Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dylen
senior tag
Nem beszélve arról, amikor nem pontos a fordítás, pl amikor valamelyik évad végén Kate-et, Jack-et és Sawyert elkapták Ben-ék, majd Michael megkérdezte Bentől hogy most hova viszik őket. A fordításban az volt, hogy "ők velünk jönnek", miközben azt mondta, hogy "ők hazajönnek velünk". Kis különbség, de sztem ebben a sorozatban minden kis félmondat is számít és ennek is jelentősége volt.
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
LOTR
addikt
spoiler
a 6. évad kb úgy indult, hogy az oceanic 815 épségben leszállt, a sziget meg a tenger mélyén volt, miközben egy dharmás cápa úszkált ott, abban a szálban senki nem ismerte a másikat
közben meg a "jelenben" - ez a főszál amit a 6 évad végigvisz -, a szigeten mégis mozgolódtak a szereplők
na a legújabb rész ezt az egészet kicsit megkeverte
pl, hogy emlékezhet Charlie Clairre, vagy Desmond Pennyre ...és a többi..., "ha ez az egész meg sem történt"?[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
doc
nagyúr
SPOILER
miert, jin egyszer mar tulelte egy hajo felrobbanasat is
amugy ahogy beharangoztatok, azt hittem mindenki meghal, ehhez kepest meg egesz egyben van a csapat
mondjuk igy mar egyertelmu hogy mi MIB szandeka, kinyirni mindenkit
bar arra kivancsi leszek, hogy ha kozvetlenul nem olheti meg oket, akkor mit fog kitalalni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
- Eladó Synology RT6600ax Router WiFi6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest