Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz MunezXBK #320383 üzenetére
Haver aki a lexusom szerelte, autószerelő, így vállalta be a feleségének a 7es bmwt...
Már most utálja mint a szart Minden hónapban azzal kell dolgoznia, a lexusra meg nincs ideje pedig azt elég lenne egyszer megcsinálni
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MunezXBK #320092 üzenetére
Fotonágyú. Tanpa mögöttem is jött egy ilyen hullócsillag csak ledes fényvetővel. Már messziről villogott, hogy húzzak el. Nyilván nem hatott meg mert mind a két sávban folyamatos vt a forgalom. Reméelm azért sietett volna mert nagyon kellett sietnie a klótyóra és nem ért haza időben. A másik meg vmi Infinti vt, aki nagyon nehezményezte, hogy megelőztem. Érdekes addig nem sietett csak azután akart miután megelőztem. Ilyenkor megerősítve érzem, jól döntöttem hogy letettem a lantot.
#nincsbennetarcsi
-
Snoop-y
veterán
válasz MunezXBK #319861 üzenetére
En szerettem/szeretem a hangos autokat de orulok, hogy az enyem allithato.
Szomszedokat sem akarom zavarni meg neha azert nem baj ha kicsit lathatatlan az ember. Nalunk itt amugy siman osztanak 600-1000CHF -es buntiket gyari autokra is ha nekiallsz durrogni vele mondjuk a varos kozepen. Nemeteknel van erre valami szabaly?
Masik meg ha ki lehet probalni a muhelyben meresd meg a hangjat. Ha 100dB felett van es mely hangja van akkor autopalyan meg fogsz orulni tole egy ido utan.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz MunezXBK #319297 üzenetére
Philips D2S X-tremeVision gen2 +150% 4800K van a Vectraban, szerintem teljesen jó.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Szada85
aktív tag
-
aktív tag
válasz MunezXBK #319130 üzenetére
"Előző" nyári setup 19-es Talladega volt 30/30-as ültetéssel (így vettem). [kép]
Kényelmesnek nem mondanám, de lehetett vele élni. Passat inkább a komfortos vonal, elbutítani meg nem akarom, szóval valószínű megállok 18-nál. Fenti kerekek amúgy még megvannak, jól biztosan nem nézne ki velük, de egy pár száz kilométeres tesztet lehet megérne. Tavasszal meglátom. 17-es téli is piszkálja a fantáziám, a 16 elveszik alatta.#319132 Qru: Tulaj nem kért semmi extrát, szóval a szokásos 180-190 közé tenném. Majd kontaktolok az LA chippel, hogy van-e valami emlékük. Talán róluk nem pattanok le, mint a márkaszervizről. DSG ugyanez, időnként pont jó lenne úgy is, ha nem csinálna semmit, ehelyett elkezd matekozni, pazarolva egy-két pillanatot. Majd úgyis adaptálódik, meg jövőre kap egy olajcserés resetet.
-
cOxeR
Ármester
válasz MunezXBK #317744 üzenetére
Nekem se, önindító hagyott ott 2-3 alkalommal - sose túl rossz helyen (otthon állt meg, vagy boltba az utca végén), meg volt, hogy leömlőnél szétesett a kipuff, aztán kb ennyi, de azzal hazamentem . Minden mást előre megcsinaltattam, vagy átnézéskor lebeszeltuk mennyi van még benne, vagy belefér-e most. Defektem se volt 24 év alatt…
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz MunezXBK #316632 üzenetére
Péntektől itt is ez lesz, jövő héten meg emelkedik 2,5 m-t a Duna.
Amikor mentünk a Balatonra, akkor fullon volt pakolva a kocsi, felnyomtam 2,5 barra a gumikat. Hazajöttünk, másnap kicsit összetörtem magam, állt a kocsi egy darabig. Múlt héten gondoltam ránézek a nyomásra, visszament 2,2-re, most meg szerintem lehet benne 2 bar reggelente.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
OPiiPO
veterán
válasz MunezXBK #315599 üzenetére
Vagy csak most szállt be
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz MunezXBK #313630 üzenetére
LOL Hajrá!
Én szerintem odaérek! Igyekszem majd, mert nem maradhatok sokáig. Vodás technikust várom dél és 4 között, ha fél négyig ideér, oké leszek. A Jégcsap utcára szeretnék még beugrani megnézni egy autót, de az útba esik, ahogy látom. Szóval akár még hamarabb is odaérhetek!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
kisza25
félisten
válasz MunezXBK #313357 üzenetére
Attól függ melyik nap, elég zsúfolt a jövőhét.
Hétfőn kedden van meló, de kedd délután jó lehet, meg szerda délelőtt, szerdán délután Kaposvárra kell mennem, csütörtökön meg elmegyünk kirándulni az északi partra. Péntek lehet még jó, ha addig nem fut be valami munka, de nem hiszem, hogy be fog futni.Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
ArthurShelby
addikt
válasz MunezXBK #313213 üzenetére
Ott van a talihelynél egy lándzsás, előtte le tudom csapatni (max kések 10percet).
Btw megtaláltam itthon azt a fát, ami alá nem szabad parkolni, mert hasmenésesek lesznek tőle a madarak.
Egyébként hogy jössz, az 1 pont a kéknek, mert valószínű lesz nálad obd11 (bár szerencsére nincs gond a kocsival)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
cOxeR
Ármester
válasz MunezXBK #313014 üzenetére
No igen...
Tom1939
No igen a sárga, az előfordul, de kb mikor alá érek akkor vált át... piros, vasúti átjáró... valakinek pici esze van, ezek olyan dolgok, amik semmit se érnek meg... és nem a bírságra meg a büntetésre gondolok.Szada85
Küldenek többnyire hozzá ragasztó csíkot (többnyire mivel ezek kínai cuccok, valami noname szalag jön - ami persze lehet jó), vagy pl most vettem egy sötétítő fóliát, ahhoz jött egy textil kendő, meg egy kis flakon, hogy előtte azzal kell lepucolni a felületet. -
norbert1998
nagyúr
válasz MunezXBK #312875 üzenetére
Sajna nem, előtte nap raktam fel, hogy mentünk a hanyatló nyugat felé, de előtte is ugyanilyen volt.
Illetve, oké, nem fékezés, de 231-nél is atomstabilan ment az autó egyenesen rázás nélkül, ahogy illik. Kizárólag fékezéskor szar, ráadásul csak az első fék lehet, próbáltam a hátsót külön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest