- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
na végre beértem a végét
Nem hiszem hogy spoiler...
Hát nem tudom, valahogy kusza nekem az egész. Nem igazán vágom mi a jelentősége az alternatív idősíknak, azon kívül hogy az időt húzza. Meg a végső magyarázatra is nagyon kíváncsi vagyok. Ördög - angyal párharc pár szerencsétlen lélekkel? Annyi már a túlvilági dolog benne, hogy "normális" vonalra már nem nagyon lehet visszaterelni a dolgot...
-
eastsider
nagyúr
nem rossz..
csak kicsit olyan, mintha minden részt követően találnák, hogy most "na mi lesz a következő részben?" ilyen izé... nem az az évadra előre meggondolt(nak látszó) minden részletre figyelő valami.. komolya, mintha most találnák ki az egészet kicsit olyan feeling.. nekem ez picit már túl sci fi
az egész fiktív Dharma dolog annyira hihetetlenül jó volt.. a youtubra felkerült fanvideók stb..amúgy figyeltétek a Black Rock kapitányának nevét? Hanso...
-
HaliAdi
tag
Elég érdekesen hozták össze a dolgokat sztem.
Ez a fekete füst nekem nagyon fura.Ilyen gépi hang hallatszik mikor mozog, aztán a Ben tudta régen előhívni, amikor akarta, most meg a füstből ember lett
Ezt még fel is fognám, ha Lock testében éledt volna újjá, de mégse. Hanem egy másikban, ami csak hasonlít rá..., hogy azt honnan növeszthette azt nem tom, mért nem volt jó neki a régi ? -
mv
aktív tag
válasz
eastsider #4988 üzenetére
Van benne valami. Nem az a Lost, de ez nem jelenti azt hogy jobb vagy rosszabb lenne. Más a hangulata, ez kétségtelen. Itt már főleg a szálak elvarrására koncentrálnak.
Misztikum tekintetében az első két évad volt a legjobb. Hangulat szempontjából viszont a legjobbnak az előző évad Dharmás részeit tartom.
--
KillHates: Szerintem az a repülő már nem megy sehova. -
eastsider
nagyúr
amúgy nektek mi a véleményetek erről az évadról?
szerintem ez már nem az a lost, mint amit az előző évadokban kaphattunk.. nincs az a misztikum az egész felett...persze tetszik ez is, de azért mégiscsak jobbak voltak az előző évadok..
-
mv
aktív tag
válasz
HaliAdi #4979 üzenetére
1867-ben lehetett mondjuk 30 éves. Richard barátunk kb 170 éves.
--
Keldor papa: jónak tűnik a térkép, de a hajót nem jelöli. A többi térképen a Dark Territory, sziget belső része felé néző felén ábrázolják.(#4983): ami a lényeg, a szobor és a BR helyzete a legtöbb térképen megegyezik.
-
Dylen
senior tag
És erről mit gondoltok? Túl szabályosan helyezkednek el az állomások. Pedig elvileg Radzinsky rajzolta.
-
mv
aktív tag
A neten található Sziget térképek alapján (pl.: itt) nem stimmel a Black Rock helyzete. A Szobor a nyugati parton van, a hajó pedig a keleti part közelében. Nehéz elhinni, hogy a szökőár áttette volna a hajót a sziget másik felére.
Szerintem a készítők elcseszték.
Más: emlékeztek "Ádám és Éva" csontvázára az első évadből? Fekete és fehér köveket találtak mellettük. Lehet, hogy később lesz még jelentősége.
Azt vártam, hogy Richard idősebb. Többet kihozhattak volna a történetéből. Szívesen láttam volna mondjuk a szobor építésénél 1000 évvel ezelőtt.
-
mv
aktív tag
Nem tört ketté. A Lostpedián vannak róla képek. Eléggé egyben van.
-
Dylen
senior tag
Én azt nem értem, hogy törhet össze egy fahajó egy 20 m magas kőszobrot, úgy hogy épségben marad
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
Spoiler
Nekem még Ben nagyon gyanús. Kicsit elhallgatot mostanság, bár tény, volt egy rész, ami róla szólt, de túlságosan meghúzza ott magát a sarokban.
-
HaliAdi
tag
Hány rész lesz utolsó évadban?
-
-XadAnuX+
őstag
Na végre pár dologra választ kaptam, erre 6 évadot kellett várnom
Jól lenne még vagy 50 évad, ilyen izgalmas részekkel.
Nem gondoltam volna, hogy Richard ilyen romantikus figuraÜdv!
-
attisx
addikt
Nem haltak meg, és nincsenek a Pokolban (még
). Az a duma csak a szokásos feketeruhás manipuláció volt. Mindig mindenkinek azt mondja, azt mutatja, amit hallani, láni akar, illetve, amitől a legjobban fél. Egy 19. századi, mélyen vallásos, bűnbocsánatért, megváltásért fohászkodó embert pontosan azzal lehet a legjobban befolyásolni, ha elhitetjük vele, hogy a Pokolban van. Először fekete füst alakjában (ami egyébként még a mi 21. századi eszünkkel is felfoghatatlan lenne) parádézik neki egy kicsit, legyilkol mindenkit, majd megjelenik előtte a halott felesége képében (emlékezzünk csak vissza, ugyan ezt eljátszotta Ben-el a halott lánya bőrébe bújva, vagy éppen Claire-el Christian-ként), akit ezek után a füst elragad, és végül jön aktuális emberi alakjában és azt mondja: "Vazze, meghaltál és a pokolban vagy. De van ám még egy kiút, bla, bla, bla...".
-
doc
nagyúr
sehol senki?
kivancsi vagyok mit gondoltok errol a pokol-temarol. valoban halott lenne mindenki? vegul is elkepzelheto, foleg hogy ott volt ugye ket repuloszerencsetlenseg. viszont a sziget kell hog letezzen fizikailag, ott van widmore es a dharma, azok nem mehettek egy nemletezo helyre...meg erdekes hogy a 'fekete ruhas' szo szerint ugyanazt mondta Richardnak, talan meg a tor is ugyanaz volt, mint a japan csavo (szurja sziven meg mielott megszolal, meh nagyon meggyozo tud lenni)
-
doc
nagyúr
elegge hubazzeg kategorias
-
Leeza
tag
Hmm, jó kis részecske volt, nem mondom...
-
mv
aktív tag
Beszéljünk róla, vagy még a hatása alatt vagytok?
-
Buldozer99
senior tag
gyerekek, ez a rész vmi óriási volt
-
keIdor
titán
Huh, ennyi választ, anyám!
-
mv
aktív tag
Azt hiszem, hogy ez volt az a rész, amire már sokan vártunk...
-
Buldozer99
senior tag
Mennyire jó lesz az évad 2. fele ? "" jelbe
DarkUFO forrásai még az évad elején pontozták az epizódokat a 6×09-ig azok alapján, amiket tudtak a részekről. (forgatókönyv vagy látták őket stb..) Most már a 6×16-ig is megvannak az összesített pontok (10-es skálán), úgyhogy ki is írom őket:
6×01/02 – LAX: 9.00
6×03 – What Kate Does: 6.70
6×04 – The Substitute: 9.10
6×05 – Lighthouse: 8.75
6×06 – Sundown: 8.40
6×07 – Dr. Linus: 9.25
6×08 – Recon: 7.10
6×09 – Ab Aeterno: 9.60
6×10 – The Package: 8.70
6×11 – Happily Ever After: 7.20
6×12 – Everybody Loves Hugo: 9.10
6×13 – The Last Recruit: 6.50
6×14 – The Candidate: 9.30
6×15 – Across The Sea: 8.80
6×16 – What They Died For: 7.80Amint látjátok, a következő rész (6×09 – Ab Aeterno) DarkUFO forrásai szerint az évad legjobbja. (a finálét leszámítva, ami még meg sincs teljesen írva, tehát nem pontozták) Egyébként nehogy ezek alapján azt higgyétek, hogy rossz lesz az évad második fele, mert sokan csupán a forgatókönyv alapján pontoznak, és lássuk be, hogy a színészi alakítás és Michael Giacchino zenéje nagyon sokat hozzáad a részekhez. Na, majd meglátjuk, mi lesz belőle.
forrás: LOSTSPOILERSHUN.WORDPRESS.COM
-
attisx
addikt
Szerintem meg lassan elkezdhetjük összeszámolni, hogy a női főszereplők közül, ki nem volt még meg Sawyernek...
-
mv
aktív tag
Sayiddal tényleg nem stimmel valami, nem nagyon zavarta volna, ha Claire elvágja Kate torkát.
Kiderült végre, hogy Widmore és Locke nem lesznek barátok.
Lehet, hogy félreértettem, de Locke az Ajirás géppel akar elmenni a szigetről? Merész elképzelés.
Mi a véleményetek az alternatív részekről? Engem személy szerint nem nagyon érdekelnek és zavar, hogy kevesebb idő jut a szigeti eseményekre.
-
keIdor
titán
Nekem tetszett ez a rész is, ha minden igaz, akkor a 9.-től kezdenek majd jönni rendesen a válaszok. (ezt olvastam)
Nem tudom, hogy Claire tényleg megbánta, amit tett (ill. próbált) mert szemmel láthatóan nem stimmel vele valami... se Sayid-al.Grechen az elején befigyelt.
-
Mi van gyerekek? Withmore bácsi elvitte a nyelveteket?
-
Jaj! Gecc, már alig várom, hogy hazaérjek!!!
-
mv
aktív tag
Az évad eddigi legjobb része!! A befejezés...
--
KillHates: múlt héten végeztem a BSG utolsó évadával. Nagyon szép befejezést kapott a történet. Egy szavunk sem lehetne, ha így búcsúzhatnánk a Losttól. -
Petya25
őstag
A 6. rész nem volt rossz, remélem hasonlóan pörögnek a dolgok a továbbiakban is.
-
Dylen
senior tag
valaki árulja el lécci, hogy most akkor melyik időben vagyunk? a templom még áll, de a swan már felrobbant? kicsit össze vagyok zavarodva, mint Claire
-
Dylen
senior tag
spoiler
Na, elsőre nem tartottam olyan jónak a legutóbbi részt, mert valami nagyon nagy durranásra számítottam, de így második nézésre elég jó. A legjobban Keamy felbukkanása tetszett, ahogy azokkal a hideg kék szemeivel nézet és mosolygott... lenyűgöző volt, egészen ördögi
-
attisx
addikt
Jaja, Karit nagyon vágja a témát. Egyébként erről a teóriáról nekem egyből a Supernatural jelenleg futó 5. évada ugrott be. Ott is Lucifer kiszabadulása, és az apokalipszis a főszál. És az egészben a legnagyobb poén, hogy ugyanaz a színész alakítja Lucifer 1.0-ás porhüvelyét, mint aki a Lostban Jacobot. A fickó nem kicsit lehet már képben világvége témakörben...
-
keIdor
titán
Ez se semmi elmélet:
Állandó vita van itt arról, hogy ilyen meg olyan szar, meg hogy Lindelofék "kockadobással" írják ezt a végeláthatatlan baromságot. Hát, aki így gondolja, lelke rajta. Szó szerint... ; )
Azt hiszem, a DHARMA hülye hippijeit, és a ránézésre is közveszélyes elmebeteg Radzinsky eltökéltségét (de talán még Alpert érthetetlen beleegyezését a bombarobbantásba is) pillanatok alatt újra fogjuk értelmezni! NEM spoiler, de csak az olvasson tovább, aki bízik benne, hogy másképp lesz. (hehe, mihez képest, nemde?) : )
1, a Sziget a Sátán 1000 éves fogságának helye, ahol Locke apja szerint "nagy a forróság" (és még Isten se látja).
2, "Jacob" őrzi a bukott angyalt, odavisz egy csomó embert is, akik segítenek neki ebben (közös érdek...), közben próbálja bebizonyítani a fogolynak, hogy az emberekben létezik eredendő jóság, érdemesek az életre.
3, a DHARMA sem szórakozni jött pont ide - kerítéssel védve magát a MEGKÍSÉRTÉS ellen -, mint tudjuk, Valenzetti 6 állandóját megváltoztatva meg akarták menteni az emberiséget a világvégétől. Hogyan? Úgy, hogy "sose teljen le" az ezer esztendő! A helybelieknek ez nem tetszett, ők jobban bíztak Jacobban mint a technikában: az állandó konfliktus adott volt.
4, Changék kísérleteztek az idővel: létre akartak hozni egy állomást (ám Jackék pont a terv közepébe szartak...), de végül sikerült nekik: a Hattyú állomás mélyén 108 percenként kisütötték azt az energiát, ami miatt a Sziget helyi ideje "nem múlt".
- Mire jó ez?
- Megmenteni a világot!
A Megkísértés (fertőzés) ellen egy reményeik szerint hatásos vakcinát használtak.5, végül a már alaposan "megdolgozott" (hitében megingatott) Locke-nak hála, az állomás megsemmisült, és az óra újra ketyegni kezdett a Sátánnak. Mire Faraday a Szigetre ért, a késés már csak 31 perc volt.
6, végül a Fenevad egy kolosszálisan trükkös időhurkos átveréssel, majd Ben félrevezetésével kiiktatta a szabadulását gátló utolsó tényezőt is: most pedig készül a Visszatérésre...
És hogy miképpen jön ez össze az ALT vonallal? Remekül! Legközelebb?
-
attisx
addikt
Egy kis érdekesség, amit épp most találtam a hivatalos magyar Lost fórumon:
313 LITTLETON (hiányzik a babája: a fondorlatos sátán elszakította tőle...)
15 FORD (haza akar menni)
16 JARRAH (hiányzik a halott szerelme)
117 LINUS (kilóra megvette a fenevad, a halott lánya képében)
104 LEWIS (Charlotte nem lett eltemetve, eltűnt Faraday elől az ugrásnál = könnyű préda)
101 FARADAY (aki a bomba felrobbantása előtti kapkodásban alighanem szintén nem lett eltemetve, és ha a sátán feltámasztaná, tuti követné Charlotte szép szemeit a víz alá is)Tessék csak összeadni a számokat...
-
Fortissimus
őstag
a latogatok is szeretik a lost-ot
[link]
-
Így igaz; tegnap totál kómás voltam, a múltkori tingli-tangli rész után rezgett a léc, hogy majd ma nézem meg, de rávettem magam. Aztán meg nem bírtam aludni, és kellett egy kicsit Bioshock2-znöm. Gondolhatjátok ezek után milyen baromságokat álmodtam
Big Daddy kergeti a Kate-et a dzsungelben
-
keIdor
titán
Ez volt az évad legjobb része! Ismét úgy izgultam, mint az 5. évad közben végre!
Alakulóban valami kurva nagy!Spoiler: Charles Widmore mondta is, hogy hatalmas háború következik. Úgy tűnik elkezdődött.
-
plus44
veterán
Mint csendes megfigyelő itt szakadok rajtatok.
Ezek a spoilerek...nagyon készen vagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest