- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Lortech #3598 üzenetére
"Szerintem csak annak van baja a szinkronnal, aki nem látta eredetiben."
Szerintem pedig pont annak nincs baja a szinkronnal aki nem látta eredetiben. Az első jópár részt szinkronosan láttam nem volt vele bajom, aztán áttértem az eredetire és azóta már nem is bírom szinkronnal nézni annyira rossz az eredeti hangok után.
-
Dylen
senior tag
-
Lortech
addikt
Szerintem csak annak van baja a szinkronnal, aki nem látta eredetiben. Én az első két részt tv-n néztem és teljesen jó volt. Ma persze már nem vmi kellemes élmény. Csináltam olyat, hogy mikor a tv-n ment a rész, azt lenémítottam és bekapcsoltam hozzá az eredeti részt a gépen, és aztán elkezdtett csúszni a hang, egyik lassabb volt...
Talán a tv-s változat, de már nem emlékszem pontosan.
hoppá, bocs, Dylen voltam
Némánoda, itt szóltam hozzá! - Lortech
-
Armahun
addikt
Neten is csak heti 1 rész van, ill most pont szünet.
Látom a szinkronnal senki sincs kibékülve, belenéztem rtl-en hát egyenesen idegesített. -
Armahun
addikt
válasz
Blood Mage #3589 üzenetére
AXN-en nemsokára kezdik a 4. évadot.
-
t1
veterán
válasz
Blood Mage #3591 üzenetére
leszeded torrentben és kész, nem tudom miért jó TV-ben nézni, szinkron elég gyér illetve többa reklám mint maga a rész
-
1010
őstag
válasz
Blood Mage #3589 üzenetére
soha
-
Blood Mage
senior tag
Hi!
Valaki tudja hogy mikor folytattják a Lost-ot TV-n?? (nem akarom letölteni, csak TV-n nézném)
/Jó sz@r vége vót a 3.évadnak/ -
eastsider
nagyúr
Arra gondoltam, hogy amikor a többiek elfogták barátainkat, akkor Ben megmonfta Mikenak, hogy mlyen irányt kell tartania, hog "kijusson" a szigetről...
na ezt hallották az embereink is, és Des hajójával el tudták volna hagyni a szigetet nem?(igaz úgyemlékszem a hajó a többieknél van)
-
Pompi
nagyúr
válasz
Louloudaki #3584 üzenetére
Következő rész április 24-én, ajándék a névnapomra
-
Dylen
senior tag
válasz
Louloudaki #3584 üzenetére
Keressél, és ha találsz szólj nekem is!
...
Sajnos szünet van -
Louloudaki
aktív tag
tegnap vót lost, vagy ne keressek torrentet, mert tényleg 1 hó szünet van?
-
emery2
tag
Szerintetek, hogy lehetett életben az a nagy darab fickó akit Sawyer lelőtt ? Oké, hogy a sziget nem engedi meghalni az embereket, de azért mégis túlzás.... Ja és hogy a fenébe tud ingázni a "való világ" és a sziget között ?
-
néha
aktív tag
válasz
Louloudaki #3580 üzenetére
Ja valószínűleg vmi időzóna lehet a sziget és a külső Világ közt...!
-
Louloudaki
aktív tag
a sziget fijitől nem nagyon van messze, szal egy olyan kis ladikkal el lehet érni egész jó eséllyel.
sp
btw, tényleg van valami tér-idő anomália, mert amikor a hajóról kilőttek egy rakétát és a faraday gyerek rádión dumált a csajjal a hajón, a csaj mondta, hogy most ért oda a rakéta, viszont még nyoma sem volt a szigeten, csak x idővel később. meg mikor sayidék elmentek a helikopterrel, és jack odaszólt a hajóra, hogy megérkeztek-e már, akkor megdöbbent, hogy szintén x ideje elmentek, és mér nem értek oda még. meg sayidék is megkérdezték, hogy van az, hogy sokkal későbbi napszakban érték el a hajót, mint várható lett volna.
-
Dylen
senior tag
Ez a rész azoknak volt jó szerintem, akik minden héten a válaszokért sírnak, ebben aztán volt rendesen
(Bár már az előzők is jók voltak ilyen szempontból) Megtudtunk Michaelről jó sok mindent, engem még az érdekelt volna, hogyan érték el a szárazföldet azzal a ladikkal
-
Adrián29
aktív tag
SP
Hát ez a rész nem tetszett.Sőt ez az első rész amit untam.
Sayid nem tudom milyen jutalmat fog kapni amit művelt,nem gondoltam,hogy beköpi Michaelt.
Üdv! -
néha
aktív tag
Ahhh öcsém eszmélet állat a 4. évad!!!! olyan fordulatok vannak benne!!!!
naon fura csávó ez a ben->tiszta relytély!!! -
Jégkokó
veterán
Bár én sayid reakcióját nem nagyon értettem, hiszen segíteni ment oda nekik, hogy jóvátegye a bűneit.
-
RexpecT
addikt
Megint látszik, hogy mekkora. ez a sorozat.Minden rész egymásra épül.I love Lost
.
-
Jégkokó
veterán
Ez a rész nagyont ütött még az előzőhöz képest is. És elég jól összeállt a kép.
-
Yooha
aktív tag
Úgy emlékszem, hogy 1-2 résszel ezelőtt, amikor Desmond ide-oda ugrált az időben akkor volt Szenteste. De amikor Michael elmegy meglátogatni Walt-ot a nagyanyjánál, ott is ott a fa a szobában, látszik az ablakból. De ez a 2 dolog nem történhetett egyszerre! Vagy hamarabb állítanák fel a fát? Na mindegy, valószínű semmi jelentősége.
Tom nemi identitásának meg nem tudom milyen szerepe lehet. -
Dylen
senior tag
válasz
eastsider #3561 üzenetére
Spoiler
Szerintem is Ben emberei lövöldöztek, Ben csinálta ezt is, Alexet direkt el akarta választani Karltól és az anyjától is.
1010: tomot lelőtték ja, de amit most láttunk, az még előtte történt.
És azt hiszem a gyereket nem szándékosan vitték el, vagyis nem úgy hogy Claire beleegyezett volna, legalábbis ezt vettem ki a promóból. Mindenki fut összevissza, Hurley kezében van a gyerek Claire meg sehol, és menni kell.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Louloudaki #3558 üzenetére
sp
sztem a többiek, és azért, hogy Alexet "biztonságba" helyezze
-
t1
veterán
válasz
Louloudaki #3558 üzenetére
SP
Nem tudom, jaja nem volt halott
Tom meg homokos....beszarás -
Louloudaki
aktív tag
sp
alex még nem halt meg.
szerintem ben tudta, mi lesz. karlt utálta, meg ahogy ránézett indulás előtt, mikor tapizta a csajt, biztos tudta, mi lesz. én arra vagyok kivi, ki lődözött rájuk. lehet hogy odavittek a szigetre pár embert az előző részben, mikor nem volt ott a hajón a helikopter?
-
Dylen
senior tag
Jól látom, hogy van felirat?
[link] -
Dylen
senior tag
Szünet előtti utolsó rész
-
t1
veterán
Kijött a 8.rész.
Felirat még nincs -
Dylen
senior tag
Hali!
Emlékszik valaki valami olyanra, hogy Ana-Lucia származásáról szó esne a sorozatban?
Fontos lenne tudnom. Az egyik részben spanyolul beszél az anyjával, de nem rémlik, hogy konkrétan említve hogy honnan származik. Ha valaki emlékszik ilyen jelenetre ne tartsa magában!Köszi!
-
lesaux
veterán
Tényleg, Miles vagy melyik lassan már három hete áll kikötözve a pajtában, szájában egy kézigránáttal. Remélem, nem ugrott még ki az állkapcsa.
-
Ati007
őstag
válasz
parandroid #3541 üzenetére
hát kézigránát a kezében robbant de lehet hogy ezt is túlélte
-
Ati007
őstag
válasz
parandroid #3539 üzenetére
Mikhail felrobbant
onnan csak nem jön már vissza
-
parandroid
félisten
Egyébként az O6-nél engem jobban érdekel az, hogy akik kimaradtak az O6-ből, azok miért. A szigeten maradtak, vagy lesz még valami komolyabb mészárlás? Hiszen még a Hostiles is szabadon kószálnak, csak éppen Bent vesztették el. De pl Mikhail még ott van velük, és még mindig egy csomóan vannak, és senkinek fogalma sincs, hogy mit akarnak pontosan, vagy hogy kik ők egyáltalán.
p
-
Pompi
nagyúr
válasz
parandroid #3537 üzenetére
Igaz, de szerintem nem minden úgy történik ahogy akarják. Szvsz Ben se akar visszamenni, mégis visszakerül. Ettől függetlenül én sem gondolom, hogy Sawyer az.
-
RexpecT
addikt
Érdekes itt nem szerepel Aaron.
Mondjuk furcsa is lenne egy kicsit ha Sawyer kimaradna. -
MaciG
addikt
"Oceanic Sixnek " És mi van akkor ha sokkal többen is hazajutottak, csak ők nem akartak a nyilvánosság elé állni,stb. és ezért a világ azt hiszi hogy csak 6-an tértek vissza, de közben lehet sokkal többen csak ők fű allat
(ha már valaki felvetette akkor bocsi)
-
parandroid
félisten
válasz
Louloudaki #3523 üzenetére
Ez elég egyértelmű. Még a kora is stimmel kb. Komolyan meglepődnék, ha nem így lenne... Mondjuk az érdekes, hogy mi történt Claire-rel, de majd kiderül.
p
-
lesaux
veterán
válasz
Louloudaki #3523 üzenetére
A kisebbik fiam is tejfölszőke, pedig mindketten barnák vagyunk.
Oceanic Sixnek emlegetik őket a flashforwardokban. -
Louloudaki
aktív tag
sp
szerintem aaron claire gyereke, aki nem így gondolja, nézze meg, milyen szőke búrája van. kate barna hajú, sawyer sem tejfölszőke, szal nem hiszem, hogy egy ennyire szőke gyereket össze tudnának hozni.
btw, azt ti honnan tudjátok, hogy ebből a rakat túlélőből csak 6an jutnak ki?
-
lesaux
veterán
Bojler.
Végül is ha belegondolunk, az egész előző rész arra ment ki, hogy becsapjanak az írók, Jinnek ugyanis flashbackje volt, míg Sunnak a flashforwardját láttuk. Csak azt hittük, hogy ugyanaz a kettő. Miért volt ez jó? Nem volt jó, csak poén. Na, ebből gondoltam, hogy Kate-nek is lehet egy saját gyereke, elnevezi Aaronnak, alákeverik a húúúhaaa zenét, mi meg hetekig egy irányba nézünk.
Mondjuk ezt rögtön megcáfolja a következő link: következő link. -
Dylen
senior tag
Claire-nek Aaron nevű gyereke van. Csak nem nevezné el ugyanúgy a sajátját Kate is.
Ha Kate Sawyertől terhes, akkor kellett 9 hónap a kihordásra. Szerintem nem telt el annyi idő (+még néhány hónap), vagyis kb 1 év a kijutástól Kate tárgyalásáig.
Claire és Kate mikor a ruhákat teregetik beszélnek arról, hogy Kate nem szeretne e egyet, sőt még Kate meg is fogja Aront ha jól emlékszem.Ezután szerintem egyértelmű, hogy Kate Aaront vitte el.
-
lesaux
veterán
Arra egyébként nem emlékszem: miből is jöttünk rá, hogy Aaron nem Kate gyereke?
Az év verzióm:
Ott feküldtek Sawyerék összebújva az ágyban, Kate már ekkor terhes volt, de azt hazudta, hogy nem. Sawyer megörült, ki is lett dobva, ha nem akar apa lenni. Jack meg ugye érthető okokból látni se bírja a kicsit.
Hm? -
Yooha
aktív tag
A tv.com szerint Jin sírján az áll, hogy a 815-ös lezuhanásának napján halt meg. Ezek szerint az ő (akkori) halála is a fedősztori része. Mert gondolom Sun nem játsza el Hurley-nek, hogy Jin meghalt, miközben még él a szigeten!
Hja, és így megvan az "oceanic six"! Jack, Kate, Hurley, Sayid, Aaron, Sun
Vagy Aaron nem számít, mert még nem élt a zuhanáskor? -
Woodslave
félisten
úgy néz ki kicsit rámennek az akcióra
-
RexpecT
addikt
-
Jégkokó
veterán
Nagyon jó kis rész volt ez is, bár a legviccesebb az volt amikor meglátták michaelt ahogy takarított. De sztem tuti hogy segíteni fog nekik , mert ő nyitotta ki az ajtót meg figyelmeztette őket, hogy ne bízzanak a kapitányba.
-
thaler2
senior tag
Zseniálisan összevágták a múltat Jinnel, és a jövőt Sunnal...
-
Dylen
senior tag
SPoiler
Hát ez nekem sok volt. NEm vagyok képben.
Szerintem Aron nincs a hatban, hogy nézne már az ki. Nem utas volt. Azt gondoltam Jin a 6., de mikor megláttam a sírfeliratot...
Így szerintem Jin hal meg jövőhéten, de úgy kell tenni, mintha a zuhanáskor halt volna meg, nehogy kiderüljön milyen dolgok folytak a szigeten.szerk: nahát, Michael a 6.?!
szerk2: de akkor mi van Walttal?
-
1010
őstag
következő héten meghal valaki
az van az előzeteseben
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest