Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
gratzner
tag
válasz
AAntii
üzenetére
Sziasztok!
Nem teszem off-ba, mert szerintem az egész otthoni bányászkodás alapja, amiről írok...
Igazából 1 hónapja holt időmben olvasgatok a témában, néztem és nézek egy rakat videót, követem a fórumokat és sok szempontból vegyes a kép. Mégis amondó vagyok, hogy kicsibe azért bele lehet ebbe vágni kockázat nélkül akár. Saját gép, plusz 1 vga, legyen 100e befektetés mondjuk egy 1060, vagy 2x1050ti. Ha jól követem a dolgokat, úgy tűnik megfelelő coin(ok) bányászása ilyen kicsi konfiggal és odafigyeléssel mindenképp megtermel kb 30 ezret havonta tisztán. Persze ez apró pénz, nem a megélhetésről beszélek, de ha valami 3, vagy akár 4-5 hónap alatt visszahozza az árát és utána ha kell pénzzé is tudom tenni (ha fél áron is), nincs miről beszélni.
És a lényeg számomra, de javítsatok ki légyszi ha tévedek: Mi baj történhet, ha hónapok, évek alatt 1-2 ilyen-olyan coint félretesz az ember (közben nyilván foglalkozik a hátterével, képbe kerül kicsit az árfolyamok változásaival, a mögöttes cégek tevékenységeivel kapcsolatban), egyre okosabban játszik a váltásokkal? Hát jó esetben az, hogy mondjuk 5-10 év múlva kiesik egy garzon ára... Rossz esetben bukott egy százast és megtanult egy csomó mindent.
Persze, hozzáállás kérdése az egész. Mit miért akarunk csinálni.
Miután 1 hónapja szembeköptem magam, amiért másfél éve - amikor először olvasgattam a dologról - valamiért gyorsan elhittem néhány fórum hozzászólás alapján, hogy
nem érdemes már bányászni (persze már tudom, hogy akkor a btc-re gondoltak csak), jobban utána olvasva úgy gondolom, mivel úgyis szívesen basztatom a gépet, nekem tökéletes lesz ez a dolog hobbinak. Aztán majd meglátjuk, mit hoz vagy visz a holnap
Minden kritikát szívesen fogadok, de nagy hülye lennék vajon...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Autós topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest