Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Lehetséges. az még ugye nem derült ki, hogy a szigeten játszódó és az LA-ben lévő események időben, hogy viszonyulnak egymáshoz.
A szigeten a 815-ös lezuhanása óta eltelt 3 év. LA-ben meg a lezuhanást megúszva vagyunk. Tehát elvileg 3 évvel korábban is lehetnénk. Ugyanakkor a szigeten már ugráltak sokat az időben.
-
glutamin
őstag
Nem bírtam magammal (úgy volt, hogy megvárom az összes részt), így a hétvégén megnéztem 12 részt. Nagyon ott van.
Nekem van egy sejtésem erre a Desmondos belelöklek a kútra dologra, de ez csak egy tipp részemről.
SPOLIER
Szóval a kútnál beszélget az ál-Lockkal, hogy neki bizony nincs mitől félnie. ÉS itt lehet, hogy arra gondolol, hogy a "párhuzamos világban" esetleg befolyxásolhatja az itteni eseményeket. És talán emiatt üti el a tolókocsiban tekerő Lock-ot. Persze ő még nem tudja, hogy aki a kútba lökte az nem Lock. -
glutamin
őstag
Tegnap fejeztem be az 5. évadot. Nagyon ott volt. Azt hiszem a 6.-at megvármo míg lefut az egész és tömbosítve nézem meg.
-
glutamin
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Így a jó nézni. Leülök este és lezavarok 2-3-4 rész aszerint, hogy mennyi idő van. Nincs reklám, nem kell várni egy hetet a következő részre stb. Lassan kivégzem a 4. évadot. 5.-ből még össze kell vadásznom 3 részt, ami még hiányzik. Addig nem kezdek bele, amíg nincs meg a teljes sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest