdekesebbnek találom Bent.
Az biztos,hogy nagyon megvannak kutyulva a lapok,szerintem már az iró sem tudja,hogy mit akar
De kiváncsi leszek,hogy ki az a beépitett ember.
Bár leeht,hogy csak min 5 rész múlva tudjuk meg
Na jó éjt mindenkinek,aki még fent van!Üdv!
-
Gyuri27
félisten
Ha kiválogatták őket akkor, nem zuhantak le. Mert szerintem a zuhanást nem lehet szabájozni.
Ha a szellem valóban Jack apja akkor mikor került a szigetre és hogyan? Valamint miért tartja fogva Ben?Dylen: akkor félre néztem. De a kérdés másik fele áll. Miért egy személy körül lát/látott dolgokat.
-
1010
őstag
-
Dylen
senior tag
Spoiler
Az jutott eszembe, hogy ez a Jacob vmi olyan figura lehet, aki igazából halott, de mégis él itt a szigeten. Ahogy Jack apja is ott kolbászolt, pedig halott, most meg a kunyhóban van
Most meg megnéztem az új részt, van tippetek ki a besúgó a hajón? nekem van
Úgy bírnám, ha az lenne, akire gondolok
-
Dylen
senior tag
válasz
Louloudaki #3416 üzenetére
Spoiler
Nem vagyok különösebben jó megfigyelő, de az ott Jack apja
Csak meg kell nézni jobban, vagy lassítva, fehér cipő, öltöny és ősz haj. Aki felugrott, azt nemtudom ki volt, talán Jacob
Összeköltöztek
Gyuri27: Hogy érted azt, hogy Desmond rájött, hogy régebben is voltak látomásai? Nem voltak neki, csak amióta magárarobbantotta a bunkert. Amit az 5. részben láttunk, hogy katona volt 1996ban, akkor nem látott a jövőbe, hanem most a jelenből visszament a múltba, a katonasága idejére. Hú
-
attisx
addikt
SP
Most, hogy így megemlítetted, visszanéztem azt a jelenetet és tényleg az a fickó ott a hintaszékben tuti, hogy Jack apja. Bár, mondjuk már Jack is látta egy pillanatra ott a szigeten, még valamikor az első szezon elején.
Amúgy az ilyen összefonódásokból egyre nyílvánvalóbb, hogy nem véletlenül kerültek ők oda. Hanem valakik, már jóelőre, gondosan kiválogatták eme eszement túlélőtábor résztvevőit...
Szerintem.
-
Woodslave
félisten
válasz
Louloudaki #3416 üzenetére
az anyja
-
1010
őstag
felirat
-
Gyuri27
félisten
Igen azt szeretem én is. Az utólsó részben nem értettem, hogy Jack apja, hogy kerül vissza a korházba (v szinkron hiba)? Mert ugye azt mondja, hogy hívják le az apját aki részegebb mint ő. Meg eddig a múltból voltak vágások, most meg a jövöbe. Nem értem.
Azt se, hogy ki hogyan került a szigetre (az eredeti dharma és akik kinyirták őket).
Remélem hamar lesz folytatás. -
Ősember
őstag
igen, ezt én is irtam
viszont azt nem emlitettem meg, hogy szar lenne, csak életszerütlen. tanulmányozd át a 3380-as hsz-em
ahhoz, hogy emberi dolgokat értsek nem kell néznem a sorozatot
MaciG: a fentebb leirtak neked is szolnak
lesaux: végre valaki aki megért
a bezártság elkeseredettséghez vezet, ami agressziot vált ki, tehát egy alapos kinzás már majdnem indokolt lett volna.
1010: miért vagy ebben biztos? ben hazudik
ps.: jo hogy rámutattál arra a bizonyos hsz-re. most szurja a szemem, hogy higyjen-t irtam
biztos van több is, de ez nagyon csunya
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- LEGO klub
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest