- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika001
aktív tag
Én tuti nem bírnám kivárni hogy leadják mindet és úgy nézzem meg egybe, pedig jobb lenne úgy tényleg. Amikor még a 4 évad ment nem volt netem egyben kaptam meg az egészet vinyón, na azt kegyetlen jó volt úgy megnézni.
Áááá,de most meg hétről hétre várni, lehet inkább lefagyasztom magam mint Cartman -
Lacika001
aktív tag
válasz
parandroid #4453 üzenetére
A hidrogénbomba nem robbanhatott fel semmiképp se, csak a plutónium mag ami beindítja a magfúziót,az meg nem robban akkorát hogy eltakarítsa a szigetet szerintem, bár a radioaktivitás tényleg okozhat gondot..
-
Lacika001
aktív tag
Nem semmi évadzáró volt, bár amikor megjelent az inverz lost felirat kicsit felment a vérnyomásom....Szemétség
Már rögtön a legeleje nagyon tetszett, és fekete-fehér ellentét ide vagy oda nekem nem úgy tűnt hogy az egyik a megtestesült gonosz a másik meg a jó.
úgy az egész részből szerintem nem sok mindent lehet kiemelni,mert végig ugyanazon a színvonalon ment (kurva jó volt)
A végén mégis nagyot ütött ami a "lábban" történt.pl amit Locke mondott:"fogalmad sincs arról, hogy miken mentem keresztül, hogy itt lehessek." Remélem a 6.ik évadban bemutatják majd mit piszkoskodott, hogy manipulálta az embereket stb stb hogy "itt lehessen"
ja és szerintem a Ben-es jelenet volt a legjobb:
Jacob:"Mi lenne veled? Ben:"Nos..."(akkor agyonszúrlak köcsög)
Julietet én is sajnálom, de ha felrobbant a plutónium akkor a robbanásban nem csak neki kellene meghalnia, esetleg az viszi le a szobor tetejét is?Én is szeretném újranézni az egészet, de az első három évad sajna nics meg, nem tudjátok esetleg honnan lehetne leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest