- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
KillHates
üzenetére
Én szerettem mindkettőt.
A BSG-re talán jobban rá voltam kattanva így, hogy az első 3 évadot, és a 4. első felé ~2 hét alatt néztem végig DVD-ről, majd a 4.2-t folyamatában 720-as HDTV-ből, ahogy adták a csatornánál, a Lost-ból az első évadot pedig még szinkronosan néztem a TV-ben, és utána álltam át az eredeti nyelvű 720-as HDTV-s részekre, mert ott hamarabb jött a 2. évad. (És akkortájtól kezdve már amúgy sem néztem többé TV-t).
A Lost befejezése szerintem nagyon gyenge. Szánalmasnak azért nem nevezném, de messze nem olyan horderejű, mint vártam. Néha kezdtem már kicsit unni a 3-4. évad alatt, hogy hova fokozzák még a dolgokat, miközben rendszeresen a hátuk mögött hagyják a nyitott kérdéseket, de néztem, és vártam az új részeket, mert végig bíztam bennük, hogy a végére minden értelmet nyer, és ilyen formában minél több nyitott kérdést hagytak, annál magvasabb kifejlet lebegett a szemem előtt. (Olyan igazi "húbazmeg", "jahogy, jaaa...", stb...) Azt hittem, hogy az 5. évad újbóli kikacsintgatása is azért kell, hogy összefonja majd az előzményeket, de valahogy nagyon nem ez sült ki. Inkább olyan, mint ha eltört volna a bicskájuk, ezért az 5. évadban kidobtak volna mindent, és felépítettek egy egyszerűbb, de befejezhető szálat.
A BSG-ben is voltak hullámvölgyek a 3. évad tájékán, de ennek ellenére folyamatosan lekötött, és nem bírtam letenni, míg el nem fogyasztottam minden leadott részt, és epekedve vártam a soron következő 4.2-es részeket. A befejezés itt sem lőtt túl az elvárásaimon, és szárnyalta túl az álmaimat, mint azt vártam, de hozta a kötelezőt. Nagyon kicsit összezsúfoltnak tűnt az utolsó hosszú-rész (ilyen esetekben nem értem, miért kell mindent a legvégsőkig nyújtani, és megpróbálni fokozni még egy kicsit az izgalmat, 4 év után szerintem nem 1-2 héten múlik már ez...), de legalább helyretette a legtöbb dolgot, és egy elfogadható lezárást adott a mesének. Sőt, a kibővített Blu-Ray verziós évadzárót még nem is láttam, illetve volt ugye azóta a The Plan, ami még finomított kicsit a dolgokon. Bár hogy őszintén megvalljam, nekem kicsit elnagyoltnak tűnt a Cylonok "nagy terve" (ide valami sokkal áthatóbb és mélyebben rétegzett dolgot képzeltem), de magában a filmben voltak hiánypótló jelenetek...
-
pethYeti
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
Te is mást vártál befejezésnek és én is. Mást is kaptunk, én úgy érzem sokkal többet te pont fordítva. És ez a szép benne, hogy beszéd témát ad. A Prison Break lezárása ehhez képest egy nagy kalap... Ott minden le volt zárva. És már szinte senki se emlékszik rá. A LOST-ról pedig évek múltán is lehet beszélgetni, akár újra nézni, ás bizonyos jelenetek mellé + tartalmat képzelni!
-
-
Dylen
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Nekem. Régebben szívesen megcsapkodtam volna szívlapáttal.
Közben egyébként rájöttem mi volt Aaronnal, Kate odaadta a nagyinak, valahogy ez a rész kiesett.
Lehet én is maratonba kezdek, de sajnos ennyi izgalom után az első évadok unalmasak. Egyszer megnéztem az elsőt és a másodikat, de legtöbbször csak háttérzajként szólt a gépen. -
-
keIdor
titán
válasz
KillHates
üzenetére
Hát... legalább valamelyik állomás lenne rajta, de ez így tényleg nem az igazi, bár elfogadnám, sőt pénzt is adnék érte, csak lehetne ez sokkal jobb is...
Jégkokó: Felét nem értem, amit leírtál... igen nem egy időben készültek az állomások bemutató videói. A láng, tükörország, nyíl, pálca pl. már 1977-ben is létezett, az Orchidea, Hattyú meg akkor épült.
-
mv
aktív tag
válasz
KillHates
üzenetére
SPOILER alert!
Az nem hidrogén bomba volt, "csak" a fúzió beindításához szükséges plutónium bomba. Ha jól emlékszem Sayid mondta is, hogy a plutónium mag is bőven elég lesz a célra. Egy plutónium bombát azért nagyobbnak képzeltem el.
És megint ugyanaz a befejezés, mint a második évad fináléjában. Fehér fény+Lost felirat. Hogy mi is történt? A válasz januárig várat magára.
Julit és Sawyert sajnálom, szvsz a legjobb szereplőpáros a sorozatban.
Amúgy lehet, hogy én értettem félre valamit, de nem úgy volt eddig, hogy Jack apja Jakob?
-
keIdor
titán
válasz
KillHates
üzenetére
Addig is érdemes megnézni ezt az Oceanic Six összefoglalót, állítólag jó lett! Én most kezdem el mindjárt.
Holnap meg Prison Break, igaz, már elég gyenge, de most már befejezem, még pár rész és lezárul! Meg még hátra van 3 Fringe rész is, amit még nem néztem meg, csak kibírom csütörtökig.
-
Zoli1222
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont az a robbanoszerkezet amit Juliet csapkodott, nagyon pici volt, nem nagyobb mint egy apo 2. vh-s bomba... szoval fene tudja 
) 20 perc plusz lesz. Nem hinném, hogy ez sok vizet zavarna sajnos...

Az nem lenne kicsi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)