- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Na majd ha a többség végig nézte beszélünk a látottakról! Én még mindig nem dolgoztam fel.
-
Motion_Blur
félisten
Ájáj, ilyen postok után meg se merem nézni
-
Dylen
senior tag
hú, ne ijesztgessetek!
már alig várom, hogy nézhessem!!! -
keIdor
titán
Hát ennek szomorú vége lesz.
Spoiler: R.I.P. akik már...
-
tween
őstag
Lehet volt már róla szó,de kimaradt az e heti rész?
-
plus44
veterán
Lehet csak nekem új, de tudtátok, hogy az új évad megy az AXN-en normális szinkronnal, alig pár évad csúszással? Érdekes...
-
keIdor
titán
Fú az érettségi de szar... sok sikert előre is!
-
Hogy fogom a szerda reggelt a LOST-adagom nélkül kibírni?
-
Megnéztem, nincs benne a kiválasztottak között Desmond, se a barlangban nem láttam a nevét, se a világítótoronyba, de még csak áthúzva sem.
Meg jut eszembe, az a kis kölök, aki a Lock-nek megjelenik folyton, és úgy néz ki, mintha tartana tőle.. na ő ki?
-
válasz
HaliAdi #5169 üzenetére
Úgy tudna elmenni a szigetről. Érzésem szerint valamilyen oknál fogva kötve van a szigethez, és a kiválasztottak, Jacob dolga volt, hogy vigyázzon az "ördögre", hogy ne tudjon elmenni. Viszont ha mindenki megy, nyilván nem marad, ami visszatartsa.. Egyébként valamelyik részben mondta is, hogy csak addig kellenek neki, míg kijut a szigetről utána lesz@rja mi van velük.
-
glutamin
őstag
válasz
Barthezz2 #5166 üzenetére
Lehetséges. az még ugye nem derült ki, hogy a szigeten játszódó és az LA-ben lévő események időben, hogy viszonyulnak egymáshoz.
A szigeten a 815-ös lezuhanása óta eltelt 3 év. LA-ben meg a lezuhanást megúszva vagyunk. Tehát elvileg 3 évvel korábban is lehetnénk. Ugyanakkor a szigeten már ugráltak sokat az időben.
-
válasz
glutamin #5165 üzenetére
Szerintem tudja, hogy nem Lock volt ő, és szvsz el is ezért ütötte, mert valamit tud, amit mi nem, hogy mit fog itt csinálni Lock, és nem azért, amiért a többieket is felkereste, hogy segítsen nekik emlékezni.
Azt is meg merem kockáztatni, hogy LA-ben zajló események során, a szigeten történtek már befejeződtek, tehát mikor Desmond visszaemlékezett, akkor ő már arra is emlékszik, ami még a sorozat fonalában nem történt meg a szigeten. Mondjuk már magában az érdekes, hogy az LA-ben történő eseményeket a többiek itt a szigeten nem tudják,, hanem egy alternatív időben történik mindez, Desmond meg ugye itt a szigeten, az elektromágneses térben elájulva "élte át" az eseményeket. Ebben csak az a furcsa, hogy míg LA-ben a többiek szép lassan kezdenek emlékezni(hála neki) a szigeten történtekre, addig Desmond a szigeten emlékezett vissza arra, hogy a valós világban a szigetre emlékezett vissza. Szóval na, remélem értitek
Az igazi az lenne, ha Desmond most úgy van itt a szigeten, hogy ő már úgymond átélte mindkét variációt, és tudja, hogy mi fog történni, és tudja, hogy mit kell tennie. Ezért is lehet az, hogy abszolút nem aggódott semmi miatt. Akkor sem tűnt túl ijedtnek, mikor Said odament megölni. Persze ez csak spekuláció részemről, de én el tudnám képzelni ezt. -
glutamin
őstag
Nem bírtam magammal (úgy volt, hogy megvárom az összes részt), így a hétvégén megnéztem 12 részt. Nagyon ott van.
Nekem van egy sejtésem erre a Desmondos belelöklek a kútra dologra, de ez csak egy tipp részemről.
SPOLIER
Szóval a kútnál beszélget az ál-Lockkal, hogy neki bizony nincs mitől félnie. ÉS itt lehet, hogy arra gondolol, hogy a "párhuzamos világban" esetleg befolyxásolhatja az itteni eseményeket. És talán emiatt üti el a tolókocsiban tekerő Lock-ot. Persze ő még nem tudja, hogy aki a kútba lökte az nem Lock. -
Woodslave
félisten
nem néztem újra ,de fáklyát akkor dobnak a kőtba, ha meg akarják mutatni milyen mély
Vagy csak meg akarta ijeszteni Desmondot hogy vizes lesz. De mivel odaküldte Saayidot hogy ölje meg csak tudta hogy nem olyan mély a kút hogy belehalt volna a zuhanásba
-
plus44
veterán
Érdekes ez a "már hozzám tartozol" szöveg az ál-Locke-tól... Valójában kiket tud meggyőzni ez a gonosz/jó emberke?
Spoiler:
-a gyenge jellemeket, akik csalódtak magukban vagy a szigetben? Sayid-ot is megfertőzte, ő a saját lelkével nem tudott elszámolni, hogy annyi embert ölt meg, és az ál-Locke pont ezzel operál, és pont ilyen dolgokra kéri (mondjuk lehet kezd megtörni, mert Desmondot sem ölte meg, az ziher!). Ott van Jack, neki bűntudata van, hogy megölte Juliet-et, már nem tartja magát vezetőnek (sőt, azt hiszi mikor az volt, akkor is rosszul döntött mindig) és nem hitt Locke-nak, mikor azt mondta, okkal vannak itt. Mikor elment rosszul érezte magát és, Locke holtteste láttán, megváltozott és Ben is kihasználta, mert vele gyűjtette össze az embereket a 2. körre...
-akik még nem voltak kinn, vagy egy bizonyos ok miatt jöttek vissza, őket meg tudta (akarta?) megfertőzni az ál-Locke, így ugye Sawyer már nagyon haza akar tűzni, nincs itt már senkie sem, Juliet meghalt, Kate-et is "elvesztette", vagyis inkább nem őt választotta, meg am. is, sokat húzott itt le a szigeten nincs miért maradnia. Lapidus vissza sem akart jönni őt is jól átvágták, Sun a férjéért jött és vissza fele is igaz, Kate Claire miatt jött, szóval mindenki okkal jött vissza, jobban mondva dolga volt itt.
Ezzel szemben a többiek vagy el sem mentek, vagy aki visszajött (Jack) annak semmi konkrét célja nem volt, csupán hiányzott vmi az életéből. Lehet tök marhaság, amit beszélek am...
-
Dylen
senior tag
válasz
Armahun #5146 üzenetére
Locke apját Ben hozatta a szigetre azért hogy Locke-ot próbára tegye. Aztán végül nem Locke, hanem Sawyer ölte meg. Ott nem volt semmi más testébe bújás, az a csávó valós volt.
Yooha: mert ez megint egy másik idő volt. Láttuk már a kutat mélyen, meg úgy is hogy ott se volt. Itt meg ottvolt, csak épp nem volt mély. -
Yooha
aktív tag
Megtudtuk, hogy Desmond túlélte a kútba lökést. Bár előtte úgy tűnt, a kút elég mély (amikor bedobták a fáklyát) de most csak 6-8 méter mélynek tűnt.
-
Woodslave
félisten
nekem bejött ez a rész is, talán mert közeledik a vége minden percét élvezem
nagy titkot nem voltak, de akciójó igen
Egyszer csinálhatnának egy lineáris dvd rész a lostból, ahol nincs előre-hátra ugrás, időrendben minden ahogy történt
-
Dylen
senior tag
E szerint csak 1 hét kihagyás lesz. (de az se kéne... miért ilyen rohadékok, mikor bejelentették, hogy nem lesz szünet...??)
Viszont azt nem értem, hogy itt miért a Last Recruit a 12. rész. Nekem a 13.
Ez hogy van? -
Ahh, és tényleg 2 hét kihagyás.
-
ibazsb
tag
Nekem sem tetszett annyira, de annyit megtudtunk miért tűnt el(,fel) Jack apja a zuhanás után.
Amit nem értek: Jack apjának teste eltűnt, viszont Lock teste megduplázódott? -
Armahun
addikt
Ebböl a részből sem tudtunk meg semmit, csak szaladgálnak benne össze vissza.
Nekem unalmas volt.. -
Buldozer99
senior tag
húú állati rész volt
márcsak 4+2 rész
-
Motion_Blur
félisten
S06E13 magyar felirat [link] (720p-hez is tökéletes)
-
Hát nem dőltem hanyatt ettől a résztől...
-
HaliAdi
tag
na kíváncsi vagyok
-
keIdor
titán
Hát ez finoman szólva is odabaszott ez a rész!
Most egy hét kihagyás lesz, de miééért??? -
mv
aktív tag
A legújabb rész miatt majdnem elkéstem állásinterjúról.
Látszik, hogy mi a fontosabb.
A rész egyébként király volt. A szemüveges csajszinak frankó cickói vannak.
-
doc
nagyúr
válasz
Motion_Blur #5114 üzenetére
ez hulyeseg, evekkel ezelott bejelentettek hogy 6 evad lesz osszesen
a nagy kerdes az, hogy mi is a sziget
a 'gyomraban' talalhato geprol eddig nem sokat tudtunk meg, de hajlok azt gondolni hogy az egesz sziget egyetlen nagy gep (idogep, urhajo, akarmi)
az urhajo pl. sokmindent megmagyarazna, de nagyon remelem hogy nem cseszik el a sorozatot ilyen marhasaggal... -
A fenébe! Kezd bedurvulni! Tök, jó, hogy így a sorozat vége felé is meg tudják őrizni a LOST-os misztikumot. Még mindig homály számomra, hogy mit fognak ebből kitekerni-csavarni?
-
keIdor
titán
Az Across the Sea Jacob és Man is Black centrikus lesz. Ütni fog.
-
Woodslave
félisten
bojler
MIvel Des megvilágosodott az alternatív síkon és pedig úgy hogy halálközeli élménye volt, ezért vlaszeg ezzel akarja a többiek szemét is felnyitni. Hugonál erre nem volt szüksége mert látta hogy a csajjal összejött. Sztem
A rész amgy sztem király volt megint
-
HaliAdi
tag
válasz
Motion_Blur #5106 üzenetére
ehez nem találtam.
Itt nézelődjetek.Itt szokott lenni.Amúgy ez a rész kész.. nem értem pl, h minek ütötte el Lock-t Desmond.
Nem értem, hogy Lock minek lökte le a kútba...(tuti nem halt meg) -
Jhonny06
veterán
Ez a sorozat egy vicc. Eddig kitartottam mellette, de az új rész is.. egyszerűen mintha nem tudnának mit kitalálni, össze-vissza csavarják a szálakat, marad egy csomó lezáratlan, teljesen béna és logikátlan az egész. És látszik, hogy nem direkt van így. Ezt már abba kellett volna hagyni.
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Buldozer99 #5101 üzenetére
végül jó lett, 10perces munkám volt vele...
nekem tetszett a mai rész
-
HaliAdi
tag
Itt van felirat, akinek kell!
Én most vetem bele magamat...olé
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Buldozer99 #5100 üzenetére
nemjó ez a felirat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged