Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
A terminalos frissítés nem futna le? A Frissítéskezelő ugyanazt azt apt-ot használja, az meg lefut? Gyanítom, valami kérdést tesz fel, mint a Frissítéskezelő is, de már nem emlékszem, pedig desktopra és laptopra is felraktam és nem foglalkoztam a Timeshift-tel.
Terminal kimenet segítene a helyzet tisztázásában, de az tuti, hogy a Timeshift csak egy lehetőség, nem kötelező használni, persze ha nem hiszed el.....

Attól, hogy más sem értelmezte és felrakta a kérdést a blogra, még nem jelenti, hogy létező problémáról van szó. Újra említem, felajánlja a Timeshiftes lehetőséget, de nem kötelező alkalmazni! Ez ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon