Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz tototos #292332 üzenetére
Szerény véleményem szerint ez a 6 havi dolog túl általános. Nyilván nekem akinek nincs semmi adóssága ez más mint egy fiatalnak aki pl. lakáshitel alatt nyög. És akkor is kell neki autó sok esetben (bár 6 havi példánál szerintem szigorúan "kényelmi luxus" autóról beszélnek nem munkaeszközről az más). Szóval én gyakran többet költök/költöttem erre, mondjuk kompenzálva hogy mindig értéktartó/megbízható autót próbáltam venni (ez egy kivétellel sikerült is), és minden autóban nagyon jelentős rész volt az előző eladása.
-
-
-
Vismajor01
addikt
válasz tototos #292821 üzenetére
Nem nagyon. De vannak tipushibai amit jó ha javítottak
Kormanyosszekoto volt e már cserélve?
Klíma volt e atmosva "felujitva"?
Tolató kamera működik e meleg időben?
Cseréltek e vezérlést időben?Egyébként egy nagyon jó autó, komolyabb leterdeles csak a klíma szokott lenni, az 300-400 ezer de azt ugye meg lehet előzni. Nálam 1.5 évig volt addig csak egy olajcseret kért meg egy stabpalcat, focvisnek meg rament vagy egy milla első évében. De ő nem tudom milyet vett én olyat ami végig szervizelve volt, számlákkal, és vszerviznel ami Magyarországon a legmegbizhatobb v60as szerelo.
Én amúgy itthonról vennek olyat amit a vszerviz tart karban, de ha nagyon jó az ar a holland is jó lehet, csak lehet arra kell költeni
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz tototos #292935 üzenetére
Persze hogy nem zsakutca, foleg az uj phevek amik majd 100 kmt is elmennek. Ez a hatotav dolog is tul van parazva, ha az emberek vennek a fardtsagot es lemernek mennyit mennek naponta rajonnenek h 150 km hatotav autó eleg az emberek 90%nak
Ha lenne normalis phev suv vagy egyteru elerheto aron biztos azt vennek kovetkezo autónak.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
rbalint88
addikt
válasz tototos #293813 üzenetére
Akkor rogton add is el a felnit, ugyanis ketto meret van jovahagyva az autohoz: 195/65R15 es 215/45R17, ezekkel jott ki csak gyarilag. 16” a kettes Priuson volt. Ertem, hogy valtomeret, de biztosito belekothet. Ami nem tuningverda, azon nem szorakoznek nem gyari homolog merettel
Negyevszakost raknek ra, mindket meretben Vredesteint, Hankookot vagy Pirellit, mint ar-ertekben jo valasztast. Top kategoriabol lehet a Goodyearra probalnek ra, a CC2 nem jo, de nem is wow az eGolfon. Elotte Prius2 volt Vredesteinnel, nem erzem erdemben jobbnak a Michelint. -
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz tototos #293969 üzenetére
A MiTo is egész pontos lett 205/45 helyett 215/45-ös gumikkal (szintén jóváhagyott méret), 50 körül ~1, 130-nál 2-3 km/h csupán az eltérés a GPS és az autó által mért sebesség között.
Ja, és bár sztenderd M32-es váltó van az Alfában, mint megannyi Opelben is, de a szokásásnál rövidebb végáttétellel, ezért forog ilyen sokat 130-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest