- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BalaNce87
addikt
Ez a baj, hogy az utsó évadból ez az agyalás hiányzott. Átment ilyen dolgokba, hogy Sayid feléledt stb. Ha ahhoz hasonlítom, amikor a második évadban elkezdett kiderülni egy-két összefüggés, akkor ez sehol nincs!
És megmondom őszintén, azon kívül, hogy megható a vége (szerintem sokszor volt a sorozatban ilyen megható rész), azon kívül nem igazán elégíti ki az embernek a sorozattal kapcsolatos elvárásait. Mintha csak szükségből zárták volna le. Teljesen elvont hülyeség lett. Ez a létrehozok egy ideális helyet, ahol újra egymásra találhatunk. Miért kéne??? És ha ismerték egymást előtte is, akkor miért kellett újra megismerkedniük? Na mindegy
Kérdem én, hogy akkor miért hitették el velem, hogy az atom felrobbant és amiatt jött létre? Mert ugye 5. vége az volt, hogy Juliet ütögeti az atomot a föld alatt. Szerintem mindenki azt hitte, hogy ez egy alternatív valóság a bomba miatt. De akkor ugyebár a szigeten mindenkinek halottnak kellene lennie...
-
doc
nagyúr
-
sghc_toma
senior tag
na, leirom en is, mit gondolok a befejezesrol..
igazabol pont azt kaptam, amit vartam: megmagyaraztak, hogy ez az alter valosag hol/hogyan kapcsolodik a tortentekhez.. nem vartam, es nem is szerettem volna, hogyha pontosan megmondjak, hogy mitol is volt a szigetnek 'magikus' ereje, mi volt a feny.. a Star Wars-ban sem magyarazzak meg, mi az Ero - megmondjak, hogy van, meg megmutatjak, hogy mit tud..
meg valami: en ezt az ALT dolgot ugy kepzelem el, mint valami almot; szoval nem teljesen a szereplok hoztak letre minden egyes reszletet, de az erzeseik, a veluk tortent dolgok befolyasoljak az ott tortenteket..
szoval en elegedett vagyok, es mostantol a BSG-nek osztoznia kell a Lost-tal a legjobb sorozat cimen -
Dylen
senior tag
Nem akkor kezdett el vérezni. Vagyis lehet hogy akkor, de nem az volt a lényege a dolognak, hogy pont akkor szúrták meg a másik síkon...
Az oldalán lévő szúrásról pedig volt szó, mikor felfedezte, megkérdezte az anyját, hogy mi az ott, és ő mondta neki, hogy vakbélműtétje volt.Sun is nézegette a sebét a fején, amit akkor szerzett, mikor Ben elől futott, de nem vérzett, amikor meglátta.
Szóval nem egyidőben történtek ezek a különböző síkokon, hanem mivel rövid volt az idő megmagyarázni, egymás után mutatták az összetartozó jeleneteket. -
doc
nagyúr
válasz
antikomcsi #5684 üzenetére
a koreai par az ALT-ban is mar egyutt volt
-
Logikát nem csak abban a részben kár keresni.
Amúgy Jin, és Sun már egymásra talált régen, még a sziget előtt. Nekik pl. miért kellett ez az egész? Költői kérdés
Meg ki talál ki magának olyat, hogy az apósa ki akarja nyiratni, és még bele is lő kedvesébe? Esetleg ha mazópisták.
-
doc
nagyúr
válasz
antikomcsi #5682 üzenetére
hogy miert eppen azt az idopontot valasztottak, arrol lehetne beszelni, magyarazatnak eleg jonak tunik az, hogy a gep lezuhanasa volt a legnagyobb fordulopont az eletukben, es ezert ott valtoztattak az ALT-on, de igazabol abban a reszben szerintem felesleges tul nagy logikat keresni
Egyébként örülök, hogy számotokra megnyugtató és kielégítő lett a sorozat vége.
szerintem tobben vagyunk azok, akik tobbet vartaknem sok hianyzik nekem ahhoz, hogy elegedett legyek, de azert kicsivel tobb magyarazat jo lett volna
-
Rendben, hogy nincs olyan, hogy idő, csak úgy lett volna ésszerű, ha úgy kerül oda, ahogy meghalt, és nem a valós sík évekkel korábbi állapotában.
Egyébként örülök, hogy számotokra megnyugtató és kielégítő lett a sorozat vége.
Mondhat bárki (szerző/szereplő) bármit, szerintem elbaszarintották a végét.
-
CocooN-z
őstag
Én még azt nem értem, hogy a Sideway's világban miért nem tudott Jack a műtétjéről? Vagy ahogy haladt előre az "időben"/"felébredésben" úgy jöttek elő ezek a dolgok? Az anyja miért tudott akkor róla? HAZUDOTT NEKI?
? és Eloise pl miért tudott mindenkiről? Desmond miért tudatosult mindkét világban mint valami mózes? Sun miért ilyedt meg locke-tól? (Füsti
) Mert kopasz? Kezdek énis begolyózni
ui: Nekem Desmond volt a kedvencem, sztem nagyon jól játszott benne, főleg mikor megjelenik a sorozatban, az ütős.
-
doc
nagyúr
válasz
antikomcsi #5671 üzenetére
De mikor haltak meg?
ezt sokukrol nem tudni, de nem is lenyegesHisz a templomos rész a záró részben dátum szerint nem lehetett a sziget után
christian erre is elmondja a valaszt: az ALT-ban nincs olyan fogalom hogy 'ido', igy mindegy hogy mikor kerul oda valaki, kvazi egyszerre elik meg ugyanazt -
CocooN-z
őstag
válasz
Woodslave #5676 üzenetére
Még az elején elhajózik JIN hogy "megmentse" Sun-t, annak érdekében hogy ne kerülhessen erkölcsi válságba a kis jínecske lelkivilága, és hogy asszonya valamire is tartsa. Namármost, mivan ha -bár morbid tudom- de jin tudat alatt tényleg azt akarta h meglőjjék a csaját, és hogy meg-tudja menteni, sikerült is neki nem?
Ezt a feltételezést arra alapozom, hogy ebben a Sideway világban mindenki élete kicsit emlékeztet arra amit leéltek, és mikor még szerencsétlenkedtek a sziget előtt, vagy picit közben. Nos_? -
Dylen
senior tag
válasz
gordonfreemN #5449 üzenetére
a varázsdoboz szimbolikus
Ben emberei elrabolták Locke apját és a szigetre vitték, ennyi
csak Locke-ot áltatta a varázsdoboz dologgal, hogy bármi megvalósulhat, amit akar, csak kívánnia kell, szóval ez az egész duma a hitről szólta gombok nyomogatásáról már többször volt szó, el lett magyarázva
az állomáson lévő emberek Widmore emberei voltak, és a szigetet keresték
lehet ezeket már leírták előttem, de még nem olvastam végig a hsz-eket
-
Woodslave
félisten
válasz
antikomcsi #5674 üzenetére
hát ja ez érdekes. Lehet az Alt-ban akarta megszülni Jinnel. Csak akkor ki akarta hogy hasba lőjjék?
Elvileg a Sziget volt a legfontosabb dolog, meg az ottani emberek akikkel együtt lépnek tovább, ennek ellenére olyan Alt-ot teremtenek maguknak mintha meg se történt volna.
-
danih
veterán
Imádtam a Lost-ot mikor indult, de a 3. szezon után alábbhagyott a lelkesedés. Nem tudom miért, de akkor is néztem "ha már ennyi időt belefeccöltem" jelszóval.
Sajnos elvitték érzelmi irányba az egészet, ennek kulminációja a finálé utolsó tíz perce.
Én nagyon szerettem volna, hogy ha az intelligensebb irányt vett volna a sorozat, de inkább elmentek az érezelem/misztikum felé - a 6. szezonban már nagyon kívántam, hogy legyen vége (ha lett volna 7. szezon, már biztos nem néztem volna). De hát nem én vagyok a forgatókönyvíró, ez van, még így is jobb volt sok fosnál. -
válasz
Woodslave #5673 üzenetére
Azt az általuk létrehozott világot tekintettem eddig alternatívnak. És ott ugye leszált a gép, nevezzük bárhogy a síkot. És pont úgy folytatódott a történet, mintha a bomba felrobbant volna, és megérkeztek volna Ausztráliából.
Oké, ez a haláluk utáni, általuk létrehozott világ, de ha a szigeten történtek voltak a valósak miért volt Sun terhes?
Jó, nem keresek logikát, hisz aligha találnék
, de ezek akkor is furcsa dolgok.
-
Woodslave
félisten
válasz
antikomcsi #5671 üzenetére
de a gép nem száll le az ALT-ban
Illetve az már a haláluk után általuk létrehozott "világ".. Tehát ebben ne keress logikát
-
Dylen
senior tag
Nekem tegnap sikerült megnéznem. Bevallom őszintén hogy bőgtem a végén, egyrészt mert megható volt, másrészt meg (tudom hülyén hangzik) de életem egy jelentős része zárult le 6 év után. Nagyon fog hiányozni az izgulás és az agyalás 1-1 rész után, mindig volt mit várni.
A finálén még gondolkoznom kell, persze lehet, hogy sosem lesz igazi megoldás, de nemérdekel
-
válasz
BalaNce87 #5669 üzenetére
Tyű, ezt nem is értem így elsőre.
Bár érdekesen hangzik.
De mikor haltak meg? Hisz a templomos rész a záró részben dátum szerint nem lehetett a sziget után. Történetileg esetleg, de időben nem.
A gép lezuhant a szigetre, amit elvileg ugye túléltek. Viszont Claire ugye terhes, és meg is szül a szigeten, sőt később a 6-ok megmenekülnek, és Sun is világrahozza gyermekét. Több évet élnek a szigeten kívül, mielőtt visszamennek, a gyerekek is nőnek, a feltételezett való világban.
Viszont amikor az alternatív úgy folytatódik, hogy leszáll a gép, annak elméletileg évekkel korábban kel lennie, hisz Claire még mindíg terhes, és Sun sem szült. Aron megszületik ugyan a koncerten, de mint a végén kiderül ekkor már halottak voltak, és elméletileg időben még előrrébb járunk, minthogy Jackék visszamentek volna a szigetre. Hisz az alternatívban a gép leszállása óta pár hónap telhetett el maximum, míg a valósban a lezuhanás óta évek. És a templomba Sun is terhesen megy, úgyhogy nem tudom mikor halt meg, de a tengeralattjárón biztos nem, hisz akkor már rég megszült. Tehát valamikor a szülés előt kellett meghaljon. Vagy a két szálat ilyen módon nem lehet összekapcsolni.
-
BalaNce87
addikt
Hát most példa, hogy meghalt mindenki van aki az évad elején van aki végén, és gondolom hugo élt a legtovább mivel halhatatlan volt elvileg, de végül ő is meghalt valahogyan.
De azóta megértettem, létrehoztak egy olyan világot amíg a szigeten éltek amik számukra ideálisak és megbékélhetnek, bár kicsit fura hogy ezt a helyet közösen hozták létre azok akik meghaltak az évek során, ezek szerint jack apja már elkezdte elképzelni ezt a helyet amikor meghalt? Tehát a tudtuk nélkül már kezdték létrehozni ezt az ideális helyet, hogy majd halál után együtt tudjanak lenni? elég érdekes -
-
BalaNce87
addikt
Valaki elmagyarázná hogy mi is történt akkor a végén?
Mert azt látom a találgatások mennek. Én abba hittem hogy az 5. évad végén felrobbant bomba miatt létrejött egy alternatív világ ahol ugye nem történt meg a lezuhanás amit eredetileg elakarta érni, azaz két világ létezett egy időben. Bár a végén amikor templomba voltak mondta hugo, ben-ek hogy jó segéd voltál, tehát ez a sziget után volt nemtudom 5-10 évvel? -
-
eziskamu
addikt
válasz
antikomcsi #5661 üzenetére
Van erre is megoldás, több lejátszó tud a hangmagasság változása nélkül gyorsítani. Be lehet lőni 30 perc alá is egy részt
-
-
eziskamu
addikt
válasz
antikomcsi #5659 üzenetére
Elég napi 3-at megnézni és 2 hónap alatt megvan
-
-
Először is ne hazugozz le.
Azért jövök ide, mert érdekel mások véleménye, olyan formában, hogy én a sajátomat senkire nem akarom ráerőltetni.
Nem a téma nem érdekel, hanem a vita hagy hidegen, amint láttad nem is vitáztunk.
Amúgy tudod mi/ki teszi tönkre manapság a forumot? A sok okoskodó hülyegyerek.
-
Aug 24 kicsit későn van, akkor szerintem már nem lesz kedvem ledarálni 6 évadot iskolakezdésig, de majd meglátom lenne-e értelmesebb dolgom az egyetemi regisztrációs hétre.
Kiadhatták volna még Júniusban (bár akkor se nézném meg, még a BSG-t is csak egyszer láttam, és azt már kidobták Blu-Ray-en.)
-
LOTR
addikt
srácok, oké, hogy vitázunk, de egy vitán túl azért ne nyúljon a dolog
Nem tököltek, aranyrúdszerű a csomagolás - sorozatjunkie
blu ray ~200$
dvd ~150$ -
Kanczy
veterán
válasz
antikomcsi #5651 üzenetére
Nem tudod elviselni, hogy hippokritának nevezlek? Amúgy nem kell ezt olyan komolyan venni, egyszerűen csak reagáld le, ha képes vagy rá.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
antikomcsi #5651 üzenetére
Peace
-
-
Kanczy
veterán
válasz
antikomcsi #5645 üzenetére
Legalább ne hazudj a ... monitoromba (?) Ha nem érdekelne, nem írogatnál ide minden második nap.
"És Said ha meghal a valóságban, akkor nehezen támad fel, kivéve, ha a szigeten van, ami valós ugyan az ott lévő lelkek számára, de számunkra már nem."
Miért olyan nehéz megérteni, hogy ez nem egy valóságos sorozat? Már hetedszer jöttök ezzel az orbitális hülyeséggel. Itt füstszörnyek vannak, jegesmedvék élik túl a +30 fokot és mágikus ereje van egy szigetnek.
-
-
X@b3e
addikt
válasz
Abszolut nem minden egyértelmü, sőt...
De az, hogy a szigeten történtek azok valósak, ez tény, ezen kár vitázni. No mind1 -
LOTR
addikt
válasz
annyit fűznék csak hozzá, hogy Jack halott, apját ahogy élőként a szigeten mászkál, azt még megválaszolták, MIB volt az
-
Egy biztos, hogy a 6. évad, és kiváltképpen a befejezés, számomra az egész LOST arculcsapása.
Aki akarja gondolja úgy, hogy minden egyértelmű, ha ettől könnyebb neki, aki szerint mégsem egyértelmű minden, azt pedig ne nézzük már hülyének.
Igen, apu (aki egy halott) azt mondta, ez mind megtörtént veled, és átélted. És valós élmények voltak. Csak kérdés, hogy mikor érte át? Halála előtt, vagy után? Mivel a halál után sem szűnik meg a lét, mindez történhetett vele a valós élete után is. Jack kérdezte is az apját, hogy ha Te halott vagy, akkor, hogyan tudok Veled most itt beszélni? Jött a felismerés, hogy Jack maga is halott. Viszont a szigeten megjelent még a papa, és akik ott látták azoknak akkor már halottnak kellett lenni. Vagy mondjuk egy másik síkban éltek.
És Said ha meghal a valóságban, akkor nehezen támad fel, kivéve, ha a szigeten van, ami valós ugyan az ott lévő lelkek számára, de számunkra már nem.
Ha van túlvilág, és meghalsz, akkor az oda vezető utat valóságként élheted meg, de ki mondja meg, hogy mi is az amit valóságnak hívunk?
Egy dolog biztos, hogy ezzel a befejezéssel a sorozat 99%-a értelmét vesztette. Ugyan minek dobáltak volna ejtőernyővel egy rég kiírtott falu számára ellátást, minek kellettek a számok, minek kellett a gombot nyomogatni, ha a sziget valós volt, akkor a szintén valós világból jövő widmore hajó miért nem volt vele egy idősíkban? Stb,stb,stb.
Megvan a legegyszerűbb válasz. Ami történt az mind valós számodra, csak már a földi életed után történt. Így le is van rendezve a sok megválaszolatlan kérdés.
-
LOTR
addikt
meg fogom még nézni, talán többször is
lehet beszélni itt tényekről, csak szerintem felesleges, mert főleg elméletek vannak, de abból rengetegtöbbiektől kérdezném:
más lost-os topikot nem olvasok, de érdekelne, hogy azokon is két félre szakadt az olvasó/író tábor?
akik szerint egyértelmű lezárás volt, és akik fenttartják annak a lehetőségét is, hogy ezt akár többféleképpen is lehet értelmezni -
doc
nagyúr
-
Oracle
senior tag
Kifejtenéd nekem ezt a "szigetesek" hozták létre dolgot? Mert mégis hogy hozták létre, megbeszélték hogy ha meghalunk akkor majd ott talizunk a kitalált templomban??
Másik dolog amit észre vettem hogy a kerék amit ha eltekertek kijutottak valamelyik sivatagba a szigetről az egy fasság
mert mint már tudjuk a fény egy vízzel teli kődugós medencéből jön, és mib ugye amikor kiásta azt a lukat mutatta az anyjának hogy onnan is jön a fény és majd beleteszi a kereket de az maximum egy alagút lehetett a medencéhez vagy ilyesmi és a fénynek önmagában semmi jelentősége nem volt így utólag.
-
rétisün
veterán
a Lost.S06E00.The.Final.Journey összefoglaló epizódhoz csak én nem találtam feliratot, vagy tényleg nincs még?
-
X@b3e
addikt
Sajan az a baj, hogy úgy gondolod, ez egy elmélet. Ezek szeint nem érted az utolsó részt.
#5638 - Nadia azért nem volt ott a templomban, mert Saidon kivül senki más nem ismerte, azt a "templomi" részt pedig egymás találkahelyének hozták létre a szigetesek - tényleg nézd meg még1x...
-
LOTR
addikt
megtaláltam a gépen az egyik könyvtárban a Lost: The Final Chapter c. részt, amit a 6. évad előtt adtak le és meg is néztem gyorsan
egy újabb, -mivel sokkal fontosabb és érdekesebb történések voltak- általam már-már szinte elfelejtett, de legalábbis teljesen háttérbe szorult dolgot fedeztem felSayid tulajdonképpen végig Nadia-t kereste és azért is repült Sydney-ből LA-be, hogy megtalálja, na ennek ellenére a végén a templomban ő sem volt sehol, ez még "oké" is lenne, de ha a sziget tényleg létezett és a visszemlékezések amik az évadok során az egyes szereplők múltját mesélték el, tényleg igazak voltak, akkor ne mondja nekem senki, hogy Sayid, aki tulajdonképpen mindent feladott Nadia-ért mégis Shannont választja akivel pár hetet együtt töltött a szigeten
ezen a gépen sajnos nincs meg mindegyik rész, de ha jól emlékszem MIB is azt ígérte Sayidnak, hogy visszakapja Nadiat ha megöli Desmondot a kútbanazt gondolom kerülnek majd még elő rejtélyek, csak egyelőre még mindenki az utolsó részek hatása alatt van, meg ... hogy miről is szólt ez az egész
-
válasz
D347HBR1NG3R #5633 üzenetére
Jellemző, vidd csak ki te is a szellemi tőkét az országból.
Nem hogy inkább te is csatlakoznál a magyar remake írói csapatához.
Pár részt én is elvállalnék, de csak ha előre lefektetjük, miszerint:
- Legfeljebb 8, de optimális esetben inkább csak 5-6 évad lesz, nem pedig 34165481 rész, mint batárok közt szokás.
- Legfeljebb évadonként 1-1 rész kacsintgathat olyan témák felé, amik nem férnek bele a végkifejletbe.
- A végére mindent megmagyarázunk. Ha kell, az utolsó 4-5 részt is egy az egyben rászánva a finom utalások elhintésére, és egy korrekt központi lezárás megfelelő felvezetésére.(#5631) Woodslave - Hát lehet. Nekem elsőre nagyon arra hajazott az egyre kisebb ciklusú jelenetváltogatás, mint ha egyszerre történne, ahogy Jack elvérzik a szigeten, és ahogy az apja kinyitja a templomajtót.
Bár való igaz, hogy Hugó és Ben meséi így már nem férnek be ide, vagyis ahhoz kicsit másabb időszerkezetet kéne elképzelni a másik világhoz, ami nem fekszik a sokszereplős mesébe... -
tween
őstag
válasz
D347HBR1NG3R #5633 üzenetére
-
Kanczy
veterán
válasz
D347HBR1NG3R #5627 üzenetére
Na jó, ez az elmélet szimplán EPIC WIN. Nem tudom nem szeretni
-
Woodslave
félisten
válasz
janos666 #5630 üzenetére
ja te is vágod
Nem éltek két valóságban, mert az ALT a sziget után van, hiába azzal párhuzamosan mutatnak belőle. Akiket kinyírtak, azok lehet másokkal voltak egy templomban, ez az ALT (továbblépés előtti állapot) azokról szól akik a szigeten fontosak voltak egymásnak (és a színészek vállalták a szereplést illetve az írók úgy gondolták)
Nem mintha így bármi értelmét látnám én is, csak leírtam -
Részemről ez a befejezés most átküldte egy iratmegsemmisítőn, és egy nagy halom zagyvasággá csócsálta össze az egész eddigi forgatókönyvet. (Jó, tudom, van aki a 2. évad után megmondta, hogy ez épp egy nagy halom zagyvaság, és semmi más.
) Pedig én komolyan bíztam bennük, hogy a végén minden egyes apró részlet értelmet nyer majd, de persze nem ilyen "ja, hogy ezt csak álmodtuk" stílusban.
SPOILER
De ezt a purgatórium témát is elfogadtam volna, ha nem élnek egyszerre két valóságban is. Akkor ezt most hogy egyeztették össze, hogy egyszerre két helyen élt a lelkük anélkül, hogy tudtak volna róla? Ennek így semmi értelmét nem látom.
Ja, és ha ez egy átmenet a halál után, akkor mi történt azokkal, akiket kinyírtak ebben az álomban? Illetve mire volt jó, hogy elrepültek a szigetről, ha a végén Jack is ugyan úgy ott van velük a templomban...? Hülyeség... -
D347HBR1NG3R
tag
Sőt továbbgondolva az előbbi elméletet, hogy a fény a pokol, ez még igaz is lehet, bemennek a fénybe, és az ugyanaz mint a szigeten lévő, tehát ismét a szigeten találják magukat és addig lesznek ebben a körforgásban míg minden kérdésre meg nem találják a választ. De arra esélyük sincs mert az írók sem tudják, tehát a purgatórium megadta volna az esélyt a megváltásra, de így önmaga lett a pokol.
MOD: én is gondolkodtam már rajta, hogy ez nem túl szerencsés névválasztás főleg mail-címbe nem, elég furcsán néztek rám miatta párszor, például mikor az ügyfélkapumat csináltattam.
-
D347HBR1NG3R
tag
A LOST-ban van egyértelmű kinyilatkoztatás? Simán lehet, hogy Jack apja hazudott, mert korábban Desmond azt mondta le sem zuhantak. Lehet, hogy a sziget tényleg purgatórium volt egyfajta teszt amin elbuktak és a fény a pokol. Christian meg direkt csábítja a pokolba.
Jó látom, hogy biztos nem így van, de 6 évadnyi rejtély, hazudozás, trükközés után az, hogy valaki mond valamit nem tudom mitől lenne tény.
