Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #9057 üzenetére

Faszbukozni nem szoktam, arról nem tudok nyilatkozni. Akkor már ketten vagyunk, én se jáccódok ilyen flash alapú vackokkal sem, mert ezek nem váltanak HTML5-re. :D

A ........-okba gondolom dicséret és nagy egyetértést szántál, azt moderáltad ki vele, hogy ne tűnj rajongónak :P

Igen, vigyáznom kell a kialakult képre, hogy nézne már az ki, ha nem galádkodom valakivel.....

indítószívással megalapozod a dolgokat, és utána viszont nem lesznek apró ilyen-olyan szívások a jövőben, hogy egy-egy frissítésnél egyszer nem megy ez, nem megy az.

Ilyenem nem volt még Arch alapnál, hogy nem megy ez vagy az, egyszerűen agyhalál minden téren, olyanom volt anno, talán ezért ódzkodom kissé. Lehet, hogy ma már nem ez a helyzet, de pár Arch alapút próbáltam már és mindig kampeca lett a vége. Nálam a Mint és Debian az elpusztíthatatlan, mármint desktopon, a laptop csak kísérleti patkány szerepet tölt be. HP 8440p-t már 35eft körül lehet venni, azzal már futkorászna a flash-game is. Egy olyan disztrót mindig kell tartanom a laptopon, ami erre alkalmas. :U
    Azt nehezen tudom elképzelni, hogy procit cseréljek a Toshibában, ráadásul szerintem forrasztva van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés