Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
Üdv! A fizika törvényei szerint a terem csak addig telik meg vízzel (csukott ajtó esetén), amíg a vízszint el nem éri az ablak felső részét. Így működik a búvárharang. Gondolj csak bele, az állomás alulról nyitott (ahol Charlie beúszott), mégsem telt meg vízzel.
na tehát, igaz amit írsz, viszont azt a szobát miért lepte el teljesen a víz ahol charlie volt, miután az ablak tetejéig ért a víz, a maradék levegő hova tűnt, teljsen összenyomni nem lehet, vagy ilyenkor van akkora ereje a víznek, hogy az ablakon át kiszorította a levegő?
na emiatt a két ok miatt vetődött fel bennem a kérdés. én is úgy gondoltam, hogy csak az ablak szintjéig kellett volna a víznek bejutnia... na mind1, nincs tökéletes, hibák nélküli sorozat... -
LOTR
addikt
sajnos behalt nálam ph negyed 11-kor, és most jutott eszembe, hogy szerkeszteni akartam az előző postom
na tehát, igaz amit írsz, viszont azt a szobát miért lepte el teljesen a víz ahol charlie volt, miután az ablak tetejéig ért a víz, a maradék levegő hova tűnt, teljsen összenyomni nem lehet, vagy ilyenkor van akkora ereje a víznek, hogy az ablakon át kiszorította a levegő? -
Stalker-2572
veterán
Szerintem a koporsóban Juliet van

-
mv
aktív tag
-
LOTR
addikt
válasz
szepi79
üzenetére
spoiler
szerintem meg megtelne, mivel valahogy le kell juttatni a levegőt az állomásra, a másik meg, hogy a levegő sűrűsége nagyon kicsi
valószínű azért csukta be az ajtót, hogy des véletlenül se tudjon bemenni a terembe, és mivel eddig amit des monodtt mindig bejött, így claire meg aaron megmenekül
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
én meg azon emlélkedek, hogyha charlie nem csukja be az ajtót, akkor mi történik. mert az ok, hogy ömlik be a víz a terembe, de 1részt azalatt ki tudnak érni, elég nagy tér van ott, eltart egy darabig, mire belepi a víz; másrészt meg ha jól gondolom, akkor nem telne meg az egész állomás vízzel, csak egy bizonyos szintig, mert nem tudna a levegő hol kimenni. vagy rosszul gondolom? fizikából sose votlam jó.
-
Most néztem meg a záró epizódot.
Na, mit ne mondjak, az ilyen zárásokért érdemes végigmászni a szériál drámákon.
Bitang jó volt.
Jacknek meg bibibi, úgy kellett... megérdemelte. Lúúúzer. -
emery2
tag
Szerintem is jó volt a zárás, főleg a jövőképpel a végén. Elvileg Charlie nem biztos, hogy meghalt (azon a berobbant kis ablakon ki is úszhatott ha kiakart). Na majd meglátjuk....
-
Troy.
addikt
Nagyon jó kis évad záró volt.
-
Arnold2
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én abból a gondolatból indultam ki,hogy Charlie mindenképp meg fog halni.
Ha Des nem lett volna akkor az ő utolsó hete sem lett volna. Sztem tisztában van/volt azzal,hogy: a, mindenképp meghal. b, egy teher lenne Des nyakán, aki nem engedné (egy jó darabig) hogy meghaljon c, ha kitúdódna egy újjabb gubanc lenne a többi túlélőnek.
így amit tudott azt lezárt. írt egy szép ''búcsú''levelet Clairenek és a maga múdján elbúcsúzott Hugotól. S ezért írtam azt amit kiemeltél.
Értem hogy miért írtad hogy életszerű. De bár nem ugyan az a két téma (bár a végkimenet ugyan az),de az eutanáziához hasonlítanám a dolgot. Mind a két esetben a szenvedés és a másoknak okozott kellemetlenség/szenvedés lerövidítése,megszüntetése a cél.
Bár nem értek egyet a kegyes halállal és magamban elhatároztam hogy HA... akkor én a végsökig küzdök,de hál' Istennek nem kerültem olyan szituációba,így csak az érem egyik oldalát látom és alkothatok véleményt.
Remélem valamilyen szinten érthető és értelmes volt amiket leírtam.
Ha nem akkor várom a kirtikát és újab sor kiragadásokat
-
mv
aktív tag
Csapi007, Szepi79, örülök, hogy tetszett az elméletem, remélem, tetszeni fog a többi is!

Mi a véleményetek a jófiúk vs rosszfiúk témáról? Ha Ben és cserkészcsapata a jók, akkor kik a rosszak? Mit értett Ben az alatt, hogy ha Jack nem adja át a műholdas telót, az a vég kezdete?
Érdekes a megváltozott erőegyensúly a túlélők és Others-ék között. Ben fogságba esett, elvesztette a parton Ryan-en és Tom-on (Mr Friendly) kívül 8 legjobb emberét, Mikhail-nak is vége (sérülten, palack nélkül, gránáttal a kezében vigyorog befelé az ablakon, mikor felrobban a gránát, meglepne, ha visszatérne), a három évad alatt Others-ék sok embert, bunkert, tengeralattjárót, felszerelést veszítettek.
A szigetre érkező ''mentőcsapatról'' (not Penny's boat) is annyit fogunk megtudni, mint Othersékről az első két évadban, marha titokzatosak lesznek és jó sokat gonoszkodnak majd.
A közös ellenség miatt a partiak és Othersék majd kényszerű szövetséget kötnek.
Kik lehetnek a hajón? Lehetnek Dharmások, Paik vagy Widmore papa emberei, esetleg akikire nem is gondolnánk. Szerintetek?
[Szerkesztve] -
RexpecT
addikt
Ez a befejezés nagyot ütött Nagyon Nagyot
!Csatlakozok ahoz a csoporthoz akik azt mondják, hogy Ben volt a koporsóban. -
Csapi007
veterán
Hello
A Shrekben a kandúr angol hangja a szemkötős csókáé a Lostból? -
szepi79
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Lock meg kemény volt, ahhoz képest, hogy az apját nem akarta megölni, aki kidobta az emeletről, meg ellopta a veséjét, ez a csajt (bár nem jó bige ) simán megöli
naná, pszichológia... a faterjával szembesülve lock visszavedlett olyan kis gyámoltalan kisfiúcskává. ezzel szemben a csajnál nem voltak gátlásai... -
Arnold2
őstag
Véleményem szerint ez nem teljesen igaz.
Desmond azt látta,hogy ahogy Charlie kikapcsolja a cuccot és megfullad.Ennyi.
Szerintem is kijöhetett volna,de nem utalt arra semmi, hogy ha kijön nem hal meg legközelebb máshogy. így inkább beletörődött a sorsába és végül is ezt a halálnemet választotta.
Szerintem a helikopter akkor is eljött volna ha Charls kijött volna a kis teremből. -
lesaux
veterán
Meg nemértem pl charlie mia pöcsnek magára zárta az ajtót mikor még simán ki tudott volna ugrani
Mert ha nem hal meg, akkor másképp alakul a jövő. Des látomása szerint csak akkor jön a heli, ha Charlie meghal. -
Woodslave
félisten
válasz
szepi79
üzenetére
Azért kellett, mert Des látta a csaját a monitoron, aztán biztos nem zárta volna be az ajtót, Charlie meg akart menteni.
Lock meg kemény volt, ahhoz képest, hogy az apját nem akarta megölni, aki kidobta az emeletről, meg ellopta a veséjét, ez a csajt (bár nem jó bige
) simán megöli
Mondjuk ő már tudja amit mi nem -
szepi79
őstag
nemtudom de mivan ha a vége nem is a jövő hanem a mult?
az a mondat jacktől, hogy nézze meg fenn az apját, nekem is betett értelmezésügyileg, de attól még az a jövő volt. elvégre jack arról beszél, hogy nem kellett volna elmenniük a szigetről, emg hogy vissza kéne menni, ezen kivül nem is ismerte kate-et a sziget előtt.
Meg nemértem pl charlie mia pöcsnek magára zárta az ajtót mikor még simán ki tudott volna ugrani és Desmond-al bezárták volna kivűlről
ezt én se értettem. meg azt se, hogy az a félszemú csávó mitől halhatatlan. fogadjunk még a robbanás után is visszatér a fél feje a negyedik szériában bosszút állni.
[Szerkesztve] -
Spoiler!
nemtudom de mivan ha a vége nem is a jövő hanem a mult?
Meg nemértem pl charlie mia pöcsnek magára zárta az ajtót mikor még simán ki tudott volna ugrani és Desmond-al bezárták volna kivűlről
-
Motion_Blur
félisten
SPOILER S03E22 & S03E23
Nagyon jó részek voltak, ismét visszatért a pörgés! Hurley
szépen berongyolt a partra 
Az, hogy a visszaemlékezések helyett már a jövőben megtörténő eseményekről is szó van...hááát nálam már eléggé a végét jelentené a sorozatnak. Charlie-t sajnálom, de így kellett lennie, teljesen pozitív karakter volt, főleg miután kitisztult. Csak Lock is halna már meg! Sokáig ő volt a kedvencem, de már teljesen meghülyült... az ejtőernyős csajért kár, jó bige volt
-
LOTR
addikt
spoiler
de az most miért meglepő, hogy a készítők így adtak meg egy választ, ezzel a zseniális összevágással, a fűrész 2ben volt hasonló, ha jól emlékszem, csak itt nagyobbat ''üt''
az meg, hogy az apját emlegeti, nem jelenti azt, hogy él az apja, persze azt sem, hogy halott
jack szerintem meg az miatt sírt, mert miatta halt meg az a valaki (ha nem is közvetlen), mert lehet tényleg nem kellett volna elmenniük a szigetről
amúgy azt gondolom találgatni is értelmetlen, mert úgyis máshogy lesz
-
lesaux
veterán
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
Jacknek szerintem senkivel nem volt olyan kapcsolata, ami miatt öngyilkosnak kéne lennie. Szerintem csak hiányzik neki a sziget, a maga gyógyító erejével és misztikumával, ami miatt John meg Ben se akart hazamenni. Egyszerűen nem találja a helyét, mondja is, hogy tévedett, hibát követett el, elkezdett repkedni, és reménykedik, hátha egyszer megint lezuhan a szigeten.
Viszont ha ez az utolsó rész tényleg a jelenben játszódik, már a sziget után, akkor miért mondja Jack, hogy hívják le az apját, és ha ő részegebb, akkor kirúghatják?
Valamint ha tényleg a jelenben játszódik a sztori, akkor a következő három évad 48 epizódjában már csak a visszaemlékezésekben lesznek újra a szigeten? -
mv
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Szerintem Ben volt a koporsóban.Őt tekintette Jack az utolsó esélyének, hogy visszajusson a szigetre.
A rész végén Ben a túlélők foglya, akár erőszakkal is elvihették a szigetről, ez elég ok lehet Bennek az öngyilkosságra. -
Woodslave
félisten
sztem meg Sawyerrel nem volt olyan kapcsolata, hogy a halála lenne az utolsó csepp a pohárban amiért öngyilkos akar lenni

bár eddig a pontig még 3 évadnyi rész van ha minden igaz
[Szerkesztve] -
-Nemtom-
őstag
válasz
Csapi007
üzenetére
SPOILER:
ezen én is gondolkodtam, és összehoztam a koporsóval is
szvsz Sawyer van a koporsóban, és aki aggódik Kate miatt, az Sawyer és Kate közös gyereke, akit a szigeten hoztak öszze. De Sawyer miután kijutottak a szigetről, otthagyta, ezért nem ment el Kate a temetésre...
ezzel lehet most nagy hülyeséget mondtam
-
Csapi007
veterán
Hello
SPOILER:
Megnéztem még egyszer hogy megértsem de csak még egy kéréds merült fel bennem? Ki fog aggódni Kate miatt hogy hol lehet?
(költői kérdés...)
Nagyon várom a következő évadot.
-
bobace
addikt
Oh my God ! This is amaizing! Te jó ég ekkora befejezést. A régi kedvenc Prison Break mehet a süllyesztőbe. Amit Lostéknál műveltek itt az évad második felében, meg ezzel a befejezéssel, azt nem lehet überelni, azt hittem nem birom ki ép ésszel. Egyedül ez a Kate-Jack téma a végén ez fura volt...Nem tudtam hovat tenni
-
lesaux
veterán
Hú, gyerekek, ez nagyon szar volt. Nem hittem volna, hogy ilyen szomorú befejezése lesz.

-
whitehand
senior tag
SPOILER
a koporsóban sztem olyan ember van akire nem is gondolnánk...
Mikhail pedig nagyon régota van a szigeten és mint emlitette a szigeten máshogy gyogyulnak...meglehet h a szemét is a szigeten vesztette el mert elég fércmunkának tünik...valamint az az ipse aki juliettel beszélt a szigeten kivül ö már akkor ugyan ugy nézett ki mikor ben kiskorában a szigetrekerült...sztem akinek megjelenik valaki azzal jakob probálja a kapcsolatot felvenni...lsd. ben, locke, jack, austin...és talán ezt értetet lockenál is ben h nincs még felkészülve -
LOTR
addikt
csak nem bírtátok ki
- nem csodálom
igazából szóhoz sem jutok, ez a befejezés így volt király, kaptunk 1 választ -szerintem, aztán majd kiderül- (elég fontos választ), de ez egy (?, vagy több) még sokkal fontosabb kérdést vetett fel
februártól jön a 4. széria 16 része, alig várom, a harmadik évad utolsó pár része nagyon magasra tette a mércét
szerintem ezzel az évaddal is besöpörnek pár díjat, habár még a heroest nem láttam végig, de más szerintem esélytelen
spoiler
és ki jelenik meg éppen akkor amikor senki sem számít rá .....
meg nem értem én ezt a mikhailt, utoljára a jason x című filmben láttam hasonlót
[Szerkesztve] -
X@b3e
addikt
SPOILER
Nem hinném, hogy Sawyer lenne a koporsóban, amikor megkérdik, h barát vagy családtag és Jack azt mondja, egyik sem... Sawyert azért csak barátnak mondaná. Inkább Ben tartozik ebbe a kategóriába.
Amikor a kocsiban nézi a cetlit, azt vmi jobb progival tuti ki lehetne kockázni...
Mod: ha egyáltalán az tényleg a jövő.. Mert ugye Desmond is végigélte még egyszer a múltat, lehet, hogy Jack most egy alternatív jövőt lát
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Nem hiszem el...átlag 20K-val csordogál a 22-es rész
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/fejvakaras.gif)
-
Arnold2
őstag
Nam olyan új a V3-as,nekem is feltünt. Bár utána meg ha jól láttam KRZR-je volt (jól mehet neki ha így váltogatja a mobilokat).
Nekem viszont még a legvégén sem esett le addig amíg:
SPOILER
azt nem mondta hogy vissza akar menni.Egész addig filoztam hogy honnan a rákból ismerhette Kate-t és a szigeten meg akkor miért nem ismerték fel egymást.Aztán jött a nagy felismerés. -
Tippcsi10
tag
SPOILER
az ujságot mutatták egy pillanara! valaki egy jobb technikával kikockázhatná ki volt rajta... -
Shodan
őstag
spoiler
Már a felétől lehetett tudni, hogy flashback jövő, nekem akkor ugrott be amikor megláttam jack mobilját.
. -
-Nemtom-
őstag
SPOILER:
a hulláról amugy annyit lehet tudni h. L.A. belvárosában halt meg, nem a szigeten... ezzel talán kicsit szűkül a kör...
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hooooool?? Vagy én maradtam le róla?
Más: Nekem kifejezetten tetszett a lezáró rész. Pont úgy hagyták abba hogy már ne akarjam tovább nézni ezt a sorozatot. Esetleg majd a jövőben mikor leadták a teljes 4. évadot akkor talán letöltöm vagy elolvasgatom a spoilerjeiteket,de hál' Istennek az ''Arnold'' befejezést alkalmazták. -
-Nemtom-
őstag
SPOILER:
az se biztos h. azok jövőképek voltak, azalapján amit a korházban mondott...
''Rendben, megmondom mi legyen. Szépen... lehívják ide az apámat! Hozzák ide most azonnal, és ha részegebb vagyok, mint ő, akkor kirúghat.''
+ lettem előzve... kellett nekem idézetet keresni
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
Sp
Ja még azt nem értem, hogy milrt mondja Jack a kollégájának, hogy hívja le az apját és ha részegedd mint ő akkor rugja ki..
-
Woodslave
félisten
Spoiler

Na ez durva, semmi nem derül ki, de elég jó részek. És hogy ezek nem flashek, az télleg üt, a végén lehidalta, hogy az Kate. Sztem tuti Sawyer várja otthon.
Charlie meg megcsinálhatta volna
Csak előbb fel kellett volna venni a búvárcuccot 
-
Yooha
aktív tag
Lehet, hogy a következő évadtól lesznek jövőbeli képek is?
Így lelőnek egy csomó poént. Pl Jack nem hal meg
-
Csapi007
veterán
SPOILER:
De Kate sem ment el, ezért szerintem Sawyer lehet az. -
Dashes
őstag
Ez a februári folytatás tényleg igaz?

SPOILER
A koporsóban szerintem Locke van, mástól nemigen kért volna bocsánatot Jack, esetleg Ben, de aztmondta őt meg fogja ölni. Majd kiderül.... -
Yooha
aktív tag
válasz 3028-ra
a tippem: Sawyer
[Szerkesztve] -
-Nemtom-
őstag
SPOILER:
engem az jobban érdekel h. ki lehet a koporsóban?
-
-Nemtom-
őstag
-
Csapi007
veterán
Hello
SPOILER:
Egy kis baki, Desmond az ajtón át jön amikor Charlie a medencéől jött.
És Hurley menti meg őket.
Sawyer nem ilyen, ez nem kelett volna...
Úristen azok az arcok a kórházban, beleillenének egy horrorfilmbe.
Simán kinyithatta volna, Charliet kilöki a víz majd visszazárja, nem?
A rádiódaótorony is Dharma bunker?
És akkor a másik helyszíni képek már a megmenekülés után vannak?
-
Yooha
aktív tag
Hát a vége elég érdekes lett!
Az spoiler, ha azt mondom, hogy valaki nfhibm? -
-Nemtom-
őstag
Lost S03E23 magyar felirat:
[link] -
Yooha
aktív tag
Megnéztem az utolsó előtti epizódot, de nem mondok róla semmit.
-
-Nemtom-
őstag
az első feléhez van már magyar felirat is

Lost s03e22
[link] -
joe69
senior tag
idei ev legjobb sorozata-remelem a heroes fanok nem haragudnak meg
-
LOTR
addikt
egyezzünk meg, hogy ma éjfélig nincs spoiler
oké?

mod
legyen inkább hajnali 2, előbb sajna nem tudom megnézni
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Hú ez az utolsó 2 rész aztán tényleg ütött, nagyon komoly volt.Bár néhány dolog még minidg zavaros , de majd este ha kijön a felirat jobban megértem.
-
nRu3
addikt
most ez a szezon ucso előti rész volt? után dupla lesz ha jól értem-,
hirtelen valaki emlékszik a számokra?
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
Érdemes megnézni az Answers című kiegészítő részt. Sokmindenre fény derül de sajna nincs hozzá magyar felirat. Egy cseppnyi angol tudással már élvezetes.
-
lesaux
veterán
Kate-et ki ne merjétek írni nekem! A többi mehet.

-
nRu3
addikt
Charliért nem lenne kár ha kiesne, inkább menjen visza a gyürük úrához nyalni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!Csatlakozok ahoz a csoporthoz akik azt mondják, hogy Ben volt a koporsóban.

) simán megöli