Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
Ne temessük még Locke-ot. Most, a jövőben, látuk a holttestét. Na bumm. Viszont azt nem látuk, hogy hogyan halt meg és hogyan jutott ki a szigetről. Részben erről fog szólni az 5. évad: flashback-ek formájában bemutatják a szigeten történt "rossz dolgokat" és azt ahogy a még élő (!) John sorra felkeresi az O6 tagjait (a főszál szerintem a külvilágban fog játszódni és a visszajutás megszervezése lesz az). Aztán persze lehet, hogy a 6. - egyben utolsó (!!!) - évadban tényleg "Jackpap" formában lesz jelen...

-
1010
őstag
a jegesmedvéket meg ott tarhatták a hideg maitt aztán
biztos az egyik medvebocs piszkálta kereket vagyműködésbe léptek a sziget erői és ő is odakerült -
RexpecT
addikt
SP
[link] -
Dylen
senior tag
SP
Én arra lennék kíváncsi, hogy Ben hogyan jutott a sivatagba onnan, ahol a kereket forgatta. És, hogy milyen összefüggés lehet e között és a sivatagban talált maci között

-
Én azt javaslom mindenkinek, hogy mielött pálcát tör a sorozat felett, vagy valamit ex catedra kijelent olvasgasson egy kicsit a
LOST.HU-n
vagy a
LOSTSPOILERS.ORG-onaz előbbin tök jó teóriákat olvasni, az utóbbin meg tisztázható a "sörözzünk egyet és találjuk ki a több milliós sorozatunk végét" elgondolás...

-
Pompi
nagyúr
válasz
alkonyfeny
üzenetére
Akkor lehet félreértesz. Pont ezaz, hogy nem egy besörözés alkalmával dől el, tehát nem azért forgattak 3 befejezést mert még nem volt eldőlve, hogy ki lesz benne végül, hanem azért, hogy még a stábot is megtévesszék vele és így ne tudodjon ki előre az igazi befejezés.
-
Jégkokó
veterán
Nekem is Lock az egyik kevenc karakterem a másik meg desmod. Bár sztem hülyeség, hogy kate szerint lock bolond, hiszen minden amit mondott valóravállt. Pl . hogy akik a hajón vannak azok nem megmenteni jöttek őket, hanem megölni. Bár azok közül se volt mindenki rossz. De azt nem értettem, hogy jack miért mondta lapidusnak, hogy reméli nem találkoznak többet. Hiszen ő hozta ki őket a szigetről, és segített nekik.
-
1010
őstag
-
bbazsy
őstag
SP
a végén a 'sailing 3000 miles...' (1:14:42) -nél csak nekem sok egy picit? az ugye tengeribe számolva ~5500km..
map -
Jégkokó
veterán
A helikopter lezuhanós jelenet egy kicsit tényleg hülyén volt megcsinálva. De ezen kívűl egy rendkívűl izgalmas évadzáró volt.
-
joshua7
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
SP ON
Főleg, h annak csináltak még két alternatív befejezést, miszerint Locke vagy Desmond fekszik benne.

SP OFF
Nekem annyira nem jött be ez a két rész, persze csak Lost-szinten. Ettől függetlenül nagyon jó volt ez az évad. Különösen ugye a 4x05 ütött durván.

-
bagyulajuve
addikt
sp
a legbénább a helikopter lezuhanása volt, ha már cgi, de hajó felrobbanása is igen gyengére sikeredett
-
törölt tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Egy menobb sorozatszinesz egy epizodjanak a fizujabol kijonne...
es akkor maris klasszisokal jobbak lennenek az amugy rendkivul jol megrendezett jelenetek. -
Dylen
senior tag
Spoiler
Na én is végigértem. Bloody hell

Hát nem volt rossz
Narnia krónikái befigyelt mikor beni átment azon a lyukon
Sawyer kiugrásánál kiakadtam... de megúszta, szó szerint
Többet nem is nagyon tudok mondani, úgyhogy see you in another year, brotha
KillHates: nem 123 perc volt, hanem 1 óra 23 perc

-
keIdor
titán
Fú ez a 13-14. rész... nem találok szavakat nagyon jó lett! Újra sok kérdés...
Micsoda Januárban jön csak az 5. évad?
Mi a túrót fogok én addig nézni? Se Prison Break se Lost... ejjj nem jó ez így. 
-
VladimirR
nagyúr
válasz
KillHates
üzenetére
eppen ezaz, hogy a lost elvileg egy high-profile sorozat
ebbe persze a kormanykerekes szerkezet belefer, viszont ami gaz volt az a robbanas, a helikopterbol kinezegetes es annak becsapodasa - tisztara, mintha egy heroes-t lattam volna (na jo, annyira megsem volt gagyi) -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Jaj, hogy bírjuk ki addig.

-
123 perc volt reklámok és forgó LOST feliratok nélkül.
Ehh, egy kicsit sok spoiler-t olvastam engem sem ért váratlanul semmi.
A kerekes szigeteltüntető-szerkezet tényleg egy kicsit mókás volt, de a LOST nem a specális effektjeiről híres, hanem a paráztatásról. Azért nekem bejött. (bár lehet, hogy egyszerű lélek vagyok
) -
Jégkokó
veterán
Sztem ez a finálé nagyon oda*aszott, nagyon sok meglepő dolog volt benne sztem. És a végén volt rá nem is egyszer utalás, hogy ez itt most nem ért véget, csak mert eljöttek a szigetről. Nekem walt olyan furcsának tünt, az ugyan az a gyerek lehet mint aki az elején játszotta, vagy csak egy nagyon hasonló?
-
1010
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
január!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
bagyulajuve
addikt
januárban indul csak az 5. évad
amúgy sztem nem volt nagy durranás ez a rész bár a koporsós jelenet odab*szott de keményen -
eastsider
nagyúr
sp
én ettől az atomvillanástól meg a keréktekeréstől kiábrándultam teljesen
-
RexpecT
addikt
Van felirat.Magyar.

-
törölt tag
Most neztem meg a finalet , phew eleg gyorsan porogtek az esemenyek ,dehat mindezt belesuriteni 123percbe igysem semmi.
Spoilerezni most nem fogok , elobb nezze meg szepen mindenki.
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Éjjel 2:42 van, itt ülök egy gép elött szívok a Vistával (mert az ügfelem ragaszkodik hozzá) mire végzek addigra fog menni az ABC-n én meg beájulok az ágyba, és holnap már a fél ország megnézte mire én lekotorászom és megnézem..... Tessék sajnálni engemet, kéremszépen.

-
Már csak másfelet kell aludni .....

-
törölt tag
Szerintem csak azoknak nem tiszta akik kihagytak par epizodot ...Emlekszem amikor AXN-en volt az elso 2 evad marathon , vegig ultem/fekudtem/neztem/
es egybol egy csomo dolog letisztult akkor, amiket a kihagyott epizodok miatt homaly fedett. Gondolom lesz majd meg egy nagy 4evados Lost marathon. Szoval akinek nehez volt a kihagyasokkal megtalalni az osszefuggeseket az joesellyel meg bepotolhatja.(felteve ,h AXN raszanja a musoridot...) -
Pompi
nagyúr
Nem olvastam a topicot az elmúlt 3 rész óta. De fura, hogy ennyien értetlenkedtek a Jack, Claire és az apjuk körüli dolgokról, holott az egész, hogy ki kinek az apja és, hogy hogyan került az az apa a szigetre kiderült az előző évadokból rendesen.
-
attisx
addikt
válasz
üzenetére
"majus 29.-en jon a 2 oras finale"
Vagy talán 3 órás. Asszem' a lostspoilers.org-on írták, hogy újra leadják az e12-t is, kibővítve néhány kihagyott jelenettel...

Más:
Igazán nem értem azokat az embereket akik most kezdenek el fanyalogni, hogy fúj időutazás, meg teleportálás. Mikor már a második évadban - a füst megjelenése, suttogások, látomások - egyértelművé vált, ez nem egy szokványos Robinson Crusoe sztori lesz...
-
Emlékszik még valaki, hogy mit mondod Etónak az öcsikéje, mielőtt lebunkózta volna a füst? (Nem szó szerint): "Miből gondolod, hogy az öcséd vagyok?" Jó volna tudni, hogy micsoda veszi fel a szigeten lévők ismerőseinek az alakját és üzenget nekik.
Tehát nem biztos, hogy Jack apja, Jack apja, hanem csak a szigeti mumus. Bár, még az is lehet, hogy Jack üres koporsót vitt volna haza. -
Dylen
senior tag
válasz
Petya25
üzenetére
Claire csak úgy besétál az erdőbe és a gyereket ott hagyta, na ja persze,
A fickó, aki elhívta ezek szerint az ő és egyben Jack apja is? Hogy kerül ez ide....Hogy kerül ide? Te melyik sorozatot nézed?
A sziget pedig egyáltalán nem kicsi, kell vagy 2-3 nap mire hosszában bejárják. -
Dylen
senior tag
Na akkor most "időhúzó" vagy "mocskosbrutál jó" volt ez a rész?

Megnézzem-e most vagy jobb lesz majd a 3-at együtt?
-
Petya25
őstag
lehet spoiler....
Azon túl, hogy imádom a sorozatot, van pár dolog, ami megint felbosszantott.
Ezen az apró szigetem úgy tudnak a különböző csoportok mozogni, hogy egymásról nem is tudnak (vagy igen, de titkolják). Akár napokig is lehet vándorolni és mindig új helyekre érnek el vagy tévednek el.
Most éppen előkerült vagy 20 fegyveres, mintha ez a legtermészetesebb lenne. Lehet, hogy Ben jelzett nekik a tükörrel, de kétlem, hogy bárki 24 órában sasolná ezt a helyet a parancsra várva, sosem jártak itt. A múltkor a füst ki kellett volna csinálja az összes zsoldost, ennek ellenére egyik sérült meg csak.
Claire csak úgy besétál az erdőbe és a gyereket ott hagyta, na ja persze,
A fickó, aki elhívta ezek szerint az ő és egyben Jack apja is? Hogy kerül ez ide....
Sun a kártérítésből megvette az apja cégének nagyrészét, na ja persze, végül is ez amerika, a lehetőségek hazája....Kíváncsi vagyok Friderikusz vagy Fekete Pákó mikor kerül már elő, mert simán befér.
A nyúlós rétestészta és a gordiuszi-csomó kutya füle ehhez képes... -
TheReMiXeR
senior tag
mocskosbrutál jó volt ez a rész

-
1010
őstag
nem tudom szó nélkül hagyni jack vakbelét
kiszakadt a sebe ami nem is tüzve volt hanem varva
ez nagyon nevetséges és idióta dolog volt nemtudom egyáltalaán minek kellet bele tenni.komolytalan az egész,kíváncsi vagyok mikor emel meg valami nehezet.
sztem a következő részben kimit felkapja simán -
Na, úgy látszik a páros részekben nem fog történni semmi (mint ahogy ebben sem történt semmi különös) remélem ebből nem csinálnak tendenciát...
-
Woodslave
félisten
remélem lesz egy kronológiai sorrendben rendbe rakott kiadás is. Érdekes lenne

-
1010
őstag
ijuuj ami rész durva volt
de piszkosul el volt nyújtva hogy semmi ne történjen érdembenez csak egy idő huzó rész volt
és tényleg 1hét szünet lesz?

-
válasz
eastsider
üzenetére
Charles Withmore a szigeten volt és szerintem Ben vette át a helyét (pattintotta ki a buliból) Azt hiszem Withmore-é a Hanso alapítvány ami a Dharma kezdeményezést futatta, aztán odakerült Ben aki enyhén szólva flusztrált volt a faterjától majd a szigetlakók mellé állt és ezzel kispics@zta a Dharmásokat a szigetről. Ezért meg a hirig Withmore és Ben között.
-
válasz
Algieba
üzenetére
Tessék nézni a sorozatot rendesen; internetről letöltve, reklámok nélkül, ha megoldható egy évadot egyhuzamban
és akkor majd érteni tetszik a történéseket.
Szerintem a forgatókönyv írók vért pessentenek, hogy rendben legyen dramaturgiailag (de szép szó!) a sorozat. És meg kell mondani, nem találni rajta fogást, tényleg a rettenetes kavarás és zagyvaság ellenére minden rendben van. Szerintem nézd meg a kihagyott részeket és akkor rendben lesz a sztori. A LOST nem az a sorozat amit félbehagysz majd fél év kihagyással visszakapcsolódsz a történetbe. Akkor tényleg egy hagymázas hülyeség fog lejönni. Szegény nyugdíjas édesanyám sem érti most a 4-ik évadot, mert nem jött le neki, hogy most vannak "flash forward"-ok is.
Az életben máshogyan történnének az események, mint ebben a filmben, mégha lenne is egy ilyesmi sziget. Az civilizált emberek nem lövöldöznek le senki, még okkal sem, nem zúzzák be a koponyájukat kővel, viszont bizonyos diplomácia helyett az egyszerűbb megoldást választják, megfenyegetik a másikat ha szükségük van valamire. Tehát ami a tudósok elagyabugyálását illeti Neked van igazad, egy-két gyomros után megoldódna Faraday nyelve. Meg számukra is egyszerűbb lenne elmondani mindent, mivel már tényleg veszve minden. De akkor nem izgulnánk hétrő-hétre hogy mikorra derül már ki a számunkra egyértelmű igazság... -
Jégkokó
veterán
Szerintem meg egyre érdekesebbé kezd vállni a sorozat. Nekem vhogy az az érzésem, hogy a daniel meg a csaj igazábol nem rosszak és segíteni akarnak. Valahogy az eddigi részekből ez jött le nekem. Az igazi ellenség azok a zsoldos katonák, akik megfogják rohamozni megint a szigetet.
-
SP!T
addikt
Nekem egyre jobban nem tetszik a sorozat. Oda voltam érte a 3. évad végéig, de szerintem idegesítően kezd kesze kusza ökörség lenni, de azért mindenképp élvezhető egy sorozat, tehát mindig megnézem.
Nem tudom emlékszetek-e rá, de Jack (és Claire) faterja (ezek vajon tesók?) már régóta császkál a szigeten. Jack csomószor látta besétálni a dzsungelbe még jóval régebben.
-
John lábai mitől bénultak le? Tudtommal a vese eltávolítása során fellépett hiba miatt lett béna. Vagy nem? Néhány részt kihagytam az előző szezonokból. És az anyja, nem egy lepukkant színésznőcske? És az apja, biztos, hogy az az ősz hajú fazon, akinek átpasszolta a veséjét?
Megnéztem az új részt, és valahogy az az érzésem, hogy a sorozat írói nagy kedvvel írják át a múltat... Plusz utálom, ha egy lerágott csontot dugnak a képembe, hogy nesze, John tényleg kiválasztott. Már rég felfogtam, hogy a fickó hajlamos az elszállásra, nem kell ráerősíteni még néhány múltbéli eseménnyel. Untam a múltját, láttam már belőle eleget. Mi jön még, láthatjuk Jacket is majd a bölcsőjében, amint az apja és Jacob ringatják, mert nem is az anyja az anyja, hanem Jacob.
Annyit kavarnak az idősíkokkal az írók, hogy kezdek begőzölni. Nem kell ennyi tökmagolás... Vagy, valaki még emlékszik pl. a koreai párocska múltjára, vagy akár az exnarkóséra? (Na, ennyit a szájbarágós karakter ábrázolásról, még a nevük sem jut eszembe.)Egyébként meg nem érdekel, hogy mit csinálnak a szigettel. Azt akarom látni, ahogy jól megszívatják a zsoldosokat és feltörlik velük a dzsungelt. Attól az idióta reménykedő mosolytól, ami rajta volt a szigetlakók fején.... Nem verték ki a két tudósból az igazságot??? Ekkora balfékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem fake.

és oda ez is jó 

Kimegyünk minden péntek hajnalban amerikába, és megnézzük ottan az ABC-n