-
LOTR
addikt
attól, hogy neked van egy elképzelésed még egyáltalán nem kell, hogy másnak is ugyan az a véleménye legyen, és ha te ezt nem tudod elfogadni, az .... a te dolgod
azt azért gondold végig, hogy amíg te azt állítod, hogy egyértelmű volt a befejezése és félreérthetetlenül megmondják mi hogy volt, én szimplán annyit állítok, hogy ez csak egy opció, és egyáltalán nem nyilvánvaló tény
és ennek fényében gondold át azt is, hogy akkor ki is a menthetetlen -
MaciG
addikt
Jah így már értem.
Viszont most megnéztem az utolsó két részt, és azt kell ,hogy mondjam, hogy több olyan rész /jelenet is volt ami nagyon meghatott és majdnem elsírtam magam.
A legjobb sorozta amit valaha is láttam. Bár sok mindent még nem értek, pedig minden részt láttam (talán egy marad ki), de majd utánaolvasok mi is a "valóság".
-
eziskamu
addikt
Nem, de mondjuk egy licensz alapján történő magyarországi remake-nak szívesen lennék írója
Minden stimmel, csak nem egy szigetre pottyannak, hanem a vadregényes Hortobágy egy tér-idő torzulásba eső szegletére. Bevehetnénk azt is mikor vagy 15 éve kerozint engedtek az amcsik Hortobágy felett, de az csak elterelés volt, küldték a cuccot a Dharmásoknak (DHARMA= Dél Hortobágyi alakulatok rohamosztagos munkáspárti alcsapata )
De inkább hagyom is, mert még elvisz a fekete autó, mint a két kbyteos tömörítő atyját
A terminal.hu-n bukkant fel, azt írta, mindet le tud tömöríteni két kbyte-ba, de már napok óta házuk előtt áll egy fekete kocsi, majd nem is posztolt egy idő múlva (ebből is mekkora film lenne)
-
eziskamu
addikt
Bakker, beugrott a tökéletes finálé:
Minden marad, viszont a végén kiegészíteném azzal, hogy távolodik a kép a stáblista közben, látjuk, hogy mindezt egy tv készüléken fut. Kiderül, hogy az egész minden, dokistúl, szigetestűl egy hülye tv sorozat volt, amit két haver nézett a tv-ben. Elkezdenek vitatkozni a végéről, és az értelméről, majd a elküldik az összes alkotót melegebb éghajlatra, Az egyik siet haza mert másnap indul a gépe, mert valami konferenciára menne. A gép természetesen lezuhan, és a pacák egy pont olyan szigeten ébred, mint ami a sorozatban is szerepel.
Vége. -
Van egy poszt a linkelt szöveg után, mely szerint nem fogunk hivatalos állásfoglalást kapni:
Nem rossz elképzelés, a nagyjával egyet is értek, de sztem nem az egyik író írta, mivel Carlton Cuse és Lindelof is némasági fogadalmat kötött a show-al kapcsolatban és így nyilván a többi író se beszélhet róla.
Aztán hogy ebből mi igaz, mi nem, azt nem tudom. Ettől függetlenül lehet, hogy ez is tőlük származik, de ugyan úgy az ellenkezője is..
-
LOTR
addikt
csodálkoznék ha a készítők ilyet nyilatkoztak volna, ennyiből ebből a fórumból is lehetne elméleteket linkelgetni, attól hogy valaki "noname" megírta, még lehet nem úgy van
ha jön hivatalos forrásból származó írás, akkor megtudjuk, hogy mit is gondoltak a készítők, de kétlem, hogy ilyet csinálnának - addig pedig maradnak az elméletek -
MaciG
addikt
Egy gyors kérdés. Melyiket érdemes elsőnek nézni? A S06E00.The.Final.Journey.-t vagy a 16 és 17. részt? Csak azért kérdem, mert nem tudom, hogy ez a Final Journey az egész évadot fogja össze, vagy csak a 15. részig az évadot.
-
X@b3e
addikt
válasz
gordonfreemN #5596 üzenetére
Nem hiszem el, hogy még mindig itt tartunk, hogy volt-e sziget
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest