- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
ubyegon2 #12654 üzenetére
Igazából azért ragaszkodok hozzá mert minden elmentett könyvjelzőim, oldalaim mentéseim itt vannak mentve sok-sok éve.
A megoldást úgy kiviteleztem a leírásból hogy a caja vagy nautilus nemtudom melyik pontosan elindítottam admin ként és bemásoltam a file-t ahova kell a másikat meg kitöröltem a fenébe.Egyébként a régebbi 18.x verben is volt ilyen gond de akkor a chronium ffmpeg pack hiányzott neki, azt telepítve megoldódott a gond, most hiába voltak telepítve nem működött csak a linkelt verzió alapján. A file amit lecserélt volt vagy 1,2mb amit bemásolt meg vagy 17mb.
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #12654 üzenetére
Ebben kivételesen egyetértek veled. Az Opera teljesen elzüllött, mióta dobták a saját Opera motort a 12 főverziónál, és Chrome/Blink alapra váltottak. És még nem is ez, hogy kell neki az ffmpeg-codec meg az ffmpeg, hanem akkor oldják meg kulturáltan, hogy ezt húzza be függőségnek, és ne a felhasználónak kelljen belehekkelni a szutykokat.
Bár ez jogi okból minden disztróban így van, az Arch sem teszi fel ezeket a kiegészítő csomagokat, viszont kilistázza, hogy opcionális függőségnek ezek is feltehetők, figyelmeztetve ezzel a felhasználót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